Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Taigi valdo prezidentas.karo lakunas,pats asmeniskai lektuvu pontij pilat ,rimtai toks pavadinimas,Bulgarija apskraido.Visur dalyvauja,miskus gesina,pajury restoranus inkognito tikrina.Nevaziavo i NATO susitikima ,iseina is PSO.

atsiliekat, mes Paksą jau kada turėjom )))) nebūt išpirdolinę, garantuotai irgi būtų iš kur nors išėjęs. 

Atsakyti

Karšta tam Kaune. O kelias visas remontuojamas... Iš 50 kam  autostrados  koks 35 km remonto . 

Muka , kaip plaukimas ? Ar tik pasibuvimas liko? Primink man žioplei kada tas ropes sėti ? Praėjusiais metais Tavęs klausiau ir turėjau labai gražių ropių . Pasėjus anksčiau sukirmyja ir tiek žinių.

Bulgarija slavai , jiems reikia caro ... Va Ukraina caro neturi , tai palaida bala. 

Kaip istorikai dabar aiškina,  kad demokratija labai nevykęs dalykas... Valdžia galvoja tik apie savo kadencija, dalina pašalpas paramas ir  tt... O caras taigi galvoja apie anūkus, gali priimti ir nepopuliarius šiandienai sprendimus kurie gerai veiks tik ilgalaikėj perspektyvoj.

O kam tas kavines reikia tikrinti prezidentui tai nežinau   :D . Jei prastai gamins niekas nevalgys  :P . Tokia parodomoji programa matyt  :hmm:  :B 

Įdomiais laikais gyvenam ... 

Atsakyti

Labos,

Pasibuvom, pasičiupinom su draugais, maudžiausi iki valios  :P  ežeras puikus tik labai įdomus :hmm: sunkus, jo jo sunkus, plaukti sunku labai ir ne man vienai, galvojau čia man tik vienai nieko nesakiau, MB išlipo iš vandens sako nežinau bet labai sunku plaukti klausia o tau, aš jo tikrai sunku, atrodo, kad kas už kojų laikytų, šiaip skaidrus, švarus bet va sunkus  :blink: pirmą kart man teip. MB jau pradėjo miegoti, bet dabar neišsimiega, vakar grįžome apie 15 val, po 16 užmigo iki pat ryto, klausiu išsimiegojai o jis ne, labai pavargės jaučiuosi, vėl kita porcija.  :unsure: 

Na o kaip jums Baideno atsistydinimas  :huh2: aš kažkaip nujaučiau, kad teip bus, bet ar gerai...nors Floridoje draugai gyvenantys tik už Donalduką....sakė tvarką labai įvedė, nesulyginsi su Obama  :hmm:​ 

Atsakyti

Ropukes apie rugpjūčio vidurį apie 15 d. kiek pamenu  :hmm:​ 

Atsakyti

Ropukes apie rugpjūčio vidurį apie 15 d. kiek pamenu  :hmm:​ 

Dėkui :4u: 

Muka , gal Aukštaitijos ežeras ? 

Nes kiek buvus  Dzūkijoje, tai tokio nesutikus...

Atsakyti

O kelias visas remontuojamas... Iš 50 kam  autostrados  koks 35 km remonto . 

amžinas to kelio remontas...

Atsakyti

Na o kaip jums Baideno atsistydinimas  :huh2: 

sakysim taip - nėra netikėtas. Bet o kas bus toliau, nežinia. Greičiausia America first. 

Atsakyti

Kas baisiausia iš autostrados patekti į mano Šilainių kaimą darosi sunku. Viadukas uždarytas, Megos tiltas remontuojamas. Į Depą iš viso nuvažiuoti nebeįmanoma ...

Gerai, kad šią vasarą važinėjimo mažai ...

Atsakyti
Rysium su crowdstrike apdeitais, skrydziai is Kijevo ant lektuvo sashi atsaukti.Trumpas Ukrainai jau audita nusamde. biggrin.gif
Atsakyti

Zarasų rajonas, ežeras Ūstas, kad ir buvau ir aukštaitijoje prie ežerų na bet čia kažkoks įdomus, bet šiaip pasipliuškenti labai smagu :)

Atsakyti

Dėl Ukrainai audito senai reikėjo, bet va, kad kraniuko neužsuktu o va tada kas....

Atsakyti

Zarasų rajonas, ežeras Ūstas, kad ir buvau ir aukštaitijoje prie ežerų na bet čia kažkoks įdomus, bet šiaip pasipliuškenti labai smagu :)

Nebuvus .

Bjaurus laikas laukia  šiemet. Neramus Lietuvai ...  Lieka tikėtis geriausio.

Atsakyti