Saitlina
Iškepuau cukinijas apsuktas šonine. Skanu, užskaitau.
Vakar buvo vėsiau, šiandien vėl kepina.
Kodėl tu jo pati nevedžioji? Tikrai labiau klausytų, nu... Mano dukra be jokių ten labai mokslų bernę vedžiojo, nu ir visai gerų įvertinimų gaudavo.
su mano šuniu yra problema. Kai jį vedu aš, jis būna labai laimingas ir uodegą užriečia ant nugaros. Kas yr negalima ir iškart gaunam mažesnį įvertinimą. Pas jį anatomiškai uodega įstatyta truptutį per aukštai ir iš džiaugsmo pakyla tiek, kiek pagal standartą nevalia. Kai veda svetimas, jis tos uodegos neužkelia ir viskas puikiai būna. Šiaip turi jis jau titulus susirinkęs ir esu numojus ranka į tas parodas. Bet čia pagaliau davė leidimą pasirodyti darbinėj klasėj, ko aš laukiau jau tiek metų. Jis vienintelis kolis Baltijos šalyse ir Lenkijoj turintis darbinį diplomą, o pritaikyti jo nė vienoj iš šitų šalių nėr galimybės. Va čia pirmąkart gavom progą. Dėl to ir labai laukiau šitos parodos.
Fast-forward to the future. Bernie became a U.S. Senator from Vermont in 2007 after serving 16 years in the House of Representatives. Known for his progressive stances, he’s championed Medicare for All, tuition-free college, and a $15 minimum wage.
Sitas zmogus Lietuvoje iskart butu marginalizuotas.
pagal foto, ir ten neatrodo didelėj pagarboj.