Labas rytas.
Šiandien šlangos į rankas ir laistymas.Normalesnį lietų rodo tik trečiadienį.
Labas rytas,
Atvėso , tik 25 šilumos žada. Man užteks .
Reiktų ir mums savo miškelį patikrinti dėl vovieruškų , gal ir pas mus ima dygti ? Lyg lijo ...
Luety su Tavo diena
Linkiu daug džiaugsmo, smagumo ir šilumos!
b05260f6c36e91ae1220625e9fa8a523.jpg 16,26KB 0 Parsiųsta kartų
Nu jau dėl voveruškų į mišką neisiu. Nevertos vargo.
Pas mus naktį lijo, iki pat ryto. Galvojau česnakus gal raut, bet šlapi labai. Turbūt reik dar palaukt?
Tegul kiekvieni ateinantys metai atneša Tau išminties, ramybės ir džiaugsmo. Tegul ši diena atneša Tau dalykus, kurie priverčia Tave šypsotis. Su gimtadieniu.
Kokius fainus grybukus Ingrida renka
Luety,.su baliaus diena!!! daug tau saulės, laimės ir giedro dangaus!
Labas rytas,
Luety mieloji tu mūsų mezginių fėja su gimtadieniu tave Mylėk ir lepink save, leisk sau nukrypti nuo standartų, šildyk savo šypsena visus, kurie yra šalia.Tris kart valio valio vaaaaalioooo
Grįžome, kažkaip išsibarsčiusi jaučiuosi....MB griežtai pasakė, kad važiuos į sodybą, senai suplanuota su draugais, pasakė, kad jo tėvo mirtis neturi liesti draugų ir jų planų, nesiginčyjau....
Jei zmogus jaucia ,kad turi kazka daryt ,tegu daro.
Luety ,sensti?
Linkiu praplest akirati , geografiskai,kulturiskai ir kulinariskai
Muka,pradek sportuot ,subine jauciu ,prireiks geresnes formos.
Luety, su gimtadieniu, Brangioji❤️ Linkiu stiprios sveikatos ir gyvenimo pilnatvės 😘
Kaip dėjom į akį iki 10.30... Va ką reiškia gtynas oras ir ilgi pasivaikščiojimai 🌞
Nepamenu kada iki tiek esu miegojųsi?
Gal nebe gerti nuo spaudimo,jaučiu miegan traukia,pasimatuoju 103/57,pulsas normalus 68?Čia po tabletės,parėjus valanda su trupučiu.
Palynojo vos vos.
Ingrida, ir aš nepamenu. Vakar virš 10 km pasivaikščiojom, vėlokai gult nuėjom, gal dėl to... Vyras išvis nemiegalius, 5 rytą dažniausiai keliasi.
Nežinau kodėl man kaime irgi ilgai miegasi , iki 7-7,30, kai Kaune retai iki 7 iš miegu. 5,30 -6 jau gyva . Tyras oras ? Paukštukai ir svirpliai lopšines niūniuoja ? Nors einu gulti panašiu laiku. Va ir nelieka laiko pamegzti . Labai produktyvus laikas rytas mezgimui . Kol reikia jungtis kompą.
Mukut Taip geriau . Blogai kai žmogus po tokių dalykų užsidaro , nieko nebenori .
Dėl rūbų ir tt- neturiu nuomonės. Aš kai kuriu dalykų laikiausi po mamos mirties. Nes žinojau , kad kai buvo gyva, jai tai buvo svarbu ...