Dar klausimas vaikinų mamoms - kur nupirkti kostiumą jaunuoliui, kuris yra lb aukštas ir plonas?
mes Gariūnuose pirkom išleistuvėms. Parduotuvėse kažkaip nieks netiko/nepatiko jaunuoliui. Irgi aukštas. Pataisė dar ten pat, ką reikėjo.
O jis ir plonas? Nes maniškis tai m dydį nešioja, n ors ūgis 189 cm. Tai pvz kasdienių kelnių ir džinsų aš jam gaunu tik audime.
ne, nėr toks kūdena kaip tavo.
Gali pabandyt kokiam Pierre Cardin'e pažiūrėt. Pas mus yra jų išparduotuvė, labai gera drabužių kokybė ir kainos tikrai labai priimtinos. Gal ir Klaipėdoj yra?
Apkasame mes sideratus ir mulčią. Kiti sideratų neapkasa, bet nukirpę paguldo šalia. Jei sideratai sėjami dėl dirvos, kad sutrauktų į viršų reikalingas medžiagas, tai reikia neapkasti, jei kaip žalioji trąša ir dezinfektantas - apkasti.
Saintlina, ne, mano 4 metų senumo Samsungas, kur jau jis išpeš tą grožį. Ten dar kažkokius užlaikymus reik nustatyti.
Tąnakt buvo šalta miegoti. Užsidėjau maikytę ir timpas, eidama miegot. Pabudus pasigrožėjau dangum ir ta kažkokia gamtos didybe, ir kad užmigčiau dar treningą ant viršaus užsimoviau. Pasigailėjau, kad Dusios kojinyčių nepasiėmiau. Tokia gaivi, šalta vėsuma iš miško ir ežero sklido, kaip kokį spalio mėnesį per Bobų vasarą.
Luety, kaip smagu, kad Tavo darbai patiko! Bet negalėjo nepatikti, dailūs buvo kiek mačiau.
Man kaimas dėl gamtos ir reikalingas... ne dėl daržo. Ir žvaigždėtas dangus ten gražiai matomas...
Mano vaikas buvo prie kūdesnių. Tik ne toks ilgas, 184 ir apie 60 kg. Sliekas neatrodė, nes 8 metai baseino. O paskui irgi pasportuodavo. Kelnes rasdavo Zaroj, kostiumo nebuvo irgi bėdos , būdavo pasiaurintų serijos...
Luety, kaip smagu, kad Tavo darbai patiko! Bet negalėjo nepatikti, dailūs buvo kiek mačiau.
Man kaimas dėl gamtos ir reikalingas... ne dėl daržo. Ir žvaigždėtas dangus ten gražiai matomas...
Mano vaikas buvo prie kūdesnių. Tik ne toks ilgas, 184 ir apie 60 kg. Sliekas neatrodė, nes 8 metai baseino. O paskui irgi pasportuodavo. Kelnes rasdavo Zaroj, kostiumo nebuvo irgi bėdos , būdavo pasiaurintų serijos...
Tai va čia tas ūgis ir esmė, nes visos kelnes trumpos. Ir švarku rankovės trumpos. O jei randi tinkama ilgi (kas lb reta), tada per platu būna, nes tokiam ūgiui gamina nuo kokio L