Dusia ,tave nevalingai integravo i protestantiska -slaviska - ortodoksiska schema.Vadinamuosius spas.Jie yra medovyj ,jablocnyj ,archangelskij.Ritualas tas pats.Baznycia,kapines,giminiu balius.
Katalikiskose tradicijose budavo tituliniai atlaidai.Mano kaime reti tarptautiniai -porcinkiules.Latvijoje sauniai kanapine vadinti Giminiu susitikimas ,vaises,pasibuvimas,vyskupai ,is latviu puses nuncijai,orkestrai eurovizijos zvaigzdes.
Protestantu nieks is tos sventes von nevarydavo.
Zodziu tu labai radikali asmenybe,nezinau ar tau tinka toks formatas.Labai abejoju.Labai slaviska,ortodoksiska,protestantiska.Dar grieka uzsitrauksi ant savo sumenijos.
Ciobreliai yra specifiniai tose dirvose ,kur gausu bentonito.Manau kazkaip susije su isdeginimu,jie degai auga kur yra deginto balto molio.
Ciobrelis skanu su zuvim.Dedu ant zuvies sviesto,ciobrelio ,citrinos ir kepu orkaiteje.
Papildyta:
Labas rytas.
Anidanda-Įspūdinga.
Vakar marčios giminė,prisiskynė du kibirus vyšnių,šiandien atsivežu mamą su draugu pasibūti.
Jokių problemų su šilkmedžiu,lapė viską sunaudoja.Vakar lovą pavakary kloju lovą,laputaitė prie šilkmedžio užkandžiauja prietemoje.
Sausa,sausa......... Normaliai su laistymais prasiėjau 14732 žingsnius,vaikai net netiki,kad taip įmanoma.Tai čia miške nebuvau,vien po teritoriją.
Labas dienas aš eilinįkart perku ir vyšnias, ir trešnes. Net neapsimoka nei sodint jų, nei šokinėt aplink jau esančias. Iš penkių trešnių nuo vienos paragavau porą saujų, ant kitų išvis nei vienos uogos. Su vyšniom identiškai.
Šiandien laukia Bryan Adams koncertas
o miške jau bruknės noksta
Lanos iš ryto,
Krepšinio šlovės spinduliai manęs nešildo, nes jau nedirbu tenai, aš atokiai šešėlyje krapštausi
Pirma diena po nedarbingumo, vos stalą nusikrapščiau nuo poprierių, kad prieiti normaliai prie kompo bet vistiek džiaugiuosi savu sprendimu imti nedarbingumą.
Česnakus ir žeiminius svogūnus nuroviau, uogos visos nuskintos ir išdalintos, liko šilauogės, tas MB lesa. Užėjo bobai bizalas, sugalvojau pakeltas lysves nusipirkti ir užsisakiau, dabar gaila daržo teks mažinti ketvirtadaliu, o gaila iki negaliu, MB juokiasi kaip mergička tai noriu tai nenoriu...et jau viskas pinigai sumokėti, pavasarį teks mažinti
AA pas mane ten viskas paprasčiau su tom religijom. Niekas nieko neintegravo ir aš taip giliai nekapstau. Dievas tai vienas, kokiu vardu bevadinsi ...
Sakot esu netolerantiška ? Gal ? Savęs nematai iš šono.
Mukute, bus gerai tos lysvės !!!!
Pačiupinau 2 min Mukutę . Gerai atrodai
Dusia ,tai gal kokiam ispudingam uzmetyme akmenimis ar leto ciabuvio kepimo rituale ketini dalyvaut? Dievas taigi vienas ,anturazas nesvarbu.
Mukute ,kaip tu nebijai rasyt ,kad seselyje dirbi ,gi pou tave tuoj supakuos.Ar pagal draugyste ir pazintis taikys dvigubus standartus?
Luety, puikūs orai būčiau laiminga jei pas mus tokie būtų.
Nenervuok,atsibostu,jei taip butu visa ziema,visa pavasari ir visa vasara.
Dusia
AA aš buvusios krepšinio šlovės šešėlyje dirbu o ne mokestiniame šešėlyje, viskas legalu
Namatysime kaip čia su tom lysvėm gausis gi norisi dar ir grožio