Luety , kodėl Tu galvoji , kad telegramo kanaluose vien tiesa. Ten tiek pat briedo yra kaip ir kitur ...
Tikėti neverta niekuo. Reikia pačiam galvoti. Gyvenimas vyksta ne tai ką rašo , o tai ką akys mato .
Žiauriai atšalo. Tik apie +20 visą dieną ir apsiniaukę.
saintlina, nu tikėk mokslu ir įsigyk šeivamedžio virusams naikinti.
Pirmi du žodžiai vos ne viduržiemiui nuteikia ))) Pas mus šiandien kol kas irgi apie tiek - na žiauriai fainas oras bet tuoj saulė išlįs ir užkaitins. Galėtų ir pas mus kas ją padengt nors truputį, bet aiškiai pinigų gaili.
Yra namie to šeivamedžio. Mergelė kažkada pirko. Bet man gal net ne virusas buvo, gal perkaitau? Nes po viruso kokia sloga išlenda ar kas panašaus, o čia visiškai nieko.
Pirksiu šunį, nes padauginau uogų ir skrandis jautrus ... Kažin padės ? Nors mano katė yra labai gera gydytoja.
Šiandien vanduo iki pavakarių. Paskui gaus mėsytės ir tušintų dažovių. Cukinijų ir paprikų jau sočiai .
Viruso neturėjusi 2 metus? Po kovido tą vasarą buvau pasigavusi virusiuką. Kokį tai bjaurų, net kosulys puolė. Bet aš iki 38 temperatūros dar galiu daržą ravėti. Mudu su MB ne namisėdos, nesisaugom bet nesam sirgaliai. Skrydžiai , aerouostai, o man ir sporto klubas kur visi vartaliojamės ant tų pačių kilimukų, čiupinam tuos pačius treniruoklius.
Luety , kaip tavo reikalai dėl to darinio ? Vis pamirštu paklausti ...