QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 04, 07:12)
Labas rytas,
Man ta gėlių puokštė , jums kava . Balintos rytais nenoriu
Dėkui Ingrida.
Muka , lyg tas Ate42 liepdavo dėti į duobes:
https://www.emolus.l...nezija-2kg.html
Kur jūs skubat su tais daržais . Dar tikrai yra laiko visoms daržovėms ir šiltnamiui . Morkas galima sodinti iki jazminai nužydi . Muka neskubėk, pamažu iki birželio viską pasisodinsi ... Taigi kas vakarą po 3 pomidorus gali pasodinti ir per 2 sav užsodinsi visą šiltnamį. Ne jaunystė
As imu kava,juodos nemegstu.
Labas rytas
Aciu visoms uz info apie trasas.Turiu kraujo miltu,tai tas pats azotas,ar ne?Nu bet nezinau,ar jo man reikia,as tik norejau gelbet tuos ,kur virsunes raitosi ir tysta.Man atrodo,kad jie kaip tik negavo kraujo miltu po sikna,nes neradau,galvojau baigesi,bet kitiems atradau,tai paberiau.Tie buvo trys pirmieji is pirmo sejimo.
Muka,as siemet su savo svoriu ir skaudama koja,taip ir dariau.Sodinau eilem,puse eiles ir psio,daugiau negaliu raitytis,koja skauda,einu kitka daryt,kita savaite dar kita eile,ziuriu prigijo pirma,reiskia nesalta,o trecia isvis velai kisau,bet visi susilygino jau ,nepasakysi,kad su intervalais sukisti.Tausok save.Zinau,esam iprate varyt putotom subinem,kad tik uzbaigt,kad nebestovetu akyse tas darbas,bet jei jegos nebe tos,tada mokais kaip sau padet.
QUOTE(Pou @ 2022 05 04, 08:25)
<p>Ex, jei jau be kišenių, tai gal pinigai protingai investuoti ir tik naudą neša. Ko jie tuščiai kišenėse vartysis
</p><p></p><p>Šiltnamiai, šiltnamiai. Vakar vėlokai vakare nuvažiavom, 15 suvargėlių nuvežiau. Jei jau mirs, tai negaila, nes toliausiai nuo šviesos balkone tupėjo, tai jau plonyčiai ir į ilgį išsitempę. Juoktis pradėjau, nes vyras kažkada nulėkęs buvo, šiltnamio duris tik užrėmęs paliko. Gražiausiai atsiplėšusios, puiki ventiliacija. Krapai žaliuoja, salotos išlindusios kai kur, ridiskos taip pat augina galvutes. Na ir trys išgyvenę pomidorai
Keturi be galvų likę, bet pažastis augina. Tokia ta mano daržininkystė. Paroviau krapiukų, lauke žieminių svogūnų radau pasiskyniau ir grįžom namo.</p><p></p><p>Gaila, kai kurioms gėlėms kaput, neatlaikė žiemos ežiuolė, margalapis saulakis keliose vietose išnyko, na dar svogūninės kelios belikę buvo - tas tai pelėnai ištąsę. Viena lelija beliko. Reiks naujų pasodint. </p><p>Hortenzija galvojau, kad neparodys gyvybės, bet žiū, kad keli lapiukai lenda iš žemės. Alyva bloznutė, pernai pasodinta, bet taip pat čiut lapuojasi.</p><p></p><p>Bet miškas tiesiog klega... Buvom kapinaitėse, tai kol tvarkėm kapiuką, tai šalia pušyne mačiau ir genį, ir meletą, smulkmės net neįžiūrėjau.</p>
Mane uzkukavo su kisenem,bet MB puole ir parode gegutei?tinui telefona,sako cia mano visa bankininkyste,tai va,zinok,as turiu pinigu.
na as tai tingejau eit iki telefono su savo skaudama koja,galvoju,jei jam suveiks,tai ir man bus neblogai.
Mano ezuole jau visus 5 metus pas mane gyvena,bet pas mus ir ziemos siltos.Hortenzija prigijo,vienas ziedas zydi,o kiti 4 jau balzgani.
As turiu alstrameriju,zinau,kad pelenai myli ju sakninius gumbiukus,tai perskyriau pusiau,dali pasodinau i dirva,dali palikau vazone,is vazonu jos neima.Lelijiniai mano visi vazone,nes kitaip nerasciau zemej,pas mane tiek pelenu urvu,kad vos ne kasdien reik eit uzstumdyt.Pamatai,kad augalas skursta,paspaudi,jo duobe.Bet as galvoju,kad cia kurmis.Bet kazkoks ilgu distanciju megejas,nes iseina i pavirsiu arba pas kaimyna,arba kur po karuciu,ar kubilu patvory.
Musu miskelis irgi subujojo,tai ten sarsalynas pauksciu.linksmina mus,kai esam sode.
Uzpraejusia nakti sapnavau,kad musau savo ATA mama,lyg su kazkokiu susikaupusiu sirdy pykciu,net pabudus issigandau,ka as darau.Fe koks nemalonus sapnas,as nesu agresyvi,tai net neisivaizduoju,kaip cia taip prisisapnavo.Svarbiausia,ka tai galetu reikst??Kad mane mustu sapne,yra uz ka,senai nebuvau ant kapo,Lietuvoj,bet dabar as ja???