Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aš tai Valujavičiaus laidas kartais pažiūriu. Keliavo po N. Zelandiją - baiginėja kelionę kaip tik. Va ten tai avių... Žiauriai graži šalis.

Atsakyti

aha, man N. Zelandija jau seniai labai labai graži. Turbūt nuo Žiedų valdovo )))  nors ne, dar seniau. Bet baisiai tolima.

Atsakyti

Saintlina,ta karsti atperka tai kad silciau kitais metu laikais .Nereikia tiek zieminiu batu ,rubu,nereikia tiek daug kurenti.

man iš tiesų pas mus nėr per šalta žiemą. Jei būtų tos senosios lietuviškos vasaros, būtų tobula :) 

Bet ką žinai, gal senatvėje ir norėsis daugiau šilumos sąnariams ar dar kam. Niekad negali žinot.

Atsakyti

Velsas, sako ten avių daugiau negu žmonių. Teko būti, bandos tikrai didelės. Ir dar Norvegija... kalnuose vien avys... tikriausiai pavasarį paleidžia, rudenį pasiima?  Slovakijoje gano, yra bandos ir piemuo. O Norgėj pačios sau gyvena.

avių ir Airijoj, ir Škotijoj užtektų, manyčiau :) 

Bet jei reiktų rinktis šalį, neįsivaizduoju, kaip reiktų išsirinkt. 

Atsakyti

Labas rytas,

Saintlina Lietuvėlę rinktumeisi :)

O aš niekur tik čia, bet gyvenimo režisieriaus planai nežinomi.

Grįžo sodan išsitaške abu iki negaliu, čiumpu vieną čiumpu kitą tolko jokio. :blink: Reikia susirinkti bo krepšys patisonų, jau antra savaitė eina, kaip laukia raugimo, nekalbu apie agurkus, ačiū die išvežiau kažkiek uošvijon, paskui prie ežero. O kuri nors raugėte žiemai patisonus?

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Man grazus zodis - patisonas.Ir dar aktorius Patisonas biggrin.gif
Vakar buvo Sv.Marijos Magdalenos diena.Ji yra kanonine apastale ,lygi petrams,povilams ir judams.Tik aisku kataliku dvasinikija tai nutyli. biggrin.gif
Vaizduojama su raudonu kiausiniu ,reiskianciu jos brolio Lozoriaus prisikelima,bei neaiskiu asociu,turbut ten buvo tas brangusis kvapusis nardo aliejus,kuri supyle ant Jezaus Kristaus koju ir issitryne plaukus.
Tai turbut priestaringiausiai apibudinama religine asmenybe,nuo prostitutes,paskui Lozoriaus sesers,o pagal Browna,o gal ne tik ji ,netgi dievo zmona.Na beveik kaip anekdote,tik vireja buvo jos sesuo marta.Beje tame pasakojime izvelgiu daug idomiu dalyku. biggrin.gif
As suprantu ,kad jus visos cia skaiciuotojos,o as svajotoja.Jei visai niekam neidomu mano rasliavos, sakykit.
Muka ,ne rezisierius,gyvenimo programuotojas.Kai atsirado programavimas ir kodavimas pirma kart supratau ,zodziu vieniems daugiau ,kitiems maziau prieigos prie info vandenyno,prie ziniu saltinio duota. biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas.
Man grazus zodis - patisonas.Ir dar aktorius Patisonas biggrin.gif
Vakar buvo Sv.Marijos Magdalenos diena..
Tai turbut priestaringiausiai apibudinama religine asmenybe,nuo prostitutes,paskui Lozoriaus sesers,o pagal Browna,o gal ne tik ji ,netgi dievo zmona.
 

 

skaitau ir galvoju - kas čia per aktorius toks - PatisOnas?? po kokios minutės tik supratau, kad kirtis ne ten )))))

 

Pagal Browną ji net ir žymiajame Da Vinčio paveiksle šalia Jėzaus sėdi :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 liepos 2024 - 06:51

Saintlina Lietuvėlę rinktumeisi :)

jei tik ne koks posūkis gyvenime, tai išties :) 

Atsakyti
Laukinės morkos hidrolatas palaiko odos tonusą, elastingumą, labai gerai drėkina, šalina paraudimus ir ramina uždegimus, pagyvina veido spalvą, naudojamas įdegio kosmetikoje arba tiesiog kaip purškiklis prieš ir po saulės vonių. Labai naudingas odos nuraminimui po odos šveitimo procedūrų.
Laukinės morkos hidrolatas ypač gelbėja keičiantis sezonams ar oro sąlygoms.
Gal verta virti?Dabar pats žydėjimas pievoje?
Atsakyti
Ingrida,laukines morkos yra rizikingas augalas.Perdaug panasus i nuodingus.As susilaikyciau.
Ziurekit ,pas mus yra to nardo
https://bilki.bg/mas...sioil-5-ml.html
Atsakyti

AA aha priešatringa asmenybė, įdomu kad katalikai "pamiršo" ją,  o va provoslavai, ortodoksai ir kitos panašios konfesijos ne. keistai Romos katalikai persivertė, sumažino šventųjų, iškreipė senojo testamento aiškinimus, nubraidė su naujuoju...ir vis, kad išlikti skaitlingiausiais pasaulyje.... 

Tiesa kaip lankiausi Jeruzalėje Kristaus kapo bažnyčuioje ir kur patepimo akmuo, prie pat įėjimo, jis išteptas tikrai kažkokiais aliejais, man net dabar tolimos to kvapo natos ateina pauosčius delnus ir pagalvojus apie tą vietą, tikrai įstabus kvapas, atmintis veikia, nors praėjo apie 20 metų....

Ingrida kadangi tai skėtinis augalas, o aš po pastarnokų žiedų jų privengiu, tai aš nevirčiau...

Atsakyti