Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas.
Dusia ,tave nevalingai integravo i protestantiska -slaviska - ortodoksiska schema.Vadinamuosius spas.Jie yra medovyj ,jablocnyj ,archangelskij.Ritualas tas pats.Baznycia,kapines,giminiu balius.
Katalikiskose tradicijose budavo tituliniai atlaidai.Mano kaime reti tarptautiniai -porcinkiules.Latvijoje sauniai kanapine vadinti biggrin.gif Giminiu susitikimas ,vaises,pasibuvimas,vyskupai ,is latviu puses nuncijai,orkestrai eurovizijos zvaigzdes.
Protestantu nieks is tos sventes von nevarydavo.
Zodziu tu labai radikali asmenybe,nezinau ar tau tinka toks formatas.Labai abejoju.Labai slaviska,ortodoksiska,protestantiska.Dar grieka uzsitrauksi ant savo sumenijos. biggrin.gif
Ciobreliai yra specifiniai tose dirvose ,kur gausu bentonito.Manau kazkaip susije su isdeginimu,jie degai auga kur yra deginto balto molio.
Ciobrelis skanu su zuvim.Dedu ant zuvies sviesto,ciobrelio ,citrinos ir kepu orkaiteje.
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Anidanda-Įspūdinga. wub.gif wub.gif

Vakar marčios giminė,prisiskynė du kibirus vyšnių,šiandien atsivežu mamą su draugu pasibūti. wub.gif
Jokių problemų su šilkmedžiu,lapė viską sunaudoja.Vakar lovą pavakary kloju lovą,laputaitė prie šilkmedžio užkandžiauja prietemoje. mirksiukas.gif
Sausa,sausa......... unsure.gif Normaliai su laistymais prasiėjau 14732 žingsnius,vaikai net netiki,kad taip įmanoma.Tai čia miške nebuvau,vien po teritoriją.
Atsakyti
*****nera kito zodzio,lape ant cukraus priklausomybes.Manau is kitos planetos, kokio mazojo princo.Turbut is erdvelaivio iskrito.
Atsakyti

Labas dienas :) aš eilinįkart perku ir vyšnias, ir trešnes.  Net neapsimoka nei sodint jų, nei šokinėt aplink jau esančias. Iš penkių trešnių nuo vienos paragavau porą saujų, ant kitų išvis nei vienos uogos. Su vyšniom identiškai. 

Šiandien laukia Bryan Adams koncertas  :wub: 

Atsakyti

o miške jau bruknės noksta  :blink:​ 

Atsakyti

Lanos iš ryto,

Krepšinio šlovės spinduliai manęs nešildo, nes jau nedirbu tenai, aš atokiai šešėlyje krapštausi  :rolleyes: 

Pirma diena po nedarbingumo, vos stalą nusikrapščiau nuo poprierių, kad prieiti normaliai prie kompo  :D bet vistiek džiaugiuosi savu sprendimu imti nedarbingumą. 

Česnakus ir žeiminius svogūnus nuroviau, uogos visos nuskintos ir išdalintos, liko šilauogės, tas MB lesa. Užėjo bobai bizalas, sugalvojau pakeltas lysves nusipirkti ir užsisakiau, dabar gaila daržo :( teks mažinti ketvirtadaliu, o gaila iki negaliu, MB juokiasi kaip mergička tai noriu tai nenoriu...et jau viskas pinigai sumokėti, pavasarį teks mažinti  :unsure: 

Atsakyti
Labos ,
AA pas mane ten viskas paprasčiau su tom religijom. Niekas nieko neintegravo ir aš taip giliai nekapstau. Dievas tai vienas, kokiu vardu bevadinsi ...
Sakot esu netolerantiška ? Gal ? Savęs nematai iš šono.
Mukute, bus gerai tos lysvės !!!!

Pačiupinau 2 min Mukutę wub.gif wub.gif wub.gif . Gerai atrodai 4u.gif
Atsakyti
Nu gal tos lysves ir bus gerai ,jei kokie potvyniai .Mano seneliai laike,bet tai lietus budavo tokie ,kad laukai apsemti .o ezeras iki kelio.Dabar ezeras atsitrauke per du kilometrus , o vidury net kazkoks statinys pasirodo buvo.Zodziu belaukiant didziojo tvano.O siaip bulgarijoje yra daug tu deziu zmoniu pasidarytu ,net piktzoles vengia.Per sausa ir per karsta.O ir augalams reikia zemes energijos.
Dusia ,tai gal kokiam ispudingam uzmetyme akmenimis ar leto ciabuvio kepimo rituale ketini dalyvaut? Dievas taigi vienas ,anturazas nesvarbu.
Mukute ,kaip tu nebijai rasyt ,kad seselyje dirbi ,gi pou tave tuoj supakuos.Ar pagal draugyste ir pazintis taikys dvigubus standartus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 liepos 2024 - 10:13
Labas rytas,
vartotojo įkelta nuotrauka
Taip atrodo pas mus dienos ir savaites oru prognoze
Atsakyti

Luety, puikūs orai :super:  būčiau laiminga jei pas mus tokie būtų. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 07 09, 09:45)
<p>Luety, puikūs orai thumbup.gif  būčiau laiminga jei pas mus tokie būtų. </p>

Nenervuok,atsibostu,jei taip butu visa ziema,visa pavasari ir visa vasara.
Atsakyti

Dusia  :flirt2:  :4u: 

AA aš buvusios krepšinio šlovės šešėlyje dirbu o ne mokestiniame šešėlyje, viskas legalu  :rolleyes: 

Namatysime kaip čia su tom lysvėm gausis gi norisi dar ir grožio  :rolleyes:​ 

Atsakyti