Pradėjau derybas su draudėja,reikia nufotografuoti šiandien ką padarėme gero namui.Kai taip aplinkui viesulai siaučia,reikai drausti,pyktis praėjo.
draudimo kaina irgi iškart pakils
Katė visai sulaukėjo kaime Ty turi būti triobos durys atidarytos, o ji guli ant kilimėlio prie durų i vėpso į kiemą kaip teliką . Tada prilenda musių , MB pyksta ant katės . Iš kur musių mano kieme nežinau , gyvių jokių nėra. Neturiu ramybės net kaime
uždėkit tinkliuką ant durų, toks su magnetais per vidurį - praeini, ir vėl sukimba kraštai. Aš kaime užsidėjau, labai patogu. Ant langų irgi tinkliukus susidėjau. Nei musių, nei uodų. Ir katė matys viską ))
Tokio tipo. Aš Senukuose pirkau. Lipdukais prisiklijuoja prie staktos, nereik nieko prisukinėt ar pan.
Kokios gražios cukinijos. Nesu tokių auginus.Pas mane tradicinės.
Man gerai,dalinu svečiams.Bet žiopliukai kepė šašlykus,gi suverk su mėsa ant iešmo,ne ,tingi ? Dabar atvažiavo trims dienoms,gal tikrai sunaudos?
Metėme reklamą,kad nesivežtų agurkų,pomidorų,pavaišinsime.
Labai skanu keptos ant grotelių.
Tik reik supjausčius riekelėm padruskint ir palaikyt porą val psmaišant vis, tada skystį nupilt ir čiut aliejaus.
Nekeptų cukinijų salotos irgi labai skanu. Plonai su tarka, krapų , aliejaus , modenos actuko.
Iš cukinijų gaminusi labai daug ... pradedant nuo cukinijų makaronų, iki makaronų ( tikrų) su cukinijomis.
Žiemai užsiauginu paršų iki Kalėdų valgau Stovi puikiai . Troškiams ir sriuboms gerai.
Kažkada marinuodavau su ciberžole. Kai dar konservus labiau valgydavom. Va ko nemėgdavo nei aš nei šeimyna, tai jokių saldžių cukinijų. Šokoladinį pyragą su cukiniją valgė kolegos .
Nekeptų cukinijų salotos irgi labai skanu. Plonai su tarka, krapų , aliejaus , modenos actuko.
Iš cukinijų gaminusi labai daug ... pradedant nuo cukinijų makaronų, iki makaronų ( tikrų) su cukinijomis.
Žiemai užsiauginu paršų iki Kalėdų valgau Stovi puikiai . Troškiams ir sriuboms gerai.
Kažkada marinuodavau su ciberžole. Kai dar konservus labiau valgydavom. Va ko nemėgdavo nei aš nei šeimyna, tai jokių saldžių cukinijų. Šokoladinį pyragą su cukiniją valgė kolegos .
Mano šeimyna valgo keksiukus tiek šokoladinius, tiek citrininius.