Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nežinau ką darys uošvienė ir MB sesuo su rūbais, mes nepertenduojame į nieką, senai jau MB atjunkytas...et... O dėl požiūrio, man neramu, kažkaip įtartinai... na matysiu...

AA nu baik varažyti  :bijau2:  , vėl į priimąjį nenoriu  :mastau: 

Atsakyti

Mukut, aš dabar labai daug vaikštau, nugara pagerėjo.

Rudenį gi per tą nežinomą ligą buvo absoliuti bėda,- nevaikščiojau. Daug ko negalėjau daryt. Baisus jausmas.

Tai vasarą savim užsiimu po trupinį. Jau galiu praeiti apie 15 km, tik pėdas tuomet skauda. 

Dėl gedėjimo. Manau, kad žmogus pats pajaučia, kaip jam geriausia gedėt. Kartais tikrasis gedulas ateina po poros metų.

MB ir dabar savo Tėtuko gedi. Ir aš jo ilgiuosi. Ir tai ne rūbai.

Linkiu, kad viskas kuo lengviau. Apkabinu.

Atsakyti
Mukute,as turejau galvoje gedulo rubus.Is religinio administravimo atejusi aprangos koda.
As pav nesioju skarele,bet pagal religini koda turi buti juoda skarele metus laiko,naslems ,naslaiciams .Jei mire vaikas - gedeti negalima,gedulo deveti irgi.Mano krastuose tai dar biski ziuredavo,kad nekelt baisaus triuksmo ,jei kas mire.O cia cigonu kaime,niekam tai nerupi.
Ir isvis tokiu archaisku ziniu mazai kas beturi.
Mukute,tavo adresu tik gera varaziju.
Atsakyti

Aš apie gedulo rūbų nešiojimą  kalbėjau. Vieniems tai svarbu , kitiems ne. Aš pirmą pusmetį raudonų rūbų nenešiojau ... nes žinojau , kad mamai tai buvo svarbu. Tokio laikmečio žmogus. 

Kai miršta sunkiai sergantis senas žmogus, kai jau žinai , kad vilties nėra,  pradžioje būna palengvėjimas.  O paskui ateina ilgesys ...  Ir su metais jis tik stiprėja . Čia  man taip atrodo. Jau 9 metai kai mama kitoj dimensijoj. 

Vieni gedi garsiai kiti tyliai ... niekas net nemato ir nesupranta koks gumulas gerklėj užstrigęs. 

Visi mes skirtingi   :wub: 

Atsakyti

Ir dar man atrodo labai teisinga yra vaikams tėvus laidoti ...

O kas gi daugiau ? Kas gimėm tas ir mirsim.

Atsakyti
Labas rytas,mano mielosios, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciu,kad atsimenate,kad sveikinate,kad linkite.Linkiu,kad visi palinkejimai gryztu jums su kaupu ir kad visos butume laimingos. oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif


Turejo but 24 silumos,grazu,sauleta,o deja deja,pilkuma,nieruma,nors nesalta.Nei saules,nei melynes nei 24.Melagiai neraliuoti,nors nezadetu.

Svesim sode sestadieni su savais,kiek gi cia musu yra,atrodo su mumis 12.Tai jau yprate,kad vasar ne bute renkames,o sode.

Del gedejimo,man tai ne rubuose esme,nors ,kai mire mamute ilgai juodai rengiausi,buvo skauda kazkaip ilgai sieloj,nes staiga ir gana jauna zuvo.
Kai mire tevelis,rubai man buvo nesvarbu,ka devet,buvo svarbu malda kas vakara uz ji,gal metus,po to kai prisimenu...Kiekvienam kitaip.Ir kiekvienas manau jaucia pats,kaip jam geriau.
Atsakyti

Kam cukinijų recepto :

https://www.lamaista...3MZZ3rwFbTnryiA

Reiks kažkada pagaminti :) Kai parduotuvę pasieksiu  ir šoninės nusipirksiu .

Apie organizmo šarminimą - rūgštinimą fb SV parašęs. Sklandžiai parašyta, be tarptautinių žodžiu ir mandrų išsireiškimų. Tai mano nuomonė su juo šiuo klausimu labai sutampa. 

Panašiai man ir vaikas pasakoja . 

Man ir reik pabandyt 😃

Atsakyti

Mano pažįstama po 8 metų ligos mirė 46  metų ... Tai buvo prašyta artimųjų neverkti per laidotuves, apsirengti  ryškai  ir tt. Sakė išsiverkėte visi per tuos 8 metus . 

Kai miršta artimas , taigi žinai , kas jam buvo svarbu ... O jei dar buna sveiko proto galima ir pasikalbėti apie tai . Kur ir kaip nori būti palaidoti  ir  daug kitų dalykų . Man atrodo tai svarbu.  Tik tiek , kas dabar toks laikotarpis  , kai dauguma galvoja ne apie kitus , o apie save...

Mudu su MB esam pasitarę. Vaikai irgi žino . Svarbiausias dalykas - kuo paprasčiau . 

Atsakyti

O mano mamos teta kaip palaidojo jauną sūnų, tai po naujų metų iki kito derliaus obuolių nevalgydavo, o kodėl jau net nepamenu, kažkas su rojaus obuoliais susiję. 

Ai svarbu nerušintu jos mūsų, kažkaip šiemet pavargau nuo jų... negražu, bet.... oi jaučiu keturnedelį reiks man daryti...

Atsakyti

Mukut  :4u:  :wub: 

Mano nuomone žinai , yra vaikai ir tėvai , ir  jų santykiai ... Mes galim tik palaikyti artimą.

Atsakyti

O mano mamos teta kaip palaidojo jauną sūnų, tai po naujų metų iki kito derliaus obuolių nevalgydavo

Kažkas su obuolių nevalgymu ir pas dzūkus yra. Bent jau buvo. Mano močiutė tris mažus vaikus palaidojus irgi obuolių kažkuriuo laikotarpiu nevalgė.

Atsakyti
Dar buvo prietaras,vaiku sekmadieni nepraust ,kad nepaskestu.Tiesa cia vel tamsiuju katalku ismislas.Ziaurus tie katalikai zmones.Tai gimtoji nuodeme,tai segregacija tai dieta.
O tai mukute,lietuvoje nebera knaipes ,kur nueit ,gi anksciau visi gedulingi pobuviai buvo populiaru jose daryt.
Atsakyti