Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Vietoj šaltienos ...
https://www.lrytas.l...irodyti-5894688
https://pirmassaukst...sultinio-nauda/

Ir tt... Receptų daug .
Atsakyti
Luety, parašysiu, bet kad nieko naujo biggrin.gif.
Šaltienos vaikystėj nekenčiau, dabar labai mėgstu. Valgyčiau dažnai, bet tingiu gaminti biggrin.gif. Va, prisiminiau, kad šaldiklyje bliūdelis mamos duotos šaltienos - reikia tik užsikaitint ir vėl susišaldyt. Ėsčiau su majonezu, bet dabar ypatingai nenorėčiau rapsinio pirktinio. Muka, plyyyyyz, pakartok prašau, kaip darai majonezą rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Šaltienos vaikystėj nekenčiau, dabar labai mėgstu. Valgyčiau dažnai, bet tingiu gaminti biggrin.gif. Va, prisiminiau, kad šaldiklyje bliūdelis mamos duotos šaltienos - reikia tik užsikaitint ir vėl susišaldyt. Ėsčiau su majonezu, bet dabar ypatingai nenorėčiau rapsinio pirktinio. Muka, plyyyyyz, pakartok prašau, kaip darai majonezą rolleyes.gifAčiū 4u.gif

Krienus trauk ant stalo :)

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 04, 17:13)
Šaltienos vaikystėj nekenčiau, dabar labai mėgstu. Valgyčiau dažnai, bet tingiu gaminti biggrin.gif. Va, prisiminiau, kad šaldiklyje bliūdelis mamos duotos šaltienos - reikia tik užsikaitint ir vėl susišaldyt. Ėsčiau su majonezu, bet dabar ypatingai nenorėčiau rapsinio pirktinio. Muka, plyyyyyz, pakartok prašau, kaip darai majonezą rolleyes.gif Ačiū 4u.gif

Puslitrinis stiklainis i ji įmušu kiaušini šaukštas garstyčių mėgiamu , citrinos sulčių na koks šaukštas ir alyvuogių aliejaus iki puses stiklainio gali siek tiek daugiau, druska…. imi trintuva ir trini kilnojant po truputi dar gali gardinti česnaku o aliejus na nestipriai kvapnus:)
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 05 04, 18:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="72958586" data-time="1651670039"><div><p>Luety, parašysiu, bet kad nieko naujo vartotojo įkelta nuotrauka.
Šaltienos vaikystėj nekenčiau, dabar labai mėgstu. Valgyčiau dažnai, bet tingiu gaminti vartotojo įkelta nuotrauka. Va, prisiminiau, kad šaldiklyje bliūdelis mamos duotos šaltienos - reikia tik užsikaitint ir vėl susišaldyt. Ėsčiau su majonezu, bet dabar ypatingai nenorėčiau rapsinio pirktinio. Muka, plyyyyyz, pakartok prašau, kaip darai majonezą vartotojo įkelta nuotraukaAčiū vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Krienus trauk ant stalo smile.gif</p>

O man skanu su actu 4u.gif
Atsakyti
Pou, krienų oi ne - nemėgstu.
Su actu tai čia jau mano vyras taip valgo biggrin.gif. Aš irgi ne. Tik su bulbom arba tik su majonezu smile.gif

Muka, o kiaušas cielas? Ne trynys? O aliejų ne palaipsniui pilt - visą iš karto?
Papildyta:
Trintuvą tipo tokį naudoji, ne mikserį?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 04, 19:55)
Pou, krienų oi ne - nemėgstu.
Su actu tai čia jau mano vyras taip valgo biggrin.gif. Aš irgi ne. Tik su bulbom arba tik su majonezu smile.gif

Muka, o kiaušas cielas? Ne trynys? O aliejų ne palaipsniui pilt - visą iš karto?
Papildyta:
Trintuvą tipo tokį naudoji, ne mikserį?

Trintuvas toks ir nereikia aliejaus pilti po truputi tik trinti pakeliant į viršų
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 05 04, 19:16)
Trintuvas toks ir nereikia aliejaus pilti po truputi tik trinti pakeliant į viršų

Nu lyg viską išsiaiškinau biggrin.gif. Ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 04, 20:20)
Nu lyg viską išsiaiškinau biggrin.gif. Ačiū tau 4u.gif

Nori kietesnio dėk du kiausius visus smile.gif svarbu plakti tokiu traukimo stūmimo būdu
Atsakyti

Su actu mano kaimynė žemaitė valgydavo. Ir silkę su actu. Ir cibulynę.

O mes krienus mėgstam 🌞Mama mano iš Trakų pusės. Tai valgymo įpročiai iš ten.

Atsakyti
Labos smile.gif
Šaolnos nebuvo o va vakarykštė pavirino pomikų bet turiu labai jau nepergyvenu, lyg uždangstyta buvo bet va prie krašto tai amen keliems ... šaltas tas pavasaris....
QUOTE(Pou @ 2022 05 04, 20:39)
<p>Su actu mano kaimynė žemaitė valgydavo. Ir silkę su actu. Ir cibulynę.</p><p></p><p>O mes krienus mėgstam 🌞Mama mano iš Trakų pusės. Tai valgymo įpročiai iš ten.</p>

Su actu mano diedukas kavianskas valgydavo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Šilumos praneša Lietuvoj . Galų gale . Nepamenu tokio šalto pavasario ... Kažin ką Gretutė pasakytų ?
Miegojau gerai. Vakar kojų diena buvo treniruotėje. Šiandien dar baika , bet kaip rytoj sodinsiu pomidorus nežinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nes negailėjo trenerė mano senatvės biggrin.gif biggrin.gif
Apie daržus - salotas iš šiltnamio valgom nuo Velykų . Gruodžio mėnesio sėja ankstina derlių . O pats geriausias dalykas palikti keletą , kad sužydėtų ir pribarstytų sėklų . Nei sėti nei rūpintis , tik palieti ir spėti susvalgyti kol pomidorus reiks sodinti . Gerai būtų iš rudens labai prilieti ir žiemą sniego prikasti ... Sniegas yra drėgmė ir apsauga nuo šalčio .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti