Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Na va išsisprendė serbentų klausimas.Suskyniau 10 kg,pažystama tik vežk turgelin.Kibirą mamai priskyniau trejų spalvų serbentų,agurkai irgi mamai du kbirai,turės ką veikti. mirksiukas.gifValio niekas neišsimetė. mirksiukas.gifŠilkmedžio tik pilna žolė,skaičiau kažkas gamino vyną iš jo.Neįsivazduoju surinkti tiek uogų.
Mineralinio visada keli pokai Vytauto namie,vietoje vanedns ištisai geriame,jau taip įpratome,kad kitko pakeisti negalime.Nors pagal patikrą mūsų vanduo pusiau mineralinis. wub.gif
Kavute,mano sūnus su marčia irgi tik šeivamedį vertina. ax.gif

Ko medžiu tiest kažką reik nebent.

Atsakyti

mano mergelei Vytautas viduriavimą iššaukia. Kadaise daug jo gerdavo ir nieko. O daba tik išgeria, ir psio. Ir dar kažkas apie tokią pat reakciją sakė.

Aš kadangi iš gazuotų gėrimų tik putojantį pripažįstu, tai gazuoto mineralinio išvis niekad negeriu. Negazuotą kartais perku, kad mašinoj turėt.

Taip yra dėl magnio Vytaute.

Atsakyti

Užsibookinom namuką Šventojoj nuo 19 d.

Bus mini atostogos.

Reik gi vaikus nuvežt prie jūros 😃

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 07 02, 13:03)
<p>Aš manau, kad po šilkmedžiu reiktu kažką pakloti ir nukratyti uogas ? Kaip alyvmedį ?</p>

Tiesdavome ankščiau,bet gi negražu būtų pievoje,netoli namuko.Ai pakaks.Sedula,toliau nuo namuko ,tai tiesiame audinį ir renkame.
Man džiovintas šilkmedis ir spalva pasikeičia ir nebent į kalėdinį brandintą pyragą sudėti. ax.gif Reikės ir man paleisti darba džiovyklę,užsakiau du padėklus sekmadienį jau bus pigu,pabandyti.
Na ir kainos turguje serbentų.Galvojau et bus po kokius 3 eurus,gaila sugaišto laiko skinant,bet jau kai po5 gal ir gerai? ax.gif .Mieste išsižiojau trys vyšnios tuįtut tuštutėlės,pavalgė paukščiai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Linkėjimai iš šiaurės jūros. Šiandien visą dieną plaukiam, vaikštom po laivo pramogas. Kokteiliukai įskaičiuoti, dar biski supa 😆, nes didelės bangos, tai jau visi vaikšto netiesiai 🤣. Oras apie 16, vėjas, vėsoka lauke, gaivu. Rytoj Škotija laukia, Invergordon miestely stovės laivas visą dieną. Planuojam praeit 16 km trasa pakrante, jei oras leis

Prie Viduržemio jūros vasarą buvus daug kartų. Jaunystėj tai visai OK būdavo, kažkaip lengviau tas karštis. Bet va pastarąjį kartą buvom uzpenai palei Barselona rugpjūčio mėn, tai jau dėjau kryžių. Per žiauru. 35-40 kasdien, neįmanoma nieko daryt. Va ruduo ten tobulas, vasarą nebenoriu, ne mano sveikatai. Nieko beveik nepamatem, neįmanoma vaikščiot, nebent naktimis.

Atsakyti
Anidanda,kaip faina.Kaip jūros liga?Pernešate? 4u.gif 4u.gif
Svarbiausia,gaivu.

Pypt kėliausi gerti tabletės miegui,vaikšto dvi lapės po langais ir valgo šilkmedžio uogas.Tiesiai po langais,dar šviesu lauke.Vargšės valgyti nebėra ką,mišką iškirto,kiškį išvarė,tai uogas valgyti belieka. bigsmile.gif Grynai šilkmedžio uogas tvarko. bigsmile.gif
Atsakyti

Pas lapės su trimis lapiukais laksto. Paukštvanagiai ratus suka. Laikyčiau vištas, būtų amen.

Anidanda, geros kelionės! Įmesk foto, pasigrožėsim visos.

Atsakyti

Anidanda,kaip faina.Kaip jūros liga?Pernešate? 4u.gif4u.gif
Svarbiausia,gaivu.

Pypt kėliausi gerti tabletės miegui,vaikšto dvi lapės po langais ir valgo šilkmedžio uogas.Tiesiai po langais,dar šviesu lauke.Vargšės valgyti nebėra ką,mišką iškirto,kiškį išvarė,tai uogas valgyti belieka. bigsmile.gifGrynai šilkmedžio uogas tvarko. bigsmile.gif

Nesijaučia kruiziniame laive supimo, tik truputį nestabilu, bet nesupa tikrai. Mažuose laivuose jaučiasi, o šis tai 16os aukštų namas😀

Lapems gal vitaminų trūksta 🤣

Atsakyti
Labas rytas.
Kai mesedziai vaiksto be baimes ir valgo nebudingus daiktus bei elgiasi nebudingai yra ryskus pasiutliges (rabies)simptomai.O tai paskutinis veterinaras jau irgi apleido graziaja Lietuva?
https://www.1551.lt/...s-imone-216185/
Gal tu su siuo zmogum susisiek ,labai geras zmogus.Ir neturetu but tau toli.O tai man kraupu skaityt tuos lapiu vojazus.
Ir is jusu postu sprendziant laukine gamta tuoj atsisuks pries jus baisiom audrom ir nelaimem.
Miskai ne tik del grybu ,jie reguliuoja deguonies kieki ir atmosferos slegi.Uz pinigus gautus uz mediena gales zmones nusipirkt deguonies ir vandenilio beigi sieros rugsties ir amonio nitrato .
O as zinau adresiukus.Taip ateis mano dalis uz mediena.
Kol ziurit i dangu ir kaltinat viena kita samokslo teorijom,ant zemes vyksta tikra samokslo praktika ir jau su pasekmem.
Aninanda ,vitaminu truksta? Rimtai? Vakarietiskos vertybes visai smegenis uztemde? Oi zmones,kaip man nusibodo visas tas proto rukas logikos trukumas.Kaip norisi ,kad pagaliau tai praeitu.Kad atgautumet pagaliau nuovoka.
Mukute taip ir nepostina,kaip jai kazi sekasi atostogaut ,ar vel giminiu daugiadienes? Ir kaip zmones sveikatos turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 liepos 2024 - 05:30
https://www.burgas24...Gurciya-2172087
Man labai baisu ,kai zmonems ikanda biesas zino kas,jie mirsta ir nieks jau nustatyt nebesugeba nuo ko.Ir cia ne vienintelis atvejis,dingsta ,paskui atrandami zmones turistu nugultose vietose,tik lietuvoje aisku visada sauletas dangus ir grynas rojus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš jau po miško.Trys išsigandę raudonikiai,saujalė voveraičių.Žinojau sausa,ale prasieiti grynu oru labai gerai ir nekaršta,
Alta,ačiū,pažystu Litvinienę dirbo kažkada su Paltaroku,mano gydė taksę,po sudraskymo.Dabar važinėjau su greitąja pas šanūkus.O ką ji padarytų,paskiepytų?Važiavau iš miško,iš kaimynų kiemo,kur yra dar vištų,perbėgo man kelią laputaitė į rapsus.Miškus toliau pjauna.Dusia,bet ar galima šiuo metu?Juk paukščiai vaikus augina,pjauna kibeni.......žemyn?
Atsakyti
Ingrida,gi kapitalizmas.Gi vakarietiskos vertybes.Nebera net kas benamiais likusius gyvunus nusauna.Ir teisybe,ka veterinaras padarys.Anksciau buvo kazkokie skiepijimai,sanacija.O dabar zmones niekam nerupi,kam dar tie misko nabagai rupes.
Telieka nuleidus galvas ir igaubus subines laukti motinos gamtos ,motinos zemes revanso .Na gi zmogus gali,tik vienas kita esti .
Atsakyti