Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Oi ex ,nemanau ,kad mes kada susitiksim.O tai susimusim ,gausim paru ,reiks paskui statybose dirbt ,kaip per Shuriko filmus.Ir manau kad rugiu laukeliai samagonui nebeauga.As jauna dura maniau ,kad z\mones duonai ten tuos rugelius augina,kol paaiskejo kam jie naudojami.Aisku samane labai skaniai duona kvepejo,bet socialines pasekmes man labai nepatiko.O dabar as jau sena ,nera ko po pavojingas vietas trintis.
Atsakyti
Galvojate ligonis ant tų parduotuvių?Tai,kad Depas mūms pro šalį vis tenka važiuoti.Tai varžtelių kokių,tai nuodų skruzdėms atakuoja pirtį.Viską perkame iš Depo,man kitur didesnės kainos,o ir viskas vietoje. mirksiukas.gif Moki-veži,kitoje kelio pusėje,tai ten tik užbėgu augalų. ax.gif
Paatostogavome mieste,grįžtame kaimukan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 07, 06:49)
Oi ex ,nemanau ,kad mes kada susitiksim.O tai susimusim ,gausim paru ,reiks paskui statybose dirbt ,kaip per Shuriko filmus.

Tikrai nesusitiksim, A.Alta, nes niekada neteko važiuoti muštis, ir niekada su niekuo nesusitinku bokso ringe. Tai ne man. O tu jei nori pagyvent kaliūzėj ar padirbt statybose, teks susirast kitą auką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 07 gegužės 2022 - 07:16
QUOTE(Ex @ 2022 05 07, 07:15)

Papildyta:

Tikrai nesusitiksim, A.Alta, nes niekada neteko važiuoti muštis, ir niekada su niekuo nesusitinku bokso ringe. Tai ne man. O tu jei nori pagyvent kaliūzėj ar padirbt statybose, teks susirast kitą auką.

Papildyta:

Na va ir sutarem. biggrin.gif Senatve,ka padarysi.Nebera gaz\o jokiems rimtiems reikalams.
Atsakyti
Labos , Nuostabus oras, eikim sodint cibuliu:) Geriausi užauga sodinat teip kaip Ate42 prisakius biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif Stanislovas ryt, pati ta diena .
Viskas į vieną supuolė - daržai , bitės ir kt ... Vakare bus nei kojyčių nei rankyčių man.
Saintlina , kaip besilaikai ? Kaip Lesius ?

Gražaus šeštadienio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Kava balta imu,kol dar yra.
As vakar irgi dar papirkau geliu.Pas mus yra tokia parde Range,tai ten pigesnes geles,nei visur.Pirkau dar Lidle dvi tystancias pelargonijas,ir tame Range 4 smulkiaziedes surfinijas,bet jos kitaip vadinasi,mazais ziedukais ir lapai kitokie,bet zydi pas mane balkone visa ziema beveik,kol uraganas nenuplese lovelio.Tai va,papirkau balkonui tokiu.Surfiniju jau niekur nera.Pasidauginau as is pirktiniu,nukirpus sakeles kelias ir ispikavus,bet,taip sunkiai jos gyja pas mane,matyt nemoku dar.Reiks motinine pasilikt ir bandyt kitiem metam savu prisizeldint.
Ex,jaunesne buvau,vaziuodavau pas klasiokes i Londona,kai jos atvaziuodavo pas vaikus,bet tada ir bilietai traukiniui buvo pigesni ir as jaunesne ir ne i Hytrow puse,o i centra.Dabar viskas taip pabrango,vakar maisto shopinga darem,tai kur anksciau pagrinde lidle 40,tai dabar 60,tesco 60,tai dabar 80.O kur dar benzinas.Musu mylima rusis sviesto kainuodavo 1,49,dabar 2,10.Zodziu vakar dar bilas atejo uz elektra ir dujas,tai is credito jau esu debete 81 svara,ir menesini mokesti padidino 3x.Nesiskundziu,tik siaip diskutuoju,jog reikia jau mastyt dedant i tase,ar tau to produkto/daikto tikrai reikia.Viskas tik i gera manau,grysim atgal prie zemdirbystes,saves issilaikymo,auginsim ir karvyte ir kiaulyte ir sodinsim bulbas ir rugius visi ir zeme bus aukso kainos,tapsim gamintojais ,o ne vartotojais.O Lietuvele vel taps zemes ukio salele.Ir tai puiku,tik mes jau kazin ar bedalyvausim tame,nors viskas taip greit slenka pagal ju planus,kai as rasiau apie bada,kad musu laukia,kai kas sukiojo pirsta prie smilkinio,kalbedami apie mane.Bet tai ateina labai greit.As nesakau,kad visiems be issimties,bet globaliniu mastu daug kur.Ziurekit kas Italijoj vyksta.Tas bus ir pas mus ir greit,nes Italija pirmoji paimta bandymams.Idomu idomu,ar visas pasaulis tam paklus lyg avys?
Nu Lietuva bando nugirdyt,nunarkosint.Visi gali gamint samagona dabar.Nu tiesiog laisve papugoms. biggrin.gif biggrin.gif Bet bus nebeidomu samagonas,kada jo bus ant kiekvieno kampo.Gal?

Atsakyti
Luety 4u.gif Tavo burbulas visai nuo relalybės atitrūkęs...
Taip gyvensim , su arimu akėjimu ir karvučių laikymų - jei busim Rusijos vasalai biggrin.gif
Biški kitoką ateitį matau ... Nesakau , kad ji geresnė smile.gif
Karvei reikia 3 ha pievos jei natūraliai ūkininkauti . Visa žemė supirkta , užsėta ir tt... Labai brangi ir labai vertinga . Iš kur eilinis žmogua tos žemės gaus?

Matau kitą bėdą- pašalpos , socialinai būstai ir tt... Tai yra blogis, neuždirbti pinigai , tinginystės ir veltėdžiavimo skatinimas ax.gif Nesiplėsiu .
O samagonas ne paukščių pienas , kad tautą nugirdyti . Jei jau tarybos nenugirdė , kai šnapso buvo visada ir daug ...
Ne iš tos pusės žmonės grėsmės laukia smile.gif Ten kur ji užmaskuota net nemato ....
Atsakyti
O mes tą aparatą ir turime.Kažkada mb pasigamino su savo vienu darbuotoju išbandė ir trūnyja. biggrin.gif Čia buvo daugiau dėl įdomumo.
Skaito literatūrą mb,bandyti pienių vyną.Ant trejų kibirų pienių žiedų reikia 10 apelsinų ir 1 kg razinų.Reikia išbandyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 05 07, 16:38)
O mes tą aparatą ir turime.Kažkada mb pasigamino su savo vienu darbuotoju išbandė ir trūnyja. biggrin.gif Čia buvo daugiau dėl įdomumo.
Skaito literatūrą mb,bandyti pienių vyną.Ant trejų kibirų pienių žiedų reikia 10 apelsinų ir 1 kg razinų.Reikia išbandyti. mirksiukas.gif

Ilgai galvojau koks apratas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O aš turiu to gėrimo smile.gif Kokie penki metai stovi. Aukštaitiško smile.gif Nėra kas gertų stiprius gėrimus ...
Ingrida aš ragavusi pienių vyno - nesužavėjo . Gal Tavo MB geriau pavyks? Tik pavadinimas gražus bigsmile.gif
Kroatijoj , Juodkalnijoj, Serbijoj pakelėse pardavinėja vietinį samagpną ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 gegužės 2022 - 17:19

Pienių vyno ragavau - skonis neblogas, bet kvapas, brrr.

Pasodinau svogūnus, pasėjau burokėlius ir morkas. Liuks!

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 05 07, 21:38)
<p>Pienių vyno ragavau - skonis neblogas, bet kvapas, brrr.</p><p></p><p>Pasodinau svogūnus, pasėjau burokėlius ir morkas. Liuks!</p>

laba, pienių vynas puikus. gėriau du metus žemėj išbuvusį, šampanu tapusį. gal skanesnio ir kvapnesnio gėrimo neragavus. wub.gif
Atsakyti

laba, pienių vynas puikus. gėriau du metus žemėj išbuvusį, šampanu tapusį. gal skanesnio ir kvapnesnio gėrimo neragavus. wub.gif

Ate, tai tau pasisekė 🌷 Mano patirtis buvo nekokia 🤣

Atsakyti