Tai kiek to kraujo nuleido 🧐? Gal lb daug tiesiog?
Rysium su visuotiniu ishputejimu (tarmiskas zodis reiskiantys klasterfaka)siulau visoms susiimti ir pradet atsakingai ziuret i savo ir artimuju bukle,sveikata ir tinkama reagavima i situacijas.
Normaliai nuleido. Puslitrį.
Ir po kalnus nesibasčiau, šiaip miško šlaite, laptai iki upės.
Alta, kad senatvė sutinku. Bet atsistatyt kaip? Hemoglobinas buvo 146
Normaliai nuleido. Puslitrį.
Alta, kad senatvė sutinku. Bet atsistatyt kaip? Hemoglobinas buvo 146
Puslitri?😱 tai nenuostabu kad šitoks išsekimas. Čia tu donuoji, kad tokiais kiekiais nuleidžia? Jei taip, tai va tau ženklas kad nebegalima. Su amžiumi lėtėja kraujodara, kaip ir kitų ląstelių atsistatymas
Alta, kad senatvė sutinku. Bet atsistatyt kaip? Hemoglobinas buvo 146</p></div></blockquote><p>Puslitri?😱 tai nenuostabu kad šitoks išsekimas. Čia tu donuoji, kad tokiais kiekiais nuleidžia? Jei taip, tai va tau ženklas kad nebegalima. Su amžiumi lėtėja kraujodara, kaip ir kitų ląstelių atsistatymas </p>
Ačiū, merginos. Ačiū Alta. Varysiu į vaistinę.
Papildyta:
Ne pakeli is karto ,30 tableciu per 15 dienu ,imk stipriausia.
https://biofitus.lt/...yRoCs5EQAvD_BwE
tinkamas močiutei?
ar https://www.sapiens....?
Ate42
Prisiminiau studijų metus, visi tą kraują duodavom... Ir labai gerai pamenu , kad duodavo maisto talonus ir piktai vydavo valgyklon. Nepamenu kiek ten ml imdavo ?
Ar bent pavalgei po ?
Mano lepeškos nepasiekiamos. Joks pjūklas ten nepadės:) Kažin ar per pusdienį atsipjautum kelią. O gal ir dienos reiktų . Taigi ne badas . Pravažiavom apylinkes, pažiūrėjom ką vėtra pridirbo ... Beržynai labai kentėjo. Jauni.
Ate, o kaip pas tave su inkstais reikalai? Gal vėl reiktų pasidaryt tyrimus? Kaip cukrai?
Tavo vietoje dėl donavimo rimtai pagalvočiau.
Nedarius daugiau jokių tyrimų. Gerai jaučiuosi, apart širdelės reikalų. kraujagyslių magnetinį padarė 06-03, holteriį nešiojau parą 06-10. Sakė daktaras po tyrimų paskambins. nesulaukiau. Vakar skambinau pati, tai sesutė sakė-daktaras pamiršo...... Kauno klinikos. jūsų bendrapavardei aprašė ir manė, kad viskas. Pažadėjo, kad trečiadienį, kai dirbs, paskambins. Bet manau nieko blogo nerado, nes gal būtų nepamiršę....
Oho, kaip striošniai susiskaitė Ate's būsena laikykis
Dėl miego.. na išties, dirbančiam žmogui kitą dieną sunku nemiegojus. Bet kam nereik į darbą - taigi gali bet kada dieną prigult. Kaip mano mama irgi geria migdomuosius. Kam?
O aš pati tokios pat nuomonės kaip Dusia jei nesimiega, galima ką nors nuveikt paskaityt, filmą pažiūrėt, į mėnulį eit pasižiūrėt. Bet man miegasi praktiškai visada ))) išsijungiu tą pačią minutę kai galva pagalvę paliečia.