Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 08 10, 09:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="73159165" data-time="1723274695"><div><p>Labos,</p><p>Niuruma. Lyg popiet saulės žada . Nors būtų lietaus padoriai, dabar tik rasa ir tiek žinių.</p><p>Ir vėl nebežada lietaus visą savaitę, teks laistyti .</p><p>Tokį šeštadienį norisi  pyragą kepti ir prie teliko ramiai tingėti   biggrin.gif . Man smile.gif</p></div></blockquote><p>Niūru pas jus? Pas mus ryte buvo maloniai apniukę, daba jau saulė žibina. </p><p>Vakar taip įdomiai lijo. Pas mus nedaug, o už kokio kilometro pavarė oho kaip.  Ten, kur grybai auga )) </p><p>A pyragas mano planuose šiandien. Torčiukas, tiksliau. Vaikeliuko gimtadienis ryt. </p>



Sveikinimai suneliui ir teveliams. 4u.gif 4u.gif
Mano anukui rytoj 16.Vyras ,kaip azuolas,kai noriu paziuret i akis,turiu uzverst galva.Beveik su tevu lygus,o tevas 2.05 ugio.
Vakar smagiai pasibuvom visi,gryzom velai,bet smagus.
Pas mus 26-27 silumos siandien ir rytoj,paskui jau vel 21.
Dukra isleke viena i susitikima su kursioke i kita miesta,Margo siandien musu apsaugoj palikta.Reiks kazkur veztis,linksmint. bigsmile.gif bigsmile.gif
Pomidorus vakar isdalinau,jau maziau priskyniau,o ir toliau jau ims mazet,manau.
Grazaus sekmadienio visoms. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nesuprantu ,kas jums su tais konservais nepavyksta.
As darau obuoliu tyrele kaip vaikysteje visai be cukraus.Tesiog blenderiuotas obuolys,kriause ,aiva,moliugas ,arbuzas,zodziu ka reikia suvartot ,tesiog iskaitini viska ir tiek.Nusauna vienas kitas,bet retai.
Atsakyti

Aš iš vaikystės pamenu, kad sakydavo:  kriaušenė nesilaiko rūgsta.  Obuolių tyrelė be cukraus laikosi puikiai iki pavasario. Esu ne kartą gaminusi. 

Išleidau vaiką.  Oras lauke vėjuotas su mažais lietaus šuorais. Ne lietus, labiau rasą užmeta   Sekmadienio proga leisiu sau pamegzti :D.

Džiovyklės dirba, vienoje žolės kitoje obuoliai ir pomidorai.

Luety, gerai kad anūkas aukštas. Mano teoriją apie vyrų grožį žinai... nėra negražių vyrų,  yra maži vyrai :P  :D​ 

Atsakyti
https://www.part.lt/...568e599a894.jpg
Valgysime kriaušių medų.
https://www.part.lt/...76e81173418.jpg
https://www.part.lt/...dd4343c1435.jpg
https://www.part.lt/...9f228653286.jpg
Per kokius šabakštynus ėjau patikrinti baravykų.Siaubiakas ,galima filmus filmuoti,nereikia dekoracijų.Ir radau peraugųsius,bet radau. ax.gif Apyniai apraizgę medžius,kiškius išbaidžiau,baltą garnį pirmą kartą gyvenime pamačiau. rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Ingrida gražus Tavo gėlynas :wub: 

O medis tai primena Entą iš  žiedų valdovo  :rolleyes: . 

Bitės nėra mėgėjos graužti vaisius ar uogas. Kai jau visiškas badas tada.  Taip skaičiau .

Reikės ir man savo mergas apžiūrėti šią savaitę. Kai geresnio oro bus .

Atsakyti
Tai jo badas bitėms.Dar kažkiek gervuogės,avietės žydi,patagoninėse verbenose matau,bet kaip mb sako,čia saujalė,kiek joms reikia.O dar aplinkui kaimynai laiko bites. bigsmile.gif Tai žinok,kurios čia skraido? mirksiukas.gif
Oi kaip gera,kai namai pilni žmonių,vakar mb su dukra ir sūnumi pasipirtino,aš tai kaip kas vakarą laiščiau laiščiau,pas mus jau sausra ir nieko nežada. ax.gif
Važiuojame mamą atsivešime,pasibus iki žolinės,nuvešiu pagrybauti,pasibus su anūkais. wub.gif wub.gif
Atsakyti

Labas iš ryto :) grįžau Vilniun, kojytės pailsės. galvą padirbės. Vakar net olimpiados uždarymo nepažiūrėjau, išsijungiau.

Atsakyti

Sveikos,

mes taip pat vakar grybaut buvom. Tie lapuočių šabaktšynėliai vargina. Sukapojo uodai, kojos kaip sergant vėjaraupiais atrodo. Lietus užklupo, tai prieš jį ir po jo, visi tie "kandžiai" baisu kaip puolė.

Vakar rezultatas - keturi kibirai mikso (baravykai, raudonviršiai, skroblynukai (pagrindas), lepšiukai). Du kibirus Tėvams daviau, likusius du sutvarkėm, išviriau sūryme ir pusantro litro palikau šviežiam valgymui su bulvėmis :)

Saintlina, aš vakar taip pat "nulūžau" nusitrepsėjus. Vis tik vaikščiojimas pušynais kojas pailsina, kad ir kiek kilometrų nueičiau, visai kita miško paklotė. Vakar pėdos žviegė, padai "atmušti".

Atsakyti
Dusia,tu zavejaisi krasto apsaugos ministru,bet pasirodo ,kad vel eilini karta amerikos laukiat.
Pas mus net toks kasdieninis posakis buvo - o tu ko,amerikos lauki?
Vakaruose esanti laukimo stadija. Anot L. Kaščiūno, visi laukia, kaip baigsis rinkimai JAV. Vakaruose jaučiamas bendras karo nuovargis, bandymai ieškoti kažkokio taikos kelio ir visi žiūri į amerikiečius, kokią poziciją užims ši šalis.

Jei laimės Donaldas Trumpas, karą baigti bus spaudžiamos abi šalys. Kad priverstų derėtis, Ukrainai bus grasinama nebeduoti paramos, o Rusijai – kad Ukraina gaus neribotą naujausių ginklų kiekį. Kur būtų ta skiriamoji derybinė linija, neaišku, taip pat neaišku, kokios būtų Ukrainos saugumo garantijos, kiek teritorijos atitektų Rusijai. Anot L. Kaščiūno, D. Trumpo patarėjai kol kas į šiuos klausimus atsakymo neturi.

Jei rinkimus laimėtų Kamala Harris, greičiausiai tęstųsi ta pati ribotos pagalbos Ukrainai politika. Vakarai pernelyg lėtai atnaujina karinės pramonės pajėgumus, ir tai yra problema. „Jie vis dar netiki, kad tai, kas dabar vyksta, yra ilgam“, – sakė L. Kaščiūnas.
Kalbėta ir apie Vakarų baimę suirutės Rusijoje, branduolinio ginklo kontrolės praradimą ir kitus bauginančius dalykus. Anot L. Kaščiūno, tokios pat baimės vyravo ir griūvant Sovietų Sąjungai. Ir dabar Putinas tuo naudojasi, periodiškai pamojuodamas branduoliniu vėzdu.
Citata is laikrascio
P.S.
Ponia inziniere ate42 ,kaip jauciates? Pradejus salintis biofilmui is plauciu ,gali but visokiu riziku,ar bromheksino isigijot? Beto oro filtra reiktu ispurtyt - nosies gleivine tvarkoje?
Zadu skelt kada prakalba apie mikrobu kolonijas - biofilmais vadinamais.Galiu palygint su apnasom ant gartraukio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 rugpjūčio 2024 - 11:53

Nesižavėjau , bet gal geriau negu prieš tai buvęs ministras? 

Kol kas  didelių dabų nematau , o nusiskundimų jau girdžiu ...

Šiaip tą ką Laurynas veikia toje partijoje aš nežinau  :hmm: .  Jis tikras konservatorius.  O ten tokių mažuma . 

Kad Amerika neateis, tai jau žinau , pamenu iš vaikystės. 

Tos teorijos ką darys Donaldas labai jau senos. Tik dabar lietuviška spauda parašė ? Viena bėda, ko gero ir jis pats nežino ką iš tikro darys  :D . 

Gyvenam įdomiu metu . Švytuoklė pasiekė viršutinį tašką?  Paprastai grįžimas atgal būna kruvinas ... 

Atsakyti

Pas mus net toks kasdieninis posakis buvo - o tu ko,amerikos lauki?
 

Pas mus tai sakydavo: ko lauki? VokiečiŲ? 

Niekad nesu girdėjus, kad Ameriką minėtų ))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 rugpjūčio 2024 - 12:16