Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Bet nepadeda jei sunkiai ?

Padeda, jei laiku pradeda vartoti. Tikrai padeda.

Atsakyti

Pradzioj skersi isilgi bruksniai danguje,po to jie ima plestis ir sudaro arimus,pilkos spalvos,kurie uzdengia dangu ir nematyt saules,nei melynes.Ir taip kas ryta.



Anglija labai turtinga salis.Mazai zinai,kad taip sakai.Tik biedna gelu vandeniu.

Kažkada buvo labai turtinga.

Bet dabar nebe .  Na už Lietuvą tai žinoma turtingesnė. Su kuo lyginsi .

Ponas Čerčilis visus turtus *,  nesakysiu to žodžio :) 

Žinau , kad plunksninius debesis  dabar vadina "purškimu". Apie tai kokie būna debesys mokėmės kokioje 5 klasėje.

Kažkada žmonės tikėjo dievu. Dabar tiki stabais. 

Atsakyti

Kad yra priemonių ir nuvaikyti ir iššaukti lietų visi žinom. Ir jau senai . Bet , kad kažkokia šalis turėtų tiek pinigų tam daryti - netikiu.

O kad visuotinai tai daro - netikiu. Lietuvoj karščiai , kokių nebūdavo prieš 20- 30 metų. Pietų šalyse alyvmedžiai nedera , nes kai žydi  ateina žiaurūs karščiai . Per anksti karščiai, anksčiau taip nebūdavo .  Vokietijoje, Čekijoje , Lenkijoje, Prancūzijoje eglės  nudžiūvo. Pati važiavau mačiau . Mano MB  ten dirba , perka tas nudžiūvusias egles... Kažin ar beužaugs naujos ?

Faktai.

Atsakyti

Pradzioj skersi isilgi bruksniai danguje,po to jie ima plestis ir sudaro arimus,pilkos spalvos,kurie uzdengia dangu ir nematyt saules,nei melynes.Ir taip kas ryta.


pievos. 

Visam kam turi būti kažkoks tikslas. Koks tikslas būtų čia? Be to, net arabai nepatemptų taip cielą pusmetį.

Atsakyti

 Vokietijoje, Čekijoje , Lenkijoje, Prancūzijoje eglės  nudžiūvo. Pati važiavau mačiau . Mano MB  ten dirba , perka tas nudžiūvusias egles... Kažin ar beužaugs naujos ?

eglės keliasi gyventi šiauriau.  Klausimas, ar ir mes dar ilgai jas turėsim, ką jau te Čekija..

Atsakyti

eglės keliasi gyventi šiauriau.  Klausimas, ar ir mes dar ilgai jas turėsim, ką jau te Čekija..

Dzūkija ir taip mažai jų turėjo  :D  :D  :D 

Dabar jau nebesodina 100 pr eglynų, daro miksą, pušys- eglės. Ir purškimo nėra nuo eglės kenkėjo. Nes kenkėjas gyvena po žieve. Jei pakankamai lietaus , eglės "nepavargę" tai sakus išleidžia ir natūrali kova. Bet kadangi kelinta vasara mažai lietaus, karščiai dideli ir Vakarų Europoje tai yra kaip yra.   Pušų kenkėjas ( straubliukas ? ) jei neklystų, tai ant spyglių , galima nupurkšti. Nidoje anais metais purškė.

Žmonės visada tikėjo , kad lietų - sausrą ar kitas nelaimes  kažkas "iššaukia" . Tai kokią raganą padega  :D , tai dar kažką apkaltina. Viskas logiška man.

Aš tai sutikčiau sušokti su vietiniu šamanu lietus šokį , kad koks 30 ml lietaus mano kaime iškristų . Net čiobreliai atokaitoje nežydi , menki ir sudžiuvę. Pavėsyje jau bando .  O saulėkaitoje augę taigi daugiau eterinių aliejų sukaupia .  

 

Atsakyti

Tai matyt iš tikro pailsėjai ,  su temperatūra laukais-daržais nelakstei  :4u:

O sirgti pas mama... vaje kaip gerai  :wub:  :wub:  :wub:

:D  :D  :D  aha, šeštadienį sąžiningai pragulėjau. Iki vakaro. Vakare jau nuėjus pomidorus šiltnamy apravėjau. 

nu tiap, mama vis aplink tupinėjo. Tai tu pavalgyk, tai vaistų būtinai išgerk, tai liepžiedžių arbatos. Ale nu visiškai nesinorėjo nei arbatos, nei valgyt. Nei vaistų ))) Vandenį tai tiap, gėriau. 

Atsakyti

Dzūkija ir taip mažai jų turėjo  :D  :D  :D

buvo pas mus eglynų. Bet tai k...s kerta  :gun_bandana:  :gun_bandana:  :gun_bandana: Tuos senuosius gražiuosius šimtamečius.. vos nenusprogau iš piktumo pamačius. 

Atsakyti

Saintlina kaip teisingai sirgai ! :D Ps, Luety kokias kojines megzi sugalvojai? Aš mąstau...

Atsakyti

Saitntlina, miškai privatūs pas jus. Taip atsitiko. Kas gali tas kerta. Kas negali stačiu parduoda tam kas gali.

Atsakyti

Papasakosiu kaimo aktualijas. Yr gale kaimo toks tipo krūtas diedas. Miško darbais užsiima. Su daug technikos. Kam reikia rajone - išpjauna, parveža. Lentas pjauna ir pan. Gyvena kaimo krašte, pirma trioba. Kaime viena pagrindinė gavtė, pro jo fasadinę pusę. Kitas kaimo keliukas eina paraleliai pagrindinei už namų. Tuo keliuku aina liaudis miškan. Ir įsitaisė pono ponia šunų. Vienas buvo, toks maždaug iki kelių,  visiškai neklausė, visada palaidas. Teritorija be tvorų, šuva lakstė ir lojo ant ko norėjo. Daba gi atsirado antras šuo. Gerokai didesnis. Laksto ir loja abu. Ir kanda.Į abu kelius tie šunys pastoviai išlekia ir dabar jau praktiškai ištisai ką nors apkandžioja. Negaliu patikėt, bet visi tyli  :blink:  nes nu pyktis nenori, žmogus reikalingas  :blink: Mano kaimynka praeitą savaitę kvietėsi greitąją, tuo pačiu atvažiavo ir policija. Pareiškimo nerašė. Po kelių dienų jau kitą kaimynką apkramtė prie pat namų. Irgi tyli. Nu va kaip taip vienas išvis be supračio, o kiti su vergų sindromu? 

ir ta apkramtytoji kaimynka man sako - nu supranti, tu tai mieste nieko nedarai, gali šunį auklėt, o čia ir ūkis, ir šeimyna, nėr kada žmogui  :blink:​ 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 liepos 2024 - 11:56
QUOTE(Dusia37 @ 2024 07 01, 10:43)
<p>Saintlina kaip teisingai sirgai ! biggrin.gif Ps, Luety kokias kojines megzi sugalvojai? Aš mąstau...</p>


Nezinau,kazkokia keista tema.Radau vienas,kurias noreciau,norejau jau seniai numegzt,bet vis kazko laukiau.Neturiu reikiamos spalvos siulu.Nezianu ar jas megsiu,pabandysiu ant tokios spalvos siulu,kurias turiu,jei ziuresis,megsiu.

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2024 07 01, 10:52)
<p>Papasakosiu kaimo aktualijas. Yr gale kaimo toks tipo krūtas diedas. Miško darbais užsiima. Su daug technikos. Kam reikia rajone - išpjauna, parveža. Lentas pjauna ir pan. Gyvena kaimo krašte, pirma trioba. Kaime viena pagrindinė gavtė, pro jo fasadinę pusę. Kitas kaimo keliukas eina paraleliai pagrindinei už namų. Tuo keliuku aina liaudis miškan. Ir įsitaisė pono ponia šunų. Vienas buvo, toks maždaug iki kelių,  visiškai neklausė, visada palaidas. Teritorija be tvorų, šuva lakstė ir lojo ant ko norėjo. Daba gi atsirado antras šuo. Gerokai didesnis. Laksto ir loja abu. Ir kanda.Į abu kelius tie šunys pastoviai išlekia ir dabar jau praktiškai ištisai ką nors apkandžioja. Negaliu patikėt, bet visi tyli  blink.gif  nes nu pyktis nenori, žmogus reikalingas  blink.gif Mano kaimynka praeitą savaitę kvietėsi greitąją, tuo pačiu atvažiavo ir policija. Pareiškimo nerašė. Po kelių dienų jau kitą kaimynką apkramtė prie pat namų. Irgi tyli. Nu va kaip taip vienas išvis be supračio, o kiti su vergų sindromu? </p>
<p>ir ta apkramtytoji kaimynka man sako - nu supranti, tu tai mieste nieko nedarai, gali šunį auklėt, o čia ir ūkis, ir šeimyną, nėr kada žmogui  blink.gif​ </p>
<p> </p>

Nu kazkokia berazumija jusu kaime.Nu bet kiek daug pasauly zmoniu su vergo sindromu dar.
Atsakyti