Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 08, 08:35)
Issifruokit prasom,enigma ant kojos nukrito ir suduzo

Tu čia kam - man? Negi apie OMAD? One meal a day.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 08, 08:37)
na pabandysiu paraugti ir aš ... eiga tokia išsiverdi avižas arba manau net užplikinti paskui atvėsinti šaukštas jogurto ir vualia avižų rūgpienis  ax.gif

Kartą gyvenime ragavau. Paauglystėje. Būtų užtekę vien kvapo, bet mama liepė..... unsure.gif
Kūčiom darė. Gal, jei būtų badas ar liga.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 03 08, 09:37)
Labos,
biggrin.gif
Muka, AČIŪ.  ax.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Vakar, po konsultacijos ir kelių pratimų, iš salės išėjo savo kojom be ramentų........
wub.gif  wub.gif  wub.gif

na duok die taip ir toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 08, 09:35)
Issifruokit prasom,enigma ant kojos nukrito ir suduzo

hm.... ne man blondei tongue.gif
Atsakyti
Patino akies viršutinis vokas. Skauda. Kaži, miežį apturėsiu.....
Ramentas teliką sudaužė. Kažin ką draudimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 08 kovo 2022 - 08:42
QUOTE(ate42 @ 2022 03 08, 09:39)
Kartą gyvenime ragavau. Paauglystėje. Būtų užtekę vien kvapo, bet mama liepė..... unsure.gif
Kūčiom darė. Gal, jei būtų badas ar liga.

tai va kaip pas moneis nebuvo tokių patiekalų aš užaugus ant vereščiakos ax.gif jazau kaip tuomet skanu buvo su blynais dabar jaučiu numirčiau ....
Atsakyti
Merginos, jūs čia daugiau apie avižas, o dar prarūgusias, kalbėkit, prašau... Paskaitau, ir apie valgį kurį laiką net pagalvot negaliu. Gal geriausia dieta būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 08, 08:42)
tai va kaip pas moneis nebuvo tokių patiekalų aš užaugus ant vereščiakoax.gif jazau kaip tuomet skanu buvo su blynais dabar jaučiu numirčiau ....

Kas tas yr?

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 08, 08:42)
Merginos, jūs čia daugiau apie avižas, o dar prarūgusias, kalbėkit, prašau... Paskaitau, ir apie valgį kurį laiką net pagalvot negaliu. Gal geriausia dieta būtų biggrin.gif

Tai pati užsiraugi ir pasidedi virtuvėj. Mačys.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 03 08, 09:41)
Patino akies viršutinis vokas. Skauda. Kaži, miežį apturėsiu.....
Ramentas teliką sudaužė. Kažin ką draudimas?

niekad nesu turėjusi ptfu ptfu ptfu.... oi prisiminiau kiba ant tako siu...jai taip močiutė sakydavo miežis nuo šito išauga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 08, 08:44)
niekad nesu turėjusi ptfu ptfu ptfu.... oi prisiminiau kiba ant tako siu...jai taip močiutė sakydavo miežis nuo šito išauga  unsure.gif

bigsmile.gif ax.gif neeee, šalta.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 08, 08:38)
Tu čia kam - man? Negi apie OMAD? One meal a day.

O paskui eisim jau ant saules energijos?
O siaip tai dar gi yra kur islaikytas sitas maistas.Bet as nieko neagituoju ,na tik muka,gaila ,kad geras zmogus prapuola.
Beje suniui jau ryt savaite bus ,ane? Pati neprisimenu ,kad jis gime ,tai vos i mamos zabtus betelpa.Sliauzioja jau ,turbut gyvens.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 03 08, 08:44)
Kas tas yr?

Nėr namie avižų tongue.gif
Pabūsiu chaliavščike - užteks, manau, ir įsivaizdavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 03 08, 09:44)
Kas tas yr?

Vereščaka - pakepinti švieži lašiniai su specialiu padažu, pagamintu su svogūnais, čia iš google šaltiniu. http://kulinarinispa...-verescaka.html močiutė darydavo iš sūdytų ir plius grietinės ... aha mirtis bet kaip skanu į šį dažinį vylgyti leitinius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 08, 09:46)
O paskui eisim jau ant saules energijos?
O siaip tai dar gi yra kur islaikytas sitas maistas.Bet as nieko neagituoju ,na tik muka,gaila ,kad geras zmogus prapuola.
Beje suniui jau ryt savaite bus ,ane? Pati neprisimenu ,kad jis gime ,tai vos i mamos zabtus betelpa.Sliauzioja jau ,turbut gyvens.

gimęs per jaunatį berods ax.gif na ir liuks 4u.gif
Atsakyti