QUOTE(Dusia37 @ 2024 08 11, 08:37)
<p>Ingrida, reikia kažko tokio kas mažintų galimybę sugesti... avietės ne iš tų uogų kiek aš suprantu.</p><p>Žinau, kad kriaušienė nesilaiko. Savo gyvenime kažkada viriau du puslitriukus, tai laikiau šaldytuve. Jaunystėje. Nebuvo skanu, nes labai saldu. </p><p>Aš džiovinčiau, jei turėčiau.</p>
Dusiuk,didelės kriaušės,jos jau pernoko,viduje kriaušienė gatava.Džiovinimui jau per minkštos.Paliksiu jei ką bitėms ir vapsvoms.Nėra kada į Šimonis palėkti bruknių,kol išriuošiu,kriaušių nebe bus tokių.
Žinau nesilaiko kriaušienė irgi jaunystėje esu virųsi.
Sakai aviečių rūgšties mažai bus?
Kompotai kriaušių su avietėmis laikydavosi.
Na tada reikės išsivirti obuolienės,alyviniai krenta.Su mb sunaudojome jau visas senas uogienes,kartą į savaitę vakarienei kepu varškėtukus,tai tik tam uogienė reikalinga.Turėti bent kiek.Gal kada žiemą trupininį susigalvoti?
Medaus nebe imsi?Mes dar galvojame kitą savaitę.
Sausa sausa pas mus,laistysiu............