Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas  :4u: 

ate42, 06 Geg 2022 - 08:01, parašė:

ate42, 06 Geg 2022 - 08:01, parašė:

Laba,
neea, nesičiupinėjau. Ten, suprantu, kad jau ir nesičiupinėsiu. Išmetė musę iš barščių. biggrin.gif
Našlaites Depe pirkau, bet brangias.
Šiandien po darbuko bandysiu visus pomikus šiltnamy sutupdyt. patys ankstyvieji, MB sakė, jau su vyšnios dydžio burbuliukais.
Kaži, kaip su paprikom daryt. Šiemet bus šiltnamy. Sodint, ar dar indeliuose laikyt?

Ate, Dusiukas pro mane prasuko su dovanom, tai taip ir gavau apsikabinti  :wub: Negaliu į susitikimus, namuose yr reikalų.

Mes prieš porą savaičių Ermitaže pirkom našlaites, bet taip pat su 50 proc. nuolaida po 49 cnt., jei neklystu.

Aš pirmadienį dalį pomidorų išvežiau į šiltnamį, sustačiau, agro danga apkūtojau, ryt važiuosiu sėti morkų ir burokėlių, tai pamatysiu ar gyvi. Bet turėtų viskas būti gerai.

Sodinsiu gal kitą savaitgalį. Paprikos gal lepesnės šalčiui. Dusia ir Muka čiliukais pasidalino, aš dar juos pasaugosiu, nesodinsiu. Po poros savaičių sodinsiu.

Nežinau, ką daryt su svogūnais. Alyvos dar nežydi, tikriausiai dar savaitę susilaikysiu ir nesodinsiu.

Atsakyti
Ate42 4u.gif kada būsi Kaune ? Tavo gelsvė gyvena mano balkone , nes mašiniuką pridaviau remontui ... Palikim tas vyšnias gal rudeniui ? O jei maišo rauk ir mesk lauk ! Nevark dėl manęs. Nu niekaip dabar ... Biški kitkuo galva užimta . Bendro kavagerio nebuvo unsure.gif Gaila žinoma. Vakar reikalų mieste turėjau , tai tuo pačiu augaliukus išvežiojau . Norėjau užsidirbti gerų karmos taškų -ale dovanų gavau tiek , kad išėjau "ant 0" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 05 06, 06:26)

Muka, 06 Geg 2022 - 06:26, parašė:

Muka, 06 Geg 2022 - 06:26, parašė:

Labos  4u.gif
Luety ar svoris pakeitė vidų? O ko gėda tai yra dabar ….
Lijo naktį sode ir smarkiai negalėsiu darzan inteiti bet gal šiltnamį atidalinsiu augalus  smile.gif
JustDy smagu kad gerėja  4u.gif o dėl daržovių na mano dukra tik agurkus su pomidorais valgo ir aš nesenei rupsnoti žole pradėjau  ax.gif
Jamu kavos reikia jaudintis kazkaip…

Labos  4u.gif
Luety ar svoris pakeitė vidų? O ko gėda tai yra dabar ….
Lijo naktį sode ir smarkiai negalėsiu darzan inteiti bet gal šiltnamį atidalinsiu augalus  smile.gif
JustDy smagu kad gerėja  4u.gif o dėl daržovių na mano dukra tik agurkus su pomidorais valgo ir aš nesenei rupsnoti žole pradėjau  ax.gif
Jamu kavos reikia jaudintis kazkaip…

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
Muka ,vidus tai padidejo biggrin.gif mintyse atsirado gedos jausmas,kad nesusitvarkau,aplinkiniu poziuriu,apsileidus,edu,kaip kiaule ir dar daug visokiu epitetu galima isgirst.Jautresniu nervu zmogui tai mazu maziausiai nemalonu.Juk neaiskinsi visiems,kad amzius ir kt faktoriai padejo but kiaulaitei,bet ir siaip daug nepatogumu jauciu.Judesiai,sanariai,dusulys.Pati gi zinai.
Kazkiek nukraciau is po ziemos,nes per pilva jau matau batus,bet dar daug reikia atsikratyt,kad buciau panasi i zmogu,o ne i kiaulaite.
Kaip gerai jums,kad lyja.Pas mus vakar nakti mieste balutes buvo,o sode nieko.O reikia labai.

QUOTE(Ex @ 2022 05 06, 06:27)

Ex, 06 Geg 2022 - 06:27, parašė:

Ex, 06 Geg 2022 - 06:27, parašė:

LabRyt.

Dėkui Ingridai už ankstyvo ryto kavą. Neskūpiai įpilta.

Dusia, lyja pas mus. Ne, nelyja, o pliaupia lietus, kaip iš kibiro. Gerai, įmirks nors truputį žemė, nes visai dykumos smėlis buvo belikęs. Gal ir aš pasėsiu kažką ryt ar poryt.
Vis tik nusipirkau kurmių baidyklę tą pypaujančią. Su baterijom. Padės, nepadės, tegu pypauja.. Gerai Ates malūnas, bet kai nėra vėjo - bėda. Greit požeminiai nuomininkai atsikrausto. Žiūrėk, jau išilgai lysvės ilgas tunelis iškeltas. Vieną braškės krūmelį jau išmečiau, tikriausiai neatlaikė kilnojimo.

Kūrenu židinuką ir sėdim abi su kate prie jo, aš šildau sau kojas, o ji uodegą. Jauku, traška malkos, ugnelė ūžia, o už lango lyja. Man tai yra neatsibostanti romantika.

Kuo stipriausi linkėjimai visoms sveikstančioms, patarimų neturiu, bet sveikatos joms labai linkiu.

LabRyt.

Dėkui Ingridai už ankstyvo ryto kavą. Neskūpiai įpilta.

Dusia, lyja pas mus. Ne, nelyja, o pliaupia lietus, kaip iš kibiro. Gerai, įmirks nors truputį žemė, nes visai dykumos smėlis buvo belikęs. Gal ir aš pasėsiu kažką ryt ar poryt.
Vis tik nusipirkau kurmių baidyklę tą pypaujančią. Su baterijom. Padės, nepadės, tegu pypauja.. Gerai Ates malūnas, bet kai nėra vėjo - bėda. Greit požeminiai nuomininkai atsikrausto. Žiūrėk, jau išilgai lysvės ilgas tunelis iškeltas. Vieną braškės krūmelį jau išmečiau, tikriausiai neatlaikė kilnojimo.

Kūrenu židinuką ir sėdim abi su kate prie jo, aš šildau sau kojas, o ji uodegą. Jauku, traška malkos, ugnelė ūžia, o už lango lyja. Man tai yra neatsibostanti romantika.

Kuo stipriausi linkėjimai visoms sveikstančioms, patarimų neturiu, bet sveikatos joms labai linkiu.

Ex,isgerei mano kava,Dusia indus susirinko,nieko man nebeliko si ryta,tik vaizdelis pas tave:zidinys,tu su kava ,atkisus kojas i zidinio puse,o kate atsukus uzpakali i zidini,pakelta uodega,abi sildotes biggrin.gif biggrin.gif
Vaizdas,jutimas,kai kurenasi zidinys,o lauke lyja ir tu gali tinginiaut su kava,yra nuostabu.

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 06, 06:32)

kavasucitrina, 06 Geg 2022 - 06:32, parašė:

kavasucitrina, 06 Geg 2022 - 06:32, parašė:

Vakar nusipirkau našlaičių po 9 centus, o pirkdama apie Ingridą pagalvojau - kaip ta vis pigiai augalų prisiperka biggrin.gif. Radau jau tik 3 dar dar imamas. Ir ką - prilaisčiau, nes buvo perdžiūvusios, nuvytusiais lapais, nukarpiau nužydėjusius žiedus - šiandien kaip naujos biggrin.gif Susodinsiu į didelį vazoną. pastatysiu terasoje, kaip kasmet smile.gif

Vakar nusipirkau našlaičių po 9 centus, o pirkdama apie Ingridą pagalvojau - kaip ta vis pigiai augalų prisiperka biggrin.gif. Radau jau tik 3 dar dar imamas. Ir ką - prilaisčiau, nes buvo perdžiūvusios, nuvytusiais lapais, nukarpiau nužydėjusius žiedus - šiandien kaip naujos biggrin.gif Susodinsiu į didelį vazoną. pastatysiu terasoje, kaip kasmet smile.gif

Kazin kodel jie nudaigoja tas geles,ar ne pigiau isteigt laistytojo etata,kokiai valandai,dviem ir parduot geles normalias,nenuvytintas?
Si ryta jau 16 silumos,dilema,kaip rengtis?Lyg ir dar paavasaris,o temperatura rodo vasara.Namie jau deviu suknele,o lauke?Ech,amzina beda,neturiu kuo apsirengt. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 06, 09:53)

Acqua Alta, 06 Geg 2022 - 09:53, parašė:

Acqua Alta, 06 Geg 2022 - 09:53, parašė:

Extrasensu mokykloje ,kai ejau ,dar nebuvo GMO produktu ,reikia man eit i persikvalifikavimo kursus.
Ir jei paslauga nemokama,reiskia produktas esi tu.Tas kuris atseit kaz\ka gauna nemokamai.

Extrasensu mokykloje ,kai ejau ,dar nebuvo GMO produktu ,reikia man eit i persikvalifikavimo kursus.
Ir jei paslauga nemokama,reiskia produktas esi tu.Tas kuris atseit kaz\ka gauna nemokamai.

Puiku, A.Alta. Kai tik įteiks tau Kašpirovskio diplomą, atvaryk, aplaistysim, kad net raidės diplome išbluks. Dabar madoj gydymas virtualiai, bele nekontaktuot ir nelįst į akis.

Ate, pirkau du daigus paprikos, bet saugau, tampau į namus nakvot jas. Šalta joms bus ir šiltnamyje jei pasodinsi. Kokią savaitę bent palauk. Aš net pomidorų nesodinu. Nešioju namo jei šaltos naktys, nes tingiu dangstyt biggrin.gif

Prakiuręs dangus Bermuduose. Būtų gerai, kad kas nors savaitgaliui jį užsiūtų.
Papildyta:
Luety, ar tu toli nuo Londono ? Planuose skrydis, bet dar be konkrečios datos. Apsistosiu netoli Hitrou.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 05 06, 10:09)

Ex, 06 Geg 2022 - 10:09, parašė:

Ex, 06 Geg 2022 - 10:09, parašė:

Puiku, A.Alta. Kai tik įteiks tau Kašpirovskio diplomą, atvaryk, aplaistysim, kad net raidės diplome išbluks. Dabar madoj gydymas virtualiai, bele nekontaktuot ir nelįst į akis.
Ate, pirkau du daigus paprikos, bet saugau, tampau į namus nakvot jas. Šalta joms bus ir šiltnamyje jei pasodinsi. Kokią savaitę bent palauk. Aš net pomidorų nesodinu. Nešioju namo jei šaltos naktys, nes tingiu dangstyt biggrin.gif

Papildyta:
Luety, ar tu toli nuo Londono ? Planuose skrydis, bet dar be konkrečios datos. Apsistosiu netoli Hitrou.

Papildyta:

Toli ,sirdele.Man Londonas 2,5-3 val kelio,o jei i Hytrow puse,tai dar daugiau,nes mes atvaziuojam is savo pietryciu puses,o Hytrow yra Londono vakaruose.O gaila.Bet gal vyktumet i pajuri pasizmonet,tai butinai pas mus uzsukit,parodytumem Beachy Head,Seven Sisters ir kitas musu izymybes.Paveziotumem.Mes Eastbourne mieste prie juros pietryciuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 06, 11:39)

Dusia37, 06 Geg 2022 - 11:39, parašė:

Dusia37, 06 Geg 2022 - 11:39, parašė:

Ate42  4u.gif  kada būsi Kaune ? Tavo gelsvė gyvena mano balkone , nes mašiniuką pridaviau remontui ... Palikim tas vyšnias gal rudeniui ? O jei maišo rauk ir mesk lauk ! Nevark dėl manęs.  Nu niekaip dabar ... Biški kitkuo galva užimta . Bendro kavagerio nebuvo unsure.gif Gaila žinoma. Vakar reikalų mieste turėjau , tai tuo pačiu augaliukus išvežiojau . Norėjau užsidirbti gerų karmos taškų -ale dovanų gavau tiek , kad  išėjau "ant 0"  biggrin.gif

Ate42  4u.gif  kada būsi Kaune ? Tavo gelsvė gyvena mano balkone , nes mašiniuką pridaviau remontui ... Palikim tas vyšnias gal rudeniui ? O jei maišo rauk ir mesk lauk ! Nevark dėl manęs.  Nu niekaip dabar ... Biški kitkuo galva užimta . Bendro kavagerio nebuvo unsure.gif Gaila žinoma. Vakar reikalų mieste turėjau , tai tuo pačiu augaliukus išvežiojau . Norėjau užsidirbti gerų karmos taškų -ale dovanų gavau tiek , kad  išėjau "ant 0"  biggrin.gif

vyšnios lai auga. Yra tankesnės -nenumirs. Viena -didelė, bet gal prigis. Neprigis, iš mažų prisiauginsi.
Sekmadienį važiuosiu pro Kn. Anksti ryte ir po pietų. Bet tu kaimuke būsi. Buvau pirmadienį, turim mirtiną NA. Tyrimas vyksta. Jei vazonas trukdo, paprašysiu, kad vaikis paimtų, tik bijau, kad nenumarintų bvalkone. Jis pamiršta augalus pagirdyt. MB bus kažkurią dieną. Gal susisieksim balsu. Tik, jei trukdo-šauk. Važiuosiu.
Atsakyti
Ate visai netrukdo ! Tegul auga , aš palaistysiu , vaiko neapkraunam .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Saturnas po ilgo mociono
Atsakyti
Kam akcijų-atrakcijų?Moki-veži užsukau,
sukišti kelioliką prieskonių į mažus vazonus(nagus nudaužyčiau jei mano būtų).Vienu žodžiu iš dviejų vazonų pasidauginau 13.Viename vazone sukišti bazilikai,mėtos,raudonėlis,čiobrelis,petražolė.Kitame salotos raudonos,man atrodo pankolis lapinis,dar petražolė........Kad man gavosi 13 vazonų. bigsmile.gif Kaina už abu vazonus 2.36.
Maximoje dar buvo petunijų 10 konteineriuke 2.39,ėmiau šį kartą baltas. ax.gif
Ar kas auginate cidoniją?Ar verta?Pasiskaičiau atsiliepimus,tai ne kokie.O kaina brangesnis medis nei kriaušė ar obelis? ax.gif
Prisikasiau snapučio,nes sukulturintas irgi moki-veži neblogai kainuoja.Kai paupy sočiai auga.Bandysime laukinę pievą darytis.Prisipirkau apie 20 pokelių gėlių įvairių sėklų,tai dabar bersime ,bersime........... blink.gif
Nėra kada megzti,bet siūlams neatsilaikau.Gal kada nors?Ryškių oranžinių medvilninių pasigriebiau.Patikima pardavėja jau kelintą kartą iš jos siunčiuosi,patiko.Patraukė ant ryškių spalvų.Kaip viena kaimynė pasakys vėl,
nebijai tokių ryškių spalvų,mūsų metuose? ax.gif
Iš Depo soruolė ,užmerkta vandens bliūde,visai užsausėjusi,bandysiu gelbėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Nesimiega nors vakare kaip Saturnas šalia lėkštes uzmigau biggrin.gif kazkaip išsiderinusi iš ritmo … nieko kraustysimes į kita namuką tai ten zaliuzi nepersvieciamos o aš kaip višta kol tamsu tol miegu. Skaitau apie jūsų grobius iš depo mokvezos ir net kruptelejau nuo minties ogi nieko nereikia blink.gif gal pagysiu ax.gif
Luety patikek kitiems dzin kokio storumo viskas tavyje ….
AA koks fainuolis ir dickis cucikas wub.gif gal zinai kada pas mumi ta šiluma atais jklmn kaip salta verysad.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Muka,tai ir man nieko nereikia. ax.gif Bet gi norisi aprūpinti vaikus,svečiams,kad būtų kur pasiskinti,akis paganyti. mirksiukas.gif
Pirmą kartą gyvą kurklį pamačiau.O gal ir ne kurklys?Marčiai daviau vazonus sus sodintais prieskoniais,o ten panašus į kurklį sėdi.Abi išsigandome aš nuo vaizdų,kur jie išdidinti internete. ax.gif Nebeėmė ji mano tų trejų vazonų susodintų į krūvą,paėmė atskirus tris.Na bet ne gi sodyboje yra to brūdo?Šviežiai suskasti šiltnamiai,nepastebėjau dar jokių urvų? bigsmile.gif
Atsakyti
RytasLabas.

Rašiau rašiau ir dingo mano romanas. Tiek to. Matyt, reik trumpiau.
Ingridai vėl šypsosi depo sėkmė. Kaip visada.
Daryk, Ingrida, laukinių gėlių pievą, turėtų būti gražu. Prieš daug metų irgi norėjau tokios pievos, visokių sėklų pripirkau ir... net nepabandžiau. Pritrūko laiko, buvo svarbesnių veiklų. O dabar nėra motyvacijos. Tiesiog nereikia nieko.

Luety, dėkui, neišeis taip toli pas tave nuvažiuot. Gal kada nors netyčia smile.gif Ne atostogoms ten būsiu. Bet ir ne darbui smile.gif

Nuostabus, gražus rytas. Aš, kaip dažnai tai nutinka, lauke terasoj su kava ir su kate pasitinkam saulę. Labai gražu, saulės spinduliai žaidžia su medžiais, tokie ilgi pušų ir eglių šešėliai pievoj. Seku kaip jie sukasi, trumpėja su kylančia saule. Ne visi tai pastebi..

Atsakyti