Sveikos, Mergicos.
Kur baravykaut?
Pou , nu kas Tau savo vietas išduos
Dusia, o man ir nereikia savų vietų. Aš susirandu savas pati
Galvoju, kokią kryptį pasirinkt ir gal žinot, kokie ten miškai - ar šabakštynai, daug išvartų ir t.t.
Pou aš juokauju ...
Bent jau Kaišiadorių rajone tai miškai labai šabakštynai po audros. Keliukus jau nuvalė, rietuvės medienos sukrautos. Bet iki miško dar nepriėjo. Pati savo vietose sunkiau susigaudau, kur čia kas...
PS, kad ir Kaugoniu giroje - viso yra. Jaunuolynų, kirtimų , mišraus miško ir gražaus pušyno. Bei seno tamsaus eglyno .
Saintlina, na tikrai kokis 3 metus nebuvo tokio baravykų antplūdžio
Labas rytas,
Popiet žada lietaus ir perkūnijos. Gal spėsim iki to laiko patikrinti mišką ? Darbas labai maišo gyvenimui
Vakar pasėjau krapus rudens derliui ( šaldymui ) ir dalį ropių. Skaniausias sėsiu kitą savaitę. Jas labiausiai mėgsta kirminukai valgyti. Šalnų jos nebijo, gal spės užaugti ?
Reiktų daryti pramoninį pomidorų skynimą, kokio padažo išvirti . Bet taip nepatogu kaime, orkaitės neturiu ... Vis tik man lengviausiai gaunasi keptas pomidorų padažas.
Sulčių ir pomidorų pagal Ate dar mačiau yra pernykščių.
Vis suvalgydavom ir išsidalindavom. Bet jau prasidėjo dideli kiekiai .
Sveikutės,
vakar nurovėm dalį svogūnų, užkėlėm į palėpę, kad džiūtų, gera pusė dar liko, nes laiškai nenulinkę. Blogiausiai, jei užpils lietus - dar labiau pūti pradės.
Konstatuoju, kad p.ndos stirnos išrovė visus likusius burokėlius net mažiausius - absol nė vieno neliko, tik savo pėdsakus paliko. Kaip jums, a?
Agurkai visi nurudę, išbezda kas porą dienų po 20 agurkiokų pavalgymui. Pomidorų valgymui sočiai, į stiklainius nekišiu, gal šįmet kelis su želatinba pasidarysius. Savo sultyse per mažai turim, nes pas mus tikrai nemaži kiekiai suvalgomi, kai padalinu kelioms šeimoms.
Obuolių daug, linksta šalos, bet labai byra ir vapsvos suka ratus, nors tikrai mažėliau - kaip Dusia patarė, šiuo klausimu užsiėmėm jau pavasarį. Taip pat vynuogių labai daug, jei vapsvos nepasidarbuos.
Na ir gėlės žydi, bujoja