O kas tas paprastas?
Nes grūdai gi irgi paprasti 😁. Bulvės paprastos
Bulvės išvis nėr blogas maistas
Tikrai taip.Mano bobutes mieziu perlines kruopas gyvuliams virdavo,tai as didelio puodo valgydavau.Man skanu .KRIU ,KRIU.
O visokie prisieke kazko nevalgytojai ,tai uzknisa su savo deklaracijom ,ko jie nevalgo.
Vakar buvo vakariene pas veganus.Na pavalgiau as tu agurociu su bulvem,dar spurgu ,visokiu arbuzu ir melionu jau grieztai atsisakiau ,tokiu pat tonu kaip jie apie mesa ir zuvi kalbejo. To dar betruko ,sysiu kilnotis nakti.Ryta as tuos melionus valgau.
Po baliaus zveriskai norejosi lasiniu ,bet be baltymu alko kale galvon ,tai lasiniu siryt pavalgiau.
Man gerai ,as gaunu zuvies,ja galiu valgyt be saiko.O mityba taipogi sezonine.Dabar pav baklazanas keptas su suriu.
Pas mus vasarą daug cukinijų racione.
Nuo pavasario žalių salotų, vėliau agurkų (reiks pasiraugti), pomidorų, lapinių burokėlių, uogų...
Ate tavo receptu gamintų baklažanų valgiusi. Mano draugė taip gamina. Man labai skanu . Pas ją pavalgau, o pati nepasigaminu Aptingstu .
Vaikas atvažiavo su priemarte vakar vakare , tai sukroviau agurkus, porą baklažanų ( sakė gamins pats ) , kelias cukinijas.
Kaip smagu žiūrėti į jaunus valgančius žmonės . Buvo nuo pietų šaltibarščių o paskui ištraukiau iš kamado šonkaulių .... Vaje kokiu tempu jie buvo dorojami . Jaunystė
Užbaigiant maisto temą : kam ta juoda duona prie lašinių , tai nežinau ? Su duona daugiau suvalgai ? Su daržove greičiau pasisotini ...
Galiu valgyti viską, ir valgau jei svečiuose ar kelionėse.
Man baisiausi žmonės yra visi veganai . Visada alkani. Visada paklaus o ką man valgyti? Ar yra kas nors veganiško ? Bet aš tai viešai nerėkauju svečiuose, ką aš valgau ko aš ne Ir niekad man nepapjaustys vytinto kumpio
Apie grūdus ir bulves - nu neprisitaikę žmonės juos valgyti ... Bulvė iš viso jaunas produktas Lietuvoj. Mintys pas žmonės turėtų būti ilgesnės negu pas Buratiną .
O apie dabar auginamas grūdines kultūras iš viso patyliu . Kviečiai žemiau kelių . Aš pamenu , kokio ūgio jie būdavo , kai buvau vaikas. Visos naujos veislės išvestos radiacijos pagalba. Nėra kito tokio efektyvaus būdo sukelti genų mutaciją. Be to dabartinių javų grūde labai didelis kiekis baltymo . Žarnynas nesusitvarko . Va tada prasideda visos autoimuninės ligos, alergijos, sąnarių uždegimai ir dar velnias žino kas. Informacijos ir knygų ta tema yra pakankamai . Ne telegramo kanalų čia info jums rašau ...
PS man visiškai vienodai , kas ką valgo
Čia parašiau labai suprimityvintai. Kam įdomu , ir biški botaniką ir biologiją mokėsi gali susirasti info.
Lietaus nerodo mano kaime telefonas. Užkniso laistymas.
AA - jau senai sakiau, pasikartosiu , tie du senukai turėtų gyventi senelių namuose, rūkyti cigarą, gurkšnoti brendį ( kraujagyslėms gerai ) , lošti bridžą ir ginčytis bele kiek apie pasaulio tvarką...
Iki kokio absurdo prisigyvenom , kai galiausiai pasaulio valstybei vadovauja visiška demensija... Baisu ? man taip... ir jau senai tą sakiau , tik pakartosiu.
1.Lasiniai ,rugine duona ir cibulis yra skanu.Del manes gali but ir cesnakas ,beigi bulves.
2.Taip ,paskaicius kvieciu auginimo technologija,praeina noras juos valgyti po pirmu dvieju pastraipu.
3.Yra kukuruzai ,mieziai ,avizos beigi visokia grudine egzotika - CHIA ,kynva ir taip toliau ,dar kanapes.
4.Prisitaikymui prie besikeicianciu salygu yra nauja medicinos saka - integratyvi medicina.Jinai apima daug ka,graziai itikina est shuda(humino rugstis)Pasikeist zarnyno gyventoju(cia tai abejoju ,bo flora yra telepate,jie turbut iskart zino,kad ja nori keisti ir imasi rezistencija organizuotis)Ir daug visokiu fintu
5.Demencija ta bukle.
Kaip turinti jautrų skrandį galiu pasakyti , kad be duonos geriau virškina lašinį. Ir mažiau suvalgai .
Apie Lietuvą ir kviečius žinau dar , kad mes savų nevalgom. Savus išvežam , atveža iš trečių šalių , pigesnių.
Kiek mano menkos žinios leidžia teigti , tai su visom grūdinėmis kultūrom taip yra žaidžiama. To baltymo visose per daug...
....
Dėkui. Mano klaida. Pasitaisysiu