Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Taigi kondicionierius yra.Pas mane dabar +36C,nugi sedi grycioj.
Turiu uzduoti ,sukurt aukstosios virtuves vertas burokeliu salotas .Kol kas skaniausios tokios barsciai be skyscio.Burokeliai,pomidorai,svogunai,cesnakai,bulves,pupeles,paprika ir garstyciu majonezas maisytas su ozku suriu.Labai skanu su keptu lasiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2024 - 11:25

Sveikos,

aš kai poilsiauju prie ežero, tai labai daug vaikštau po pušyną. Atsigauna sąnariai nuo judesio, visai kitas mobilumas. Tik grįžtu ant kėdės dirbt, neatsikeliu bent 4-6 valandas, pertraukėlė ir vėl ilgas darbas, - šūduva, visa susisukus, pakrutėt sunku.

Luety, bet gi pernai per karščius buvo sunku? Nebus per karšta toj Ispanijoj? Aš kai pagalvoju apie karščius, bloga. Netoleruoju. Aišku, dar skydliaukė savo daro ir gal artėjantis saulėlydis, bet kiek pamenu, visuomet su karščiu neypatingai draugavau, kai ir skiedriukė buvau.

AA, mes su tavimi vieno ženklo.

Man tai paprasčiausiai orkaitėj kepti burokėliai, feta, graikiniai riešutai ir balzaminis actas - apsivalgymas. Dar kiti mėgsta rukolos pridėt, va ji man kiek per aštri.

Gaminsiu guliašą, patinka, skanu. O iš jo "padažo" ryt bus perlinių kruopų sriuba su bulvyte, morka ir pupelėmis. Makaliukas. Atvėso, tai galima ir kiek sunkesnio maisto.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 07 02, 10:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73154858" data-time="1719910651"><div><p
</p></div></blockquote><p>ale pernai kai pas jus karščiai buvo, tai nelabai patiko, kiek pamenu  smile.gif  O Ispanijoj vasarą gyvent turbūt reik sveikatos turėt. Ale gal priprantama? </p><p></p><p>Mano draugės sesuo šiuo metu į Graikiją išvykus atostogų. Ten +44. Su dviejų mėnesių vaiku.. </p>


Tai gi tai buvo pernai ax.gif ax.gif O sia ziema buvo lietus non stop,tai norisi silumos.As neprasau karsciu,bet nors 23-25 galetu but.Nera vasaros.
Na su dvieju menesiu kudikiu keliaut i Graikija,tai arba labai drasi ir nieko nesupranta apie vaiku auginima,arba berazume.Tas kondicionierius gerai,bet ne kudikiui.
Atsakyti

Luety, nebent dalį laiko Ispanijoj, dalį kur vėsiau. Nes o ką darysi, kai ten karšta? Namie sėdėt reiks :(

Atsakyti
Na va išsisprendė serbentų klausimas.Suskyniau 10 kg,pažystama tik vežk turgelin.Kibirą mamai priskyniau trejų spalvų serbentų,agurkai irgi mamai du kbirai,turės ką veikti. mirksiukas.gif Valio niekas neišsimetė. mirksiukas.gif Šilkmedžio tik pilna žolė,skaičiau kažkas gamino vyną iš jo.Neįsivazduoju surinkti tiek uogų.
Mineralinio visada keli pokai Vytauto namie,vietoje vanedns ištisai geriame,jau taip įpratome,kad kitko pakeisti negalime.Nors pagal patikrą mūsų vanduo pusiau mineralinis. wub.gif
Kavute,mano sūnus su marčia irgi tik šeivamedį vertina. ax.gif
Atsakyti

Aš manau, kad po šilkmedžiu reiktu kažką pakloti ir nukratyti uogas ? Kaip alyvmedį ?

Man tai jo uogos neskanios. Nors jei kas nukratytų ir surinktų sudėčiau į džiovyklę.

Ruošiu atsargas žiemai. Vienoje džiovyklėje juodi serbentai , kitoje žolės prieskonių gamybai. Abi pavėsinėje stovi, namų nešildo .

Luety šiuo metų laiku Tau būtų labai blogai Ispanijoje. Nebent į kokią Tenerifę?  Galvoju , kad žemyninėje virš 30 pavėsyje  turėtų būti . 

 

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 liepos 2024 - 13:04
QUOTE(Pou @ 2024 07 02, 11:13)
<p>Luety, nebent dalį laiko Ispanijoj, dalį kur vėsiau. Nes o ką darysi, kai ten karšta? Namie sėdėt reiks verysad.gif</p>



Nu bet gyvena zmones.Iseina anksti ryte apsiperka,ten anksti prasideda judejimas,nuo 13 iki 17 val nieko nematysi mieste,visi sedi namie po kondishinais,o po 17 val pradeda judet ir prie juros eina irgi apie18val,sedi,kol saule nusileidzia.
Nezinau nieko,kaip darysim,viska spresim rudeni,dabar ten tikrai neverta vykst.
Atsakyti

Tai gi tai buvo pernai ax.gifax.gifO sia ziema buvo lietus non stop,tai norisi silumos.As neprasau karsciu,bet nors 23-25 galetu but.Nera vasaros.

tai kad nesigauna toms vasaroms daba apie 23 laipsnius būt. Jei šyla, tai jau šyla konkrečiai.

Atsakyti

Sveikos,

aš kai poilsiauju prie ežero, tai labai daug vaikštau po pušyną. Atsigauna sąnariai nuo judesio, visai kitas mobilumas..

smagumas :super:

Atsakyti

Mineralinio visada keli pokai Vytauto namie,vietoje vanedns ištisai geriame,jau taip įpratome,kad kitko pakeisti negalime.

mano mergelei Vytautas viduriavimą iššaukia. Kadaise daug jo gerdavo ir nieko. O daba tik išgeria, ir psio. Ir dar kažkas apie tokią pat reakciją sakė.

Aš kadangi iš gazuotų gėrimų tik putojantį pripažįstu, tai gazuoto mineralinio išvis niekad negeriu. Negazuotą kartais perku, kad mašinoj turėt.

Atsakyti

Luety , negi vaikystėje neturėjot šuns ? Jūs taigi name gyvenote ?

Aš pasiskaičiavau , tris šunis turėjau . Ketvirtas mano vaikystės šuo buvo babos, vardu Džiulpa. Įdomus vardas, daugiau tokiu vardu  nesutikusi šuns. Mylėjo jis  tik baba, mūsų nelabai. Pas mus atsirado , kai baba atsiraustė gyventi. 

O katinių tai būdavo daug.  Jei tokie prie namų bet ne naminiai  :D .Katinų gimstamumo reguliavimas žiaurus. Kibiras ir maišas. Nieko kito nebuvo...

Atsakyti
Kai atsikraustem i savo statyta nama,as jau buvau 18m.Iki tol gyvenom mazam namelyje su 2k ir virtuve be patogumu prie stoties.Aplink nedideli komunaliniai namai,tvoru jokiu.Ten suns nebuvo.O,kai atsikraustem i nauja,as rudeni isvaziavau js namu.Tada tevai laike sunis,bet kiek as juos matydavau.Gryzti ,drauges,draugai,ir atgal i Kauna.
Kai istekejau,gyvenom antram aukste tevu namu,suns neturejom,kol viena karta sunus,jau gal 18-19 m.budamas,gryzo su pana is Palangos ir parveze maza suniuka,kuprine ant peciu ir isvare i studijas.OMG ,galvojau nuo proto nusoksiu.Miegot tik su manim,kitaip kaukimas,inkstimas visa nakti,kol uzaugo iki tokio,kad jau buvo galima laikyt voljere,pamilau kazkiek,bet ne tokia meile,kaip katinus.Katinu visada turejom daug.Isvykstant i UK paskelbem per radijo stoti Lietus,kad atiduodam suni,paskambino zmogus is Klaipedos,nuvezem jam,palikom.Zmogus,turintis sodyba,atrode puikus seiminikas,mylintis sunis,gyvunus.Buvo gaila paciai auginta atiduot,bet ,o ka daryt.Bet nepririso mane sunys prie saves.Iki siol neturiu pasitikejimo jais,o jie manim.Nezinau,kodel jie man nelimpa.Brolis turejo du,patiko labai,bet tik tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 liepos 2024 - 15:23