Labas rytas.
Kai mesedziai vaiksto be baimes ir valgo nebudingus daiktus bei elgiasi nebudingai yra ryskus pasiutliges (rabies)simptomai.O tai paskutinis veterinaras jau irgi apleido graziaja Lietuva?
https://www.1551.lt/...s-imone-216185/Gal tu su siuo zmogum susisiek ,labai geras zmogus.Ir neturetu but tau toli.O tai man kraupu skaityt tuos lapiu vojazus.
Ir is jusu postu sprendziant laukine gamta tuoj atsisuks pries jus baisiom audrom ir nelaimem.
Miskai ne tik del grybu ,jie reguliuoja deguonies kieki ir atmosferos slegi.Uz pinigus gautus uz mediena gales zmones nusipirkt deguonies ir vandenilio beigi sieros rugsties ir amonio nitrato .
O as zinau adresiukus.Taip ateis mano dalis uz mediena.
Kol ziurit i dangu ir kaltinat viena kita samokslo teorijom,ant zemes vyksta tikra samokslo praktika ir jau su pasekmem.
Aninanda ,vitaminu truksta? Rimtai? Vakarietiskos vertybes visai smegenis uztemde? Oi zmones,kaip man nusibodo visas tas proto rukas logikos trukumas.Kaip norisi ,kad pagaliau tai praeitu.Kad atgautumet pagaliau nuovoka.
Mukute taip ir nepostina,kaip jai kazi sekasi atostogaut ,ar vel giminiu daugiadienes? Ir kaip zmones sveikatos turi?