Tipo, jau dabar kviečiai, rugiai nebe glifosatiniai?
Aš to nežinau. Bet juk visus gyvūnus tuo pačiu maitina. Tai ką tada valgyt? Tik savo užaugintas daržoves nebent. Bet retas gali taip gyvent, kad nieko nereiktų pirkt is maisto
Tai aš ir neskaitau tų sudėčių . Aš tai visai ne duoninė, tai jei kada prireikia kokios riekutės, o tai būna labai retai, tai valgau, kokia yra ir etikečių nestudijuoju . Kaip ir kokį tortą valgydama ar ledų dėžę - koks skirtumas, kokio lievumo sudėtis, jei aš vis tiek valgysiu
Tai Vat ir atsakymas - saikas. Su visais produktais
Pakenks.
Ne veganė.
Valgau iš visur.
Nu bet nesakau ko jūs bijot tos ferminės mėsos, nes jos ir priderėtų bijoti. Kaip ir glifosatinio gliuteno.
Papildyta:
Kas yra tas saikas? Nu kiek pvz. duonos kg per mėn. yra saikas? Tau. Nes kitam bus kitoks saikas.
Aš tai pusę riekės per 2-3 mėn. suvalgau, bet nesakau, kad saikingas nuodijimasis gerai. Yra kaip yra, bet nieko gero.
Tai reiškia nuodijies is visur. Kaip ir visi.
Nu toks gyvenimas dabar, jei neturi savo ūkio.
Nu taip, nuodijuosi - ar aš kitaip sakiau?. Tik, skirtingai nei tu, nesakau, kad nuodų nereikia bijoti. Tai kas tau tas saikas? Va, mano kaimynas sakė, kad jau saikingai alkoholinasi - jau tik 1 bambalis alaus per dieną . Čia šiaip, į saiko temą.O kas iš tos baimės? Kokia prasmė bijot? Kuo baimė padės? Kaip tik juk pakenks 😃. Stresas, kortizolis, etc🤣
I kaimyną tai reikia lygint su juo pačiu juk. Gal prieš tai po butelį vodkes per dieną gėrė. Tai va dabar jau vistiek saiko progresas 😂