Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nu nezyliojau aš, man netinka. Turim aptvertą apie 50 arų teritoriją - zyliodavo viena. Rytinis jos maršrutas buvo atmintinai man žinomas - kol apeidavo visą ūkį, patikrindavo, kalnelius išlaipiodavo. Aišku, vykdavo pagalių mėtymai ar kiti bendri užsiėmimai, kad vienai liūdna nebūtų. Kartais eidavom pasivaikščiot, aplinką pakeist, bet jau tikrai ne bet kokiu oru. Tai nelabai užsigrūdinus aš.

pas mus kaime teritorija didesnė, bet šuo turi būt vedžiojamas kaip iš buto. Jokių gamtinių reikalų kieme/sode/darže neatlieka. Nemokėm, pats taip išmoko. Taip kad ir kaime lyja ar sninga - einam vaikščiot :) 

Atsakyti
saintlina, net maniškė "kątučiamamasutomsavožolėm" net atsiųst nori, o parvažiavus pasiėmė su savimi. Jokių žolių nenaudoja, bet va šitomis kažkaip, kaip tuo mokslu, tiki.
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 07 02, 11:01)
Tau reikia naujo angelo ,kavasucitrina.
O vasariniai sirgimai pagerus salto gerimo sukaitus yra dalykas iprastas.Taip pat dazni lindimai i vandeni sukaitus.Tai tesiog praeina.

Nereikia man nieko. Nenoriu.
O išėjus visa suprakaitavus iš šiltnamio vis apie tave pagalvoju biggrin.gif. Bet vis tiek savo darau. Ir per karščius tik šaltą vandenį visada geriu - geriausiai Vytukas iš šaldytuvo sueina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 02 liepos 2024 - 10:26

Pirksiu  šunį, nes padauginau uogų ir skrandis jautrus ... Kažin padės ? 

be jokios abejonės! Man šuo nuo visko padeda :) 

Coca colos išgerk ir susitvarkys skrandis :)

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 07 02, 11:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73154844" data-time="1719906592"><div><p>Nu nezyliojau aš, man netinka. Turim aptvertą apie 50 arų teritoriją - zyliodavo viena. Rytinis jos maršrutas buvo atmintinai man žinomas - kol apeidavo visą ūkį, patikrindavo, kalnelius išlaipiodavo. Aišku, vykdavo pagalių mėtymai ar kiti bendri užsiėmimai, kad vienai liūdna nebūtų. Kartais eidavom pasivaikščiot, aplinką pakeist, bet jau tikrai ne bet kokiu oru. Tai nelabai užsigrūdinus aš.</p></div></blockquote><p>pas mus kaime teritorija didesnė, bet šuo turi būt vedžiojamas kaip iš buto. Jokių gamtinių reikalų kieme/sode/darže neatlieka. Nemokėm, pats taip išmoko. Taip kad ir kaime lyja ar sninga - einam vaikščiot smile.gif </p>

Maniškė savo tualetą turėdavo, bet jo - teritorijoj. Pakraštyje, pakampėje. Net nematydavome tų rimtesnių reikalų, nebent specialiai ieškot. O jei ir būtų buvę kaip su taviškiu, tai išvesčiau tik reikalui atlikt, o toliau zyliok teritorijoj - aš tinginė.
Atsakyti
Mano suo man irgi nuo visko padeda.
Kava,neliudink isejusio angelo,priimk nauja.Is atsakymo matau ,kad reikia.Ir kokio buldogo,rotveilerio kazko tokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2024 - 10:31

saintlina, net maniškė "kątučiamamasutomsavožolėm" net atsiųst nori, o parvažiavus pasiėmė su savimi. Jokių žolių nenaudoja, bet va šitomis kažkaip, kaip tuo mokslu, tiki.

 Ir per karščius tik šaltą vandenį visada geriu - geriausiai Vytukas iš šaldytuvo sueina.

tai aš nesiginčiju, turbūt geras daiktas. Tiesiog aš jų net neprisimenu :) 

Aha, aš irgi per karščius šaltą vandenį geriu. Ne mineralinį, tiesiog vandenį. Esu mokyta, kad negerai, organizmui žymiai geriau šiltas vanduo, bet man šiltas nei skanus, nei, rodos, aš jo atsigeriu :)

Atsakyti
Oi , ponios ,reikia mineralini.Kunui reikia elektrolitu.Kad elektra (eli eli lama sabachthani)na ,kad dievas teisingai veiktu.Vytautas puiku.Man jis toks skanus.
O kaip ten su borjomi,esentuki ,kislovodsk - sitais didziojo bardako laikais? Jie turtingi sieros.Sanariams gerai.
Cia imam termini vandeni ,karstas.Daug magnio.https://pochivka.bg/park-mineralni-bani-vetren-e2791
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2024 - 10:39

O jei ir būtų buvę kaip su taviškiu, tai išvesčiau tik reikalui atlikt, o toliau zyliok teritorijoj - aš tinginė.

pas tave kalytė, tai gal tau taip ir gautųsi :) Patinas turi kaži kiek apeit, kol pūslę ištuštins :) 

Atsakyti

O kaip ten su borjomi,esentuku ,kislovodsk - sitais didziojo bardako laikais? Jie turtingi sieros.Sanariams gerai.

Borjomio yra, kitų nėra. 

Atsakyti
Labas rytas,

sedziu su megztiniu,salta,vasara-liepa.Viskas,kraustaus i Ispanija biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Suns nemegstu nuo vaikystes,jei kelyje i mokykla pasitaikydavo,eidavau aplinkinem gatvem,kodel nezinau.Bet is toli stebet,kaip kiti augina,patinka.
Turbut nusisauciau,jei reiktu kas ryta kelt anksciausiai ir eit su suniu ,isvaiksciot ji ir save.Nu ne mano tai.As vezys,man mano kerte ir ramybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 liepos 2024 - 10:58
O as arba saulys arba gyvatnesis.Zodziu bet kuriuo atveju ,ne gyvulys.Tai arba nusausiu arba gyvate uzsiundysiu.Kaip koks chingis hanas biggrin.gif
Atsakyti


sedziu su megztiniu,salta,vasara-liepa.Viskas,kraustaus i Ispanija biggrin.gifbigsmile.gifbigsmile.gif

ale pernai kai pas jus karščiai buvo, tai nelabai patiko, kiek pamenu  :)  O Ispanijoj vasarą gyvent turbūt reik sveikatos turėt. Ale gal priprantama? 

Mano draugės sesuo šiuo metu į Graikiją išvykus atostogų. Ten +44. Su dviejų mėnesių vaiku.. 

Atsakyti