Laukinės morkos hidrolatas ypač gelbėja keičiantis sezonams ar oro sąlygoms.
Gal verta virti?Dabar pats žydėjimas pievoje?
Aš jau distiliavau. Kol savo nedariau, esu ne kartą pirkus aroma-zone kremų gamybai.
Labutes,
prasidejo pomidoru bumas.Sestadieni kibiras,siandien kibiras,o valgytoju neprisisaukiu Visada taip.Kitas meta,jei busiu gyva,visom trim seimom paskirsiu po ploteli pomidoru,kad patys priziuretu ir nusiskintu ir rupintusi.Gana yra gana,kaip sako grazuoliukas,gerosios valstybes kurejas. O agurku uzmegzta gal kibiras,neauga net sventa diena.Jiem matyt reikia saules,o saule pas mus siemet labai dozuota mazom dozem.Antra diena jos nera,nrs silta 20 silumos.
Cukinijos mano tokios ir turiu pasaky,kad daug skanesnes uz zaliasias.Tik jau labai dozuotai veda,sestadieni dvi,siandien dvi. Manau su agurkais ir ziemos sulauksiu neparagavus.Bulves labai grazios,buvau pirkus sekla Vilija is sodu asociacijos pardutuves,nesigailiu nei kiek,nuostabiai skanios,dideles,daug,is tokio mazo plotuko valgom iki siol,retkarciais sunui ir broliui pakasam.Is 2 kg maiselio seklos,turbut kokia pusantro maiso prikasem ir dar yra ka kast.Kaip smagu,kai turi savo kazkokiu darzoviu.[QUOTE]
Pas mane irgi tokios pasodintos. Bet kažkodėl neauga, pūva vos užsimezgusios šiemet. Agurkai irgi jau į pabaigą, pomidorų daug.
Bandžiau snd į mišką įlįsti grybų paieškot, bet jokių šansų. Užpuolė uodai, akliai ir briedmuses, kaip isbadeje. Tai pabėgau po 10 min🤣
Su zaraza tebekovoju, jau visa vaistų sunkioji artilerija į trasą eina, siaubas kažkoks, vidury vasaros šitaip apsirgt 😱. Nu bet lyg ir gerėja po biski. Tik va bijau maudytis, bijau ant vėjo išeit, taip ir pratupesiu pusę vasaros namie 🥲.