Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tiesa, matėm incidenta laive, kaip islandijoj neleido išlipt is laivo į krantą šeimos su rusiškais pasais. Nzn kaip jiems baigėsi. Bet į laivą Vokietijoj su tais pasais jie kažkaip įlipo. Tai matyt vokiečiai leidžia rusams keliaut 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 13 liepos 2024 - 16:49

Tarp keleivių laive rusakalbiu buvo nedaug, girdėjosi biski kad yra. Pagrinde, kaip ir pernai plaukia italai ir ispanai. Jų daugiausia. Lietuves dar 2 moteris sutikom, pasodino prie mūsų stalo per vakarienę 

Atsakyti

Apie kokias Europines sankcijas  kalbam ? 

Šakėmis ant vandens ... Jiems parduoti nieko negalima, o pirkti iš jų galima ? Va Kinija kai kalė Lietuvai sankcijas, tai iki šios dienos nieko Kinijai neparduosi.  Tik pirkti iš jų galim. Paprastai - ištrynė Lietuvą iš muitinės sąrašų. Iš Klaipėdos nieko nepasiųsi Kinijon. 

PS Lenkija puikiai dirba su Baltarusija. Pavedimai vaikšto  :P . O Lietuvos bankams pinigų nereikia? Aš taigi versle dirbu , ne valstybinėse tarnybose... Žinau virtuvę. 

Kiek kur skrendam visada būna bulbašų. Kažkada būdavo pasikėlę, dabar labai tylūs . Tiek kiek bobausybė prisileido jų Vilniun, gerai nebus .  Geriau blogų naujienų nepasakosiu  :B

 

Pakeliavom po Lietuvėlę.  Šiaurės Lietuvoj vėsu , 22 buvo . Pas mane kaime grįžus 30. Ir labai stipriai lyta. Tai pirtis kieme. 

Papietavom Širvintose. Bent jau centrą susitvarkiusi Živiliukė . Gražu . Kaip kiti miestelio rajonai nemačiau . Daug gandrų  ir gero lietaus būta  :blink:

Kiek keliavusi po Lietuvą tai baisūs rajono centrai yra Raseiniai ir Skuodas. Ar man taip atrodo ? 

Vis tik žmogiškasis faktorius daug lemia ... Kas miesto meras.

Apie dalinamas ir per prievartą kišamas daržoves turiu savo nuomonę.  Tokią kokią kažkada pareiškė Užkalnis.  Išmes. Jau geriau aš kompostinėn , negu jei konteinerin. Pagal mane po dviejų dienų agurkai nevalgomi , o pomidorai jei teisingi ir geru laiku suskinti pats tas. Ilgai grojančius hibridus reikia sukrauti vaikams, kad savaitę valgytų .  O skaniosios veislės yra valgomos čia ir dabar ....

 

 

Luety  :4u: . Judu visai neseni  taigi   :wub:

 

Atsakyti

Nu ką, namai namučiai, čia geriausia ir gražiausia 😍

 

Mergos, ką daryt su peraugusiais agurkais? Žali, dar ne pageltę, bet dideli baisiai. Sūnus teigia, kad praeitą savaitgalį suskyne, bet kažko abejoju, nekokie skynėjai buvo.

Žodžiu,mpo 2 savaičių ne namie, šiltnamis kaip po karo. Rytoj pomidorų ir agurkų dieta namie, nes sočiai to gėrio 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Sekmadienis , Ingrida bulkučių prikepė. Dėkui brangioji   :4u: 

Ką dabar mezgi ? Man sunkiai randasi laiko mezgimui vasara, vakarų nelieka. Kieme megzti negaliu , vis koks nors kampelis pakviečia, ateik, sutvarkyk ir mane  :D . Vakar kažkiek mašinoje pavyko pamegzti ir viskas.

Ar gavo vaikai siuntinuką ? Mano sesės deda į autobusą vaikams siuntinukus. Vos ne kas savaitę .Aš tai nevargstu , jei nori - tegul atvažiuoja. Netoli taigi .

Anidada, jie darai atsargas žiemai , tai receptų yra daug iš peraugusių agurkų. Agurkinė sriuba, aštrūs agurkėliai ir tt ... Jei negamini , tai galima nulupti ir supjaustyti  mišrainei su grietine. Einamuoju laiku mano MB agurkų su grietinę suvalgo po prausbliūdį kasdien :)  Paskui bus pomidorai . Pas mane tik pirmi pomidorai, vėluoju šiemet kažkodėl ? 

Atvėso šiandien , žada 23 tik. Bet savaitė žadama karšta , su  lietum. Nespėsiu žolės pjauti.  Vis tam žmogui negerai  :D 

Atsakyti
Negavo Dusiuk.Į mano kaimą irgi veža šeštadieniais,esu gavųsi.Sostinė išpuikųsi,nedirba. bigsmile.gif bigsmile.gif Nors gi rašo,kad dirba šeštadieniais. ax.gif
Sūnui liepiau,tegul marti kaukes darosi iš agurkų. ax.gif

O dievai,kokie nusotoliai žmonėms po viesulų.Pradedu galvoti,gal vėl nusilenkti draudimui?Na vis kažkiek sumoka.Nes tokie orai vis susidaro. blink.gif Buvau labai užpykųsi,draudžiu tik butą,bet gal ir sodybą reikia? ax.gif Čia turbūt dar bus visko?

Oi kaip gerai mezgu vyro sesei moherinį megztinį gi dovanų,jau į pabaigą,tada tokį pat sesei megsiu,vakarais prieš miegą. mirksiukas.gif Taip vasara ir praeis.
Atsakyti

Ingrida, kokia šaunuolė su mezgimu... aš namo pareinu po 10, ne iki mezgimo jau būna. Ir bijau vasara vilnos + didelio mezginio ant kelių. Atrodo kad prilipsiu. 

Kas esat obuolių fanės, tai pas mane jau valgomi Konfietnaja obuoliai. Saldinukai.  Man vaikystės trauma, saldinės obels nebuvo. Tai dabar atsivalgysiu :D​ . 

Atsakyti
Pas mane Konfietnaja krenta jau masiškai.Ananasinė irgi krenta,kaip kvepia jos obuoliai,man jie nevalgomi,bet rinkdama pauoščiau oi. wub.gif Alyviniai dar taip nekvepia.Avietiniai irgi jau krenta.Prasideda sportas rinkimas obuolių,pasilankstyti nemažai reikia. mirksiukas.gif Senovinė saldinė,pas mane rudeninė irgi pilna.
Vakar du trilitrinius pasiraugiau,lauko agurkų,man skaniausi vienos paros.Apsisuku ir valgau.Vienus galiu valgyti.
Kažkoks pravalas su moliūgais.Paiilgi pilki ir geltoni,tik du apvalūs. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 liepos 2024 - 11:10

Tau moliūgai dekoracijomis? Tada pravalas...

Atsakyti
Labas rytas,

senejama sparciai,kaip nuo kalniuko.Nu bet va,pailsejom per nakti ir vel galima judet.Sode as kaip isprotejus bunu.Griebiu ta,griebiu ana ir dirbciau turbut,kol sutemtu,dabar zeme islyta,smagu ravet.Bet patirtis rodo,kad uztenka 2-3 valandu,po to ligonis.Atrodo ,kas cia,paravejimas tas,bet as raviu uzpakali pastacius,atsitupt ar atsiklaupt,negaliu,kojos neleidzia.Tokia jau is jaunystes.O visa kita-gerai.
Siandien pas mus penkiakove,MB eis ziuret,as liksiu namie pietus daryt,man nepatinka zmoniu spustys ir neidomu sita sporto saka.
Pomidoru jau yra nemazai,prasidejo jau.Ir agurkiuka viena jau nusiskyniau.Pirmadieni norejau vaziuot i soda,bet rodo lietu,o mano visi darbai lauke.Iki savaitgalio reik apsiravet,savaitgali barbekiu darysim .









Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 07 14, 11:27)
<p>Tau moliūgai dekoracijomis? Tada pravalas...</p>

Nu ne dekoratyviniai,pučiasi.Neįsivaizduoju,kai užaugs? ax.gif
Saintlina,kaip arbūzai auga?Nematau skirtumo su skiepytais ir ne.Gal mažiau sirgs skiepyti?Bet neskiepytų didesni arbūzai. mirksiukas.gif Jiems toks oras labai palankus.
Atsakyti