Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

aš tai tada į kitą vietą pervažiuoju. Bet jei per kokias tris vietas nieko gero, tada jau psio, man irgi reik namo )) 

Atsakyti

Dusia, aš kartais taip pat nešu, bet šiaip MB man neleidžia, barasi. Tikriausiai, kad saugo. O jei dar atviriau, matyt tai, kas buvo rudenį, kažkiek Jį sukrėtė. Aš nepaisant to, kad tikrai su sveikata turiu bėdų, paprastai būnu variklis, užkuriu visokias idėjas, gyvenimas sukasi, nes aš daug ko dar noriu, apie daug svajoju, daug planuoju. Gal išsigando, kad tas variklis nustos dirbti...

Nors jis visuomet mane saugojo, net tik dabar. Neprikiši.

Atsakyti

Pou , nu taip nebūna, kad aš tempiu tašę iš pardės , o MB rankos kišenėse  :D  :D  :D 

O kaime kur jis mane pavys :) aš  greita, o jis pagalvojantis. Tikrai gaudavau barti , kai  grįžus iš kaimo prašydavau vaistų suleisti nes nugara klebėdavo . O dabar  jau nieko nebesako. 

Reikėjo  po remonto statybines atliekas išvežti , paprašė , kad sūnus atvažiuotų. Net negalvojo , kad aš galiu ... Ir tikrai nebūčiau pakėlusi . 

Atsakyti

Labu, 

Dusia, vis tik nepritarsiu. Moters kūno sandara yra visai kitokia nei vyrų. Moterims paprastai būna bėda su mažuoju dubeniu. Pasislenka svorio, atramų taškai, o vėliau jau bėda su vidiniais raiščiais ir vidiniais lyties organais, kurie nusileidinėja, atsiranda prolapsai, šlapimo nelaikymai ir k.t džiugesiai. Aš nekalbu apie stuburą - stuburas pareina, jei neteisingai nešios, tiek vyrams, tiek moterims.

Aš kai atostogauju, tai grybauju viena. Vyras lepeškų rinkti absoliučiai nemėgsta. Kai grybaujame kitus grybus, tai neniurzga. Bet labai mėgstu, kai jis randa grybų, ūpas kitoks :) Man patinka grybauti ir nieko nerandant :)

Moterų raumenynas silpnesnis, raiščiai dėl hormonų svyravimų būna laisvesni. Moterys turi daugiau bėdų ir su stuburu.

Atsakyti

Amadėja, ne visai sutinku su tavo parašymu.

Atsakyti

Blogiausias dalykas organizmui yra SĖDĖJIMAS. 

Na kurios MB rūpestingas ir sako - kelt dubcę nuo sofos  ?

Tas kuris sako: aš indus suplausiu , namus sutvarkysiu , tu pasėdėk žinokit nori jūsų mirties  :D. Ir mylėti reikia protingai. Netgi vidaus organams vargas - kasa ir kepenys kenčia .

Tos kurios mezgam: reikia taimerio - 45 min mezgi, 15 judi.  

Atsakyti

Dusia - mano sako. Aš pasakius, kad man kenkia sėdėjimas, o labiausiai sėdėjimas pusiau gulomis, tad kai tik galim, maunam į gamtą vaikščioti.

Namus mes tvarkome kartu.

Jei sako, aš padarysiu, tu pailsėk - protingas vyras, nes ilsintis nebūtina sėdima ar gulima padėtis :)

Atsakyti
Nemėgstu laukti,griebiu ir nešu pati.Medų tysia mb,nesikišu.Tikrai ten yra ką nešti.Pjauna su trimeriu,su varna tik jis. ax.gif
https://gelesmanufak...-plants-ziedai/
Kas nors augiante?Nematyta gėlė,įšoko į mašiną.Knifolijos ger kaina movežoje.Ir dar dviejų spalvų. bigsmile.gif
Kaip gailiuosi ,kad ne su autobusu atvažiavome.Mokvežoje tujos mano dydžio po 1 eurą.Parudavę kažkiek,bet už tokią kainą ko nerizikuoti?Mūms kaip tik reikia kelių.Dabar žinok bus ar nebus?Penktadienį mb pasd gydytoja,rizikuoti važiuoti? ax.gif Trašų papiltume,gal atsigautų?Nupirkau jau rudeninių trašų sodui naujam. mirksiukas.gif
Važiuoju miškan,tuo pačiu Ramygalon omnivon,sūnus atsiuntė kažkokių žolinių tablečių miegui. ax.gif
Atsakyti

Ingrida, neauginu, bet kaip visko noriu...

Brangiosios, tik nesiteisinkit, kad pačios griebiat, nešat ir dėl ko tai darot. Mano pastebėjimas buvo jums pačioms. Kartais iš to, ai greičiau, ai pati, pačios sau ir pakenkiam, išpestinam savo vyrus. Man taip pat kartais greičiau, paprasčiau yra pasidaryt pačiai, ką reikia. Bet. Gyvenu su vyru, o gyventi poroje kartu turi būti lengviau, o ne sunkiau.

Atsakyti

Amadėja, ne visai sutinku su tavo parašymu.

Bet bėdų daugiau turi moterys.

.

Atsakyti

Na aš nusišaučiau jei viską reikėtų daryti kartu ... 

Mano supratimu dviese  smagiau  :P  Lengviau ? nežinau ... taikytis reikia. Nebent antra pusė labai paklusni , kaip pasakai taip daro...

Kiek žmonių tiek gyvenimų.

Kas tinka vieniems netinka kitiems.

Atsakyti

Bet bėdų daugiau turi moterys.

.

Nemačiau oficialios statistikos.

Perkračiau savo pažįstamus - vyrai .

Atsakyti