QUOTE(Acqua Alta @ 2024 07 09, 10:39)
Luety ,niekas nevercia valgyti to , ko nenori valgyti .Ne vaiku darzelyje ir ne maziau svarbu _ dar ne seneliu namuose.
Zmones turi stengtis ir kovoti .O dabar jau turbut laikas kovot,kad gautume tikra maista, o ne daiktus panasius i maista.Niekas nieko niekada veltui nedave ir neduos.Reikia pastangu ir noro,bei stiprios valios.
Tik tiek kad to maisto jau tikrai ieskot reikia.Isviriau paskutinius miezius.Dabar vel reiks niukit maluno savininke, surinkt norincius 9 daug vaznios ir entuziasmo cia reikia turet ,kad gaut perliniu kruopu.Betagliukanu ir labai ypatingos lastelienos saltiniui.O man dar ir skanu.Avizos lengviau gaut ,bet ne taip skanu.Aviuko shona,parsienos ir net karvienos gaut daug lengviau.
Ir nesakyk,UK ,konkreciai Airijoje ,galima gaut ir tikro maisto,ne prekybcentriu.Yra visokiu tautiniu mazumu parduotuveliu ,smulkiuju zveju ,smulkiuju ukininku.
Na,as renkuosi labai atidziai ka pirkt.Daug produktu iskrito is mano raciono.Net su uzrasu organika,nera tikrai organikas,kai pasakitai etikete.Pvz.duona kepta su raugu gamintu is rugiiniu miltu,o sudetyje mieles ir soda.Zodziu rinkis kas tau tinka.
Su mesa labai sunku.Apie mus jokiu fermu parduotuveliu neliko.Buvo viena,ta pacia pardave su visa ferma ir uzdare parduotuve naujieji ateje.Airija nuo manes toli,Lietuva arciau gal,jei kelionem lektuvu matuot ir po to surast ten parde ukininku.Mes gyvenam East Sussex'e.Ka uzsiauginu,tai zinau kaip auginau,bet ir tai,nezinia kas krinta i dirva is dangaus ir kiek pasilieka augale.Daugelis musu sode turi uzsidangste augalus ne tik nuo pauksciu,bet ir siaip visokias stogines.
Zveju parde yra,zuvies yra,bet kainos tokios,kad daznai nevalgysi,o ir Atlantas ne is svariuju.
Dabar dziaugiasi tie,kas turi savo ukeli ir gali apsirupint save maistu.
QUOTE(Muka @ 2024 07 09, 12:59)
<p>Luety nea ne medinės o va tokios <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.statybapigiau.lt/gpps-moduline-pakelta-lysve-klasika-woodlook-10572'>https://www.statybapigiau.lt/gpps-moduline-pakelta-lysve-klasika-woodlook-10572</a>. </p><p>O mažės, nes viso daržo nepadarysiu pakeltom lysvėm, bus viena ilga, laiptuota, atrodo, kad gal geriau atrodys taip.</p><p></p>
Musu medines,nedazytos net,pastoliu lenti lysves.As nenorejau dazytu del ekologijos.Bet lysvese yra gyvatuku-gluodenas veisiais bulvese.Siaip viskas puiku,ir estetiska butu,bet labai greit isdziusta,kurmis ilenda vistiek pro apacia,iskuicia salia lysves,tai jei pabarstyt baltais akmenukais tarp tu pakeltu lysviu,kaip esu macius,tai kurmius turi issaudyt,nes jis iskels viena kalneli ir akmeniukam amen.
Grazu man paziuret,kai graziai sustatyta,padangti tarpulysviai,bet vistik zadam gryzt prie naturaliu lysviu,jei gyvi busim ir jei dar leis darzininkaut ir valdzia ir orai.