skaniai atrodo keksiukai
kada čia kepiau ir aš. Tik be cukinijų ir su daaug šilauogių. Vieną spėjau paragaut
Su cukinijom gaunasi labai drėgni, minkštučiai, o ir būdas geras tų cukinijų vaikams sumaitint 😁
Lyja mano kaime
sakė, pas mus irgi. Ir labai stipriai. Gal baravykai prasidės?..
Šian ryte šalia keliuko radau vieną didžiulį, bet labai gražų raudonikį. Bet kadangi buvau pramigus, tai į mišką nelindau.
Nu psio, likau be mašinos. Išvažiavo mano ištikima mašinikė. Reik skubiai ieškot kitos.
As vakar savo 1997 il volvo technikine pravariau.Tiesa sakant duju analizatorius jau biski svyravo i nepraeisiu puse, bet jaunas vaikinukas praleido.Benzinas, nelabai pavojinga.O senus dyzelius,kurie cia dauguma laiko tai griezciau ziuri.
mano 87 m. Suzuki Samurai irgi praeina )) bet miestui anas jau netinkamas. Užtat kaime - super.
Screenshot_20240724_095918_Gallery.jpgScreenshot_20240724_095918_Gallery.jpg
veda kaip choleros ir tie veisliniai. Zolotoj drakon, pvz.
Grožis! 😍
Mano kaime buvo 10 dienų nelyta . Ir dar karščiai iki 30. Tai visiems augalams atgaiva toks lietus . Pats menkiausias lietus yra geriau už laistymą... Man bent taip atrodo. Po lietaus visi augalai atsigauna. Pila smarkiai , nustoja ir vėl pila... Gal išsipildys seni pažadai 44 mm mano kraštuose ?
Luety laukia saulės, o aš lietaus visada. Mano kaime lietaus trūkumas amžinas...
Mano kaime buvo 10 dienų nelyta . Ir dar karščiai iki 30. Tai visiems augalams atgaiva toks lietus . Pats menkiausias lietus yra geriau už laistymą... Man bent taip atrodo. Po lietaus visi augalai atsigauna. Pila smarkiai , nustoja ir vėl pila... Gal išsipildys seni pažadai 44 mm mano kraštuose ?
Luety laukia saulės, o aš lietaus visada. Mano kaime lietaus trūkumas amžinas...
Aišku efektyviau už laistymą!
Sveikos,
Saintrina, tikras drakonas. Super atrodo pomikas.
Pas mus nebais pomidorų. Pavalgymui, bet pavalgymui daug ir sueina. Tiek mes mėgstam, tiek Tėtis nebrokyja.
Agurkų šįryt MB dar pora kibiriokų atvežė, mažesnius į stiklainius sukišau, didesnius suvalgys. Jis juos mėgsta su medumi valgyt arba sirupu. Eina dideli kiekiai. Lietaus sode reiktų, vis dabar retą kartą palyja, bet žolė išdžiūvusi, nupjovė, tai negražiai dabar. Obuoliai krenta.
Aš auginu jau saikingai, kiek galiu. Negaliu, nereikia. Daugiau bus, sukišiu, kitais metais šviežiam valgymui tik auginsiu agurkų, ei auginsiu. Gal sode jau neauginsim, o naujoj vietoj dar neauginsim. Bus kaip bus. Ten žolė iki pažastų užderėjo, traktoriukas pjovė. Molis.