Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

oi nereikai išsiverčiu su kiek išdygsta smile.gifo morkos kokios smile.gif

Muka, anksčiau auginau Nectar - žiema dar Sėkluvoje keletą pakuočių gavau (jau nebegamina). Nežinau ar dar gautum. Nuostabios morkos, tik ne ilgai laikosi. Bet ką iš jų auginus - puikios. Atsirink, ko nori pagal ankstyvumą. Šįmet man dar rekomendavo Bangor rudeniniam derliui - sakė l. didelės ir gerai laikosi. Pabandysiu. Aš visuomet sėju skirtingos brandos skirtingam derliui. Pernai Nerac auginau - patiko. Man jų sėklos super. Sėkluvoje gera konsultantė yra. Prie  buvusio Saulėtekio nedidukė parduotuvytė penkiaaukštyje.

Mes paliekam neuždengtas bačkas per žiemą, ten ir prilyja, ir prisninga - geras tas vanduo. Kai pas mus pastovus trūkumas vandens buvo, kai sausos vasaros, tai dabar jau su bačkom galim gyventi. Nes laistymo šuliniukas greit išsenka.

Atsakyti
Pasičiupinėjome su Dusia wub.gif o jau pončiakų grožis 4u.gif gavau dovenų rolleyes.gif Dusia visa sustiprėjusi tikrai sportas jai in naudą friends.gif clap_1.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 05 05, 10:04)

Kava ar pavyko majonezas?

Vakar produktų neturėjau, šiandien nusipirkau - reiks bandyt smile.gif
Tik zarazos garstyčios visos su cukrum, o kitos dar ir su rapsų aliejumi... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 05, 14:18)
Vakar produktų neturėjau, šiandien nusipirkau - reiks bandyt smile.gif
Tik zarazos garstyčios visos su cukrum, o kitos dar ir su rapsų aliejumi... mad.gif

IKI yra be cukraus... o galų gale pati gali pasidaryti iš miltelių https://lt.food-of-d...lication/39119/
Atsakyti
Labuka 4u.gif 4u.gif

Visos tik seja, sodina, viena as tingine. Kazkaip nevalgom mes zalumynu ir darzoviu daug, jau pastebejau, kiek nuperku, tiek ismetu. Nebent anuke apsilanko, tai jai be brokoliu su sviestu kitokio maisto ir nereikia. MB darzoves, tai tik bulves, bet ir tai nedaznai. O as aplamai, labai isranki pasidariau po operacijos, netinka man darzoves jokios, isskyrus pomidorus. Kaimynai visais metais daug sodindavo, tai ateidavo vis su maiseliu kokio gerio, bet siais metais nebesodino, nes reikia vos ne maldauti, kad kas paimtu.

Pou, norejau paklausti kaip tu jautiesi, ar jau viska gali valgyti? Ar skauda dar? As vis laukiu to didelio pagerejimo, bet viskas vyksta taip letai. Labai limituotas meniu ir sona skauda, dar pilvas labai issipucia ir kietas, jei ka uzvalgau, kas tuo metu netinka blink.gif
Vienu zodziu, buvo blogai, dabar tik negerai, bet gal pamazu pasitaisys viskas.

Jau dirbu nuo 27 balandzio, labai grazu grafika man sudare, dirbu kas antra diena, tai lyg neblogai. Turiu 2 savaites atostogu nuo pirmadienio, vaziuosim i Skotija aplankyti MB tevuku savaitei. O antra savaite turim abu gydytojus ir dantistus aplankyti, dar reiks masina nuvezt tepalus pakeist ir nauja banka susirasti, nes musu uzdaaro. Tai bus tokia uzimta savaite. O paskui jau vel darbas iki kitu atostogu spalio menesi.

Visteles mano deda kaip paselusios. Dar MB gaidi parvezi toki grazu balta ir su kuodu, jaunas dar, bet vaiksto, visteles priziuri, gieda rytais, smagumelis wub.gif
Atsakyti
Muka, tai tikiu, kad yra, bet mano kaimo Maximoj tai 4 rūšys ir visas iškilnojau. Nusipirkau su cukrum, ką jau dabar biggrin.gif
Gamintis? Nu jau eik sau - ir taip nemėgstu gaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sode pabuvom tik tiek,kiek palaistem siltnami ir jau palikau adara nakciai pilnai duris,nes,kol atvaziuoji,ten jau buna pragaras.Atidaviau pagaliau visiems zadetus likusius daigus,net lengviau pasidare kvepuot.
Pavydziu jums apsiciupinimo,nors as bijociau jus sutikt,nepazintumet,esu dviguba,nei matet. ax.gif angel_sadangel.gif cry.gif cry.gif
JustDi,gal,kai savo augintumet darzoves,tai ir valgytumet,nes tos parduotuvines be skoniom ir kvapo,plastmasines kazkokios.
Visteliu pavydziu baltai,kiausiniu irgi.Smagu pas jus.
Sveik,gal kokio esencialio susileisk,mes tevukui savo laiku daug suleidom,jam kepenys paejo po tulzies pusles operacijos.Leisdavau i vena,iduriu,pritraukiu jo kraujo,susimaiso svirkste ir labai labai letai suleisdavau ta ampule,tai greit eme atsigaut,nors pilnai pasveiko tik nuo musmires su spiritu ir isgyveno iki 96m.
Ir maisto reik saugotis,kokio negalima,grieztai.Sveik 4u.gif 4u.gif
Paskaiciau MB apie majonezo gamyba,sake eis gamint biggrin.gif biggrin.gif tik kur jis des,mes mazai jo vartojam.Jam pats procesas patinka matyt.
Atsakyti

Pasičiupinėjome su Dusia wub.gifo jau pončiakų grožis 4u.gifgavau dovenų rolleyes.gifDusia visa sustiprėjusi tikrai sportas jai in naudą friends.gifclap_1.gifthumbup.gifthumbup.gif

Aš taip pat pačiupinėjau, šilta, miela ir l. graži  :wub:

Ačiū už dovanas, mano Brangiosios  :wub: Labai, labai  :wub:​ Dusia - bučkis tau, nuostabios!

Pou, norejau paklausti kaip tu jautiesi, ar jau viska gali valgyti? Ar skauda dar? As vis laukiu to didelio pagerejimo, bet viskas vyksta taip letai. Labai limituotas meniu ir sona skauda, dar pilvas labai issipucia ir kietas, jei ka uzvalgau, kas tuo metu netinka blink.gif
Vienu zodziu, buvo blogai, dabar tik negerai, bet gal pamazu pasitaisys viskas.

JustDi, man jau visai neblogai. Buvo čia vienu metu, kad laksčiau į tualetą, bet pagėriau keletą dienų Nospos ir apsitvarkė.

Meniu keistas mano ir kartais gali būti neprognozuojamas. Galiu valgyt grietinę, majonezą saikingai, o va grietinėlės negaliu - su didžiausiais skausmais lekiu į tualetą. Kartais derinys kažkoks netinka ir nesuprasi kodėl. Juokinga, bet po operacijos valgiau iš daržovių tik pomidorus savo sultyse. Tiko išties.

Dabar galiu daugiau mažiau viską.

Prieš kokį svarbų renginį valgyčiau turbūt tik tai, kas tiko anksčiau, susilaikyčiau nuo eksperimentų, bet išties jau neblogai. Mankštinuosi, tampausi.

Bet galiu ir daržoves, vaisius valgyt (kriaušių privengiu), šaltibarščius valgiau, mėsą, vištieną, žuvį. Miltinių mažai valgau labai, saldumynus apribojus. Ko nebandžiau, tai alkoholio. Ir gazuotų gėrimų privengiu.

Atsakyti
Nu dėkui mergaitės už gražius žodžius 4u.gif
Spaudžia mane ta SSB prie žemės, bet aš iš paskutiniųjų stengiuosi nepasiduoti mirksiukas.gif
Muka Tau labai tinka raudona 4u.gif
Mukutė kaip visada su gražia kleide, gražioj Kauno vietoj 4u.gif
Ir kavos ir lauktuvių ir auglalų pelniau biggrin.gif Sekėsi man šiandien mirksiukas.gif
Atsakyti
Ate, ar tu irgi čiupinėjaisi? Ar tau vyrai patinka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 05 05, 14:12)

</p></div></blockquote><p>JustDi, man jau visai neblogai. Buvo čia vienu metu, kad laksčiau į tualetą, bet pagėriau keletą dienų Nospos ir apsitvarkė.</p><p>Meniu keistas mano ir kartais gali būti neprognozuojamas. Galiu valgyt grietinę, majonezą saikingai, o va grietinėlės negaliu - su didžiausiais skausmais lekiu į tualetą. Kartais derinys kažkoks netinka ir nesuprasi kodėl. Juokinga, bet po operacijos valgiau iš daržovių tik pomidorus savo sultyse. Tiko išties.</p><p>Dabar galiu daugiau mažiau viską.</p><p>Prieš kokį svarbų renginį valgyčiau turbūt tik tai, kas tiko anksčiau, susilaikyčiau nuo eksperimentų, bet išties jau neblogai. Mankštinuosi, tampausi.</p><p>Bet galiu ir daržoves, vaisius valgyt (kriaušių privengiu), šaltibarščius valgiau, mėsą, vištieną, žuvį. Miltinių mažai valgau labai, saldumynus apribojus. Ko nebandžiau, tai alkoholio. Ir gazuotų gėrimų privengiu.</p>

Aciu Pou uz issamu atsakyma. Tikekimes ir man pageres, bet labai jau letai einasi viskas. As irgi mankstinuosi, tampausi, sake to reikia, kad vidines siules nesurambetu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti