Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2024 07 08, 13:23)
<p>Pas mus palyjo normaliai ketvirtadienį tai ir čiobreliai atsigavo. Ne tiek kiek pernais bet krepšį greit prikirpau. Tik mergas reikėjo pavaikyti. Vakar su sesėm krepšą prikirpom, sakė pas mane geresni iš pievos. Visos prieskoninės daugiau eterinių sukaupia prastoje dirvoje augdamos.</p><p>Luety tavo metuose ir su tavo kraujotaka geriau 17, negu 31.
</p><p>Čiobreliai labai tinka jautienai , kaip prieskonis. Ir dar naminei ančiai... pasaka.</p><p>Raudonėliai irgi atsigavę. Laukiu pomidorų, noriu graikiškų salotų. Reikia joms raudonėlio būtinai.</p>


Sveikutės,

Dusia, pavydžiu tau čiobreolio bigsmile.gif 4u.gif . Kažn ar išsikasus prigytų kitoj vietoj. Pas mane Kn molis, bet raudonėlis veši. Kaimuke irgi sunki dirva. perku vazonėliuose, sodinu, bet sunkiai pukši. Du trys metai ir nėra.
Darbe slogu-gavom žinią, mirė 36 metų darbuotojas. Turėjo 10 val atvykti į darbą, atvyko tel skambutis, kad jo nebėra. darbininkai atėję daryti remonto rado sukniubusį. O žmogus buvo puikus. Liko 5 metų sūniukas su žmona.
Saugokime save. luety, gal ir gerai toks oras.... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 07 08, 11:42)
Siaip tai balkanai siemet ima visa karscio gaubta(heat dome),ispanijoje siemet labai komfortiska.Reikejo tau kazka ispanijoje galvot likt, one skustis cia visa vasara.Turi galimybe ir vyriski pasirengusi tuoj ,instantly ,if no sooner.


Na negali zinot,kad Ispanijoj comfortas siuo metu,visada budavo pekla.
Mes uzplanave Spali ten pasibut.As irgi pasirengus su savo vyriskiu,bet ir jis bijo maxi karsciu.


QUOTE(ate42 @ 2024 07 08, 11:43)
Sveikutės,

Dusia, pavydžiu tau čiobreolio bigsmile.gif  4u.gif . Kažn ar išsikasus prigytų kitoj vietoj. Pas mane Kn  molis, bet raudonėlis veši. Kaimuke irgi sunki dirva. perku vazonėliuose, sodinu, bet sunkiai pukši. Du trys metai ir nėra.
Darbe slogu-gavom žinią, mirė 36 metų darbuotojas. Turėjo 10 val atvykti į darbą, atvyko tel skambutis, kad jo nebėra. darbininkai atėję daryti remonto rado sukniubusį. O žmogus buvo puikus. Liko 5 metų sūniukas su žmona.
Saugokime save. luety, gal ir gerai toks oras.... 4u.gif  ax.gif



Ate,nera gerai pas mus su oru,persalta,kada kunas laukia vasaros,silumos.Naktim,kai lietus,sanarius maudzia,o Ispanijoj to nejutau.Bet nepasirinksi.
Ciobrelius as irgi bandziau iskiepyt i viena kampa,palikdama ji laukiniams augalams,nepavyko.Seklos ciobreliu matyt ne laukiniu,o jau kazkokiu isvestu veisliu,vazoneliuose puikiai auga,zydi,o perkelus i dirva,dingsta.Tai seju i vazonelius ir sienauju ,dziovinu.
Atsakyti

pas mus kaip ir pas Dusią, čiobrelių pilna. Pamenu kažkada laidą apie žolynus klausiau, tai sakė, jog visas vaistažoles reik iki Joninių susirinkt, nes paskui bus raganų apmyžti, aplakioti ))) dar tada pagalvojau - kaip pvz tuos čiobrelius susirinkt iki Joninių, jei jie dar nežydi? :) ir žiūriu, kasmet jie pas mus vėliau. Bet aš nedaug jų renku. Šiek tiek marinuojant pipirus dedu, žiemą arbatą jei koks kosulys. Anties marinuot su čiobreliais nebandžiau. Reiktų pasirinkt daugiau ir pabandyt.

Vakar iš šviežių bulvių kugelį kepiau. Ta proga, kad atvėsę buvo :) 

Atsakyti

Luety tik šiandien siūlus pasiekiau , neturėjau iš ko megzti karalienei kojinių. Nors man ne princesės ir ne karalienės norisi megzti , o pilkojo kardinolo  :D  :P 

Ate :4u: 

Mano buvusios kolegės mama , 72 metų,  staiga. Nepriskambino, nuvažiavo rado .

Širdelė.

Karščiai širdininkams ne kažką .

Kiek sesės vežėsi iš manęs čiobrelio, tiek po poros metų nunyksta. Per gera žemė ? Nors pas mane visokie pasodinti  , ty kultūrinai irgi dingsta. O pievose, sode ir netgi kieme prie pavėsinės savaiminukai karaliauja ir žydi. 

Kaip ir raudonėlis - pasodintas nunyko , o pievose karaliauja ir plečiasi.

Čiobrelio mano pievose tiek , kad uorę gali prikrauti . Jei žinot kas tas yr.

Santlina, savaitgalį žadą karštą. Mums kapų šventė ...  Tai jau tikrinau  orus. 30+ žada. 

Atsakyti
Uoreje turi tilpt keturi zaginiai ir gubele. biggrin.gif
Atsakyti

Acqua Alta, 08 Lie 2024 - 15:35, parašė: Uoreje turi tilpt keturi zaginiai ir gubele. biggrin.gif
Kaip numinsi. :D . Priedas  Screenshot_20240708_161634_Gallery.jpg   207,4KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Santlina, savaitgalį žadą karštą. Mums kapų šventė ...  Tai jau tikrinau  orus. 30+ žada. 

Mačiau, striošnas reikalas. Ale man sekantis savaitgalis, liepos 21, svarbiausia kad toks nebūtų. Kur čia užsisakius?

Atsakyti

Matėm kuprotuosius banginius šiandien. Va trumpa video įkėliau https://youtube.com/...cFoAN6t8INDrPh0

Atsakyti

Priedas  IMG_4293.jpeg   114,68KB   0 Parsiųsta kartų

Vaizdas is laivo restorano per pusryčius 

Atsakyti

Priedas  IMG_4298.jpeg   128,52KB   0 Parsiųsta kartų

Miestelis Prie pat poliarinio rato

 

 

Atsakyti

Ačiū, Anidanda, už nuotraukas  :4u:​  labai faina pažiūrėt.

Atsakyti

Pavydžiu čiobrelio 😃

Atsakyti