Ingrida, normalūs čia moliūgai. Viduj bus ryškiai oranžiniai kaip ir kiti Tik kieti, kiek pamenu. Helouvyno dekoracijoms gal ir nelabai tiks, bet valgymui puikiai.
Nebus ryškiai oranžiniai šitie.
Vakar su mana paraugėm žiemai keletą stiklaiinių ir šviežiam vartojimui irgi. Tie tai valgos labai
aš dabar neraugiu tradiciškai, o supjaustau gabaliukais didesniais, apibarstau druska ir smulkintais krapais ir sumaišau. Šiemet toks variantas pas mus labai einamas.
Ingrida, negaliu pasakyti kokie tie moliūgai bus ... Nuo skūros spalvos vidus nepriklauso.
Man ne visi moliūgai patinka valgyti . Tie paprasti turi žuvų taukų poskonį. Jų nemėgstu ... Atsirinkusi ką sodinti . Auginusi tai visokių. O aliejiniai man iš viso nevalgomi , tik sėklas susirenku. Kadangi man reikia skanių moliūgų, tai niekada nesėju savo rinktų sėklų. Nes anie paleistuviai , niekada nežinosi , kas užaugs. Man net cukinijos yra pageltę šalia moliūgų augdamos. Tos rudeninės, paršiukinės, kurias pasilieku žiemai .
Ps agurkus reikia patręšti . Ir vėl derės.
Šiandien išsigandau , kas darosi su mano cukinijom... Lietus , šiluma , tai auga kaip išprotėję. Vėliau galėsiu įmesti nuotrauką.
PS , Ingrida, o pas Tave ne spagetiniai moliūgai ? Auginau , man skanūs buvo .