Labas rytas.
Kaip prastai miegota mieste.Lėktuvai skraidė naktį ištisai,bet daryti pratybas naktį virš miesto?
Atpratome nuo miesto gaudimo visai.
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą Labai gražūs puodeliai Susirinksiu .
Lyja Kaune, gal ir kaime ? Būtų labai gerai ... Bandysiu savaitgalį sėti ir sodinti .
Dėl lėktuvų - Kaliningrade pratybos , tai matyt Zoknių lėktuvus pakėlė ? Man tarybiniam vaikui naikintuvo garsas nepatinka ...
Gražios dienos
Dėkui Ingrida už kavą Labai gražūs puodeliai Susirinksiu .
Lyja Kaune, gal ir kaime ? Būtų labai gerai ... Bandysiu savaitgalį sėti ir sodinti .
Dėl lėktuvų - Kaliningrade pratybos , tai matyt Zoknių lėktuvus pakėlė ? Man tarybiniam vaikui naikintuvo garsas nepatinka ...
Gražios dienos
Labos
Luety ar svoris pakeitė vidų? O ko gėda tai yra dabar .
Lijo naktį sode ir smarkiai negalėsiu darzan inteiti bet gal šiltnamį atidalinsiu augalus
JustDy smagu kad gerėja o dėl daržovių na mano dukra tik agurkus su pomidorais valgo ir aš nesenei rupsnoti žole pradėjau
Jamu kavos reikia jaudintis kazkaip
Luety ar svoris pakeitė vidų? O ko gėda tai yra dabar .
Lijo naktį sode ir smarkiai negalėsiu darzan inteiti bet gal šiltnamį atidalinsiu augalus
JustDy smagu kad gerėja o dėl daržovių na mano dukra tik agurkus su pomidorais valgo ir aš nesenei rupsnoti žole pradėjau
Jamu kavos reikia jaudintis kazkaip
LabRyt.
Dėkui Ingridai už ankstyvo ryto kavą. Neskūpiai įpilta.
Dusia, lyja pas mus. Ne, nelyja, o pliaupia lietus, kaip iš kibiro. Gerai, įmirks nors truputį žemė, nes visai dykumos smėlis buvo belikęs. Gal ir aš pasėsiu kažką ryt ar poryt.
Vis tik nusipirkau kurmių baidyklę tą pypaujančią. Su baterijom. Padės, nepadės, tegu pypauja.. Gerai Ates malūnas, bet kai nėra vėjo - bėda. Greit požeminiai nuomininkai atsikrausto. Žiūrėk, jau išilgai lysvės ilgas tunelis iškeltas. Vieną braškės krūmelį jau išmečiau, tikriausiai neatlaikė kilnojimo.
Kūrenu židinuką ir sėdim abi su kate prie jo, aš šildau sau kojas, o ji uodegą. Jauku, traška malkos, ugnelė ūžia, o už lango lyja. Man tai yra neatsibostanti romantika.
Kuo stipriausi linkėjimai visoms sveikstančioms, patarimų neturiu, bet sveikatos joms labai linkiu.
Dėkui Ingridai už ankstyvo ryto kavą. Neskūpiai įpilta.
Dusia, lyja pas mus. Ne, nelyja, o pliaupia lietus, kaip iš kibiro. Gerai, įmirks nors truputį žemė, nes visai dykumos smėlis buvo belikęs. Gal ir aš pasėsiu kažką ryt ar poryt.
Vis tik nusipirkau kurmių baidyklę tą pypaujančią. Su baterijom. Padės, nepadės, tegu pypauja.. Gerai Ates malūnas, bet kai nėra vėjo - bėda. Greit požeminiai nuomininkai atsikrausto. Žiūrėk, jau išilgai lysvės ilgas tunelis iškeltas. Vieną braškės krūmelį jau išmečiau, tikriausiai neatlaikė kilnojimo.
Kūrenu židinuką ir sėdim abi su kate prie jo, aš šildau sau kojas, o ji uodegą. Jauku, traška malkos, ugnelė ūžia, o už lango lyja. Man tai yra neatsibostanti romantika.
Kuo stipriausi linkėjimai visoms sveikstančioms, patarimų neturiu, bet sveikatos joms labai linkiu.
Vakar nusipirkau našlaičių po 9 centus, o pirkdama apie Ingridą pagalvojau - kaip ta vis pigiai augalų prisiperka . Radau jau tik 3 dar dar imamas. Ir ką - prilaisčiau, nes buvo perdžiūvusios, nuvytusiais lapais, nukarpiau nužydėjusius žiedus - šiandien kaip naujos Susodinsiu į didelį vazoną. pastatysiu terasoje, kaip kasmet
Dėkui Ex Labai gerai kad lyja!
Na pomidoras ne daržovė. Uoga...
Agurkas vaisius.
Jei norisi gero imuniteto reikia lapines dažoves valgyti ! Žarnyno bakterijas maitinti.
Na pomidoras ne daržovė. Uoga...
Agurkas vaisius.
Jei norisi gero imuniteto reikia lapines dažoves valgyti ! Žarnyno bakterijas maitinti.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 06, 07:32)
O as turiu ,bet vistiek maz\ai kas demesi kreipia.O tave va myli,nors tu mane pati pirma pasmaugtum,su visais mano patarimais.Skirta ex.
Aš už patarimus nieko niekad nesmaugiu. Kažką susimakalavai, tamsta dėstytoja Visos čia dar gyvos, o patarimus ir pati mielai paskaitau, maža ką... Ir jei tik turi antgamtiškų žinių ir galių, būtinai gelbėk sergančiuosius, padėk jiems
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 06, 07:32)
Vakar nusipirkau našlaičių po 9 centus, o pirkdama apie Ingridą pagalvojau - kaip ta vis pigiai augalų prisiperka . Radau jau tik 3 dar dar imamas. Ir ką - prilaisčiau, nes buvo perdžiūvusios, nuvytusiais lapais, nukarpiau nužydėjusius žiedus - šiandien kaip naujos Susodinsiu į didelį vazoną. pastatysiu terasoje, kaip kasmet
Aha, aš irgi vis pagalvodavau, kaip Ingrida sugeba susimedžioti augalų už centus?.. Paskui supratau , kad pirmiau reik nuolat lankytis depe, mokiveži, seniuose, tada ir medžioklė pasiseks
Bardakas Depe.Antra savaitė sukrautos nukainavimui gėlės ir niekas neužrašo naujų kainų.Jie tik veža naujas gėles,o senomis nepasirūpina.Sausos visos,taip norisi rankas ištiesti ir palaistyti bent.Tuoj visus konteinerius mes į šiukšles.Šiemet retai grįžtu,tai nelabai bepagaunu nuolaidų.Bet ir be nuolaidų,pigiai galima pagauti,lobelijų,va jei 3 po 10 perki moki kažkur 2,25 už visas 10,o jau žydinčios.Ir į kapus pasodinau ir tarp rožių.Šią savaitę maximoje petunijos irgi 10 kažkur daigai apie 2.50(neatsimenu tiksliai).Bet tikrai neverta sėti ir pikuoti vargti namie.
Aš tai kaimo Maximoj prigriebiau Depų man nepasiekt
QUOTE(Ex @ 2022 05 06, 07:49)
Aš už patarimus nieko niekad nesmaugiu. Kažką susimakalavai, tamsta dėstytoja Visos čia dar gyvos, o patarimus ir pati mielai paskaitau, maža ką... Ir jei tik turi antgamtiškų žinių ir galių, būtinai gelbėk sergančiuosius, padėk jiems
Papildyta:
Aha, aš irgi vis pagalvodavau, kaip Ingrida sugeba susimedžioti augalų už centus?.. Paskui supratau , kad pirmiau reik nuolat lankytis depe, mokiveži, seniuose, tada ir medžioklė pasiseks
Papildyta:
Extrasensu mokykloje ,kai ejau ,dar nebuvo GMO produktu ,reikia man eit i persikvalifikavimo kursus.
Ir jei paslauga nemokama,reiskia produktas esi tu.Tas kuris atseit kaz\ka gauna nemokamai.
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 05, 18:58)
Ate, ar tu irgi čiupinėjaisi? Ar tau vyrai patinka?
Laba,
neea, nesičiupinėjau. Ten, suprantu, kad jau ir nesičiupinėsiu. Išmetė musę iš barščių.
dusia, kaip su vyšniom?
Našlaites Depe pirkau, bet brangias.
Šiandien po darbuko bandysiu visus pomikus šiltnamy sutupdyt. patys ankstyvieji, MB sakė, jau su vyšnios dydžio burbuliukais.
Kaži, kaip su paprikom daryt. Šiemet bus šiltnamy. Sodint, ar dar indeliuose laikyt?