Labas rytas.
Dusia,iki siu metu Uk oras buvo normalus.Ziemos siltos,vasaros karstos.Siemt visa ziema lijo,o vasara saule kavoja,todel ateina salciai.Si ryta tik 16,saules nera,diena vos 19 ikops,naktys saltos-10 -14.Dazniau 10.Yra du pomidorai rausvi ir jau sauja priskyniau tu 1 kasnio cheriuku geltonu,tokie pailgi,o ziedynas ,kaip glebys mano.Sejau atrodo normalius cherius,gerai,kad kisau i kamoa siltnamio,tai nors vietos turi.Balandzio 12 sejus pomidorus valgydavau Joninem pilnai,o dabar vos sirpsta.Saules,silumos nera.Agurku nebus,grazus stiebas primezges pilna agurku,neauga nei trupucio,ir ko gero ims gelst,nes nera silumos.Ir patresti,ir neserga dar ir savidulkiai,bet per salta agurkams naktimis,jie lepunai.Mano siltnamis adaras diena nakti abu galai.Neprivazinesi atidaryt,uzdaryt,ne prie namu.
Nu nors bulviu yra,burokeliu,braskiu,radau kelias saujas juoduju serbentu,obuoliu bus daug,vynuogiu bus,jei joms ne taip reikia saules.Keistai siemet su vasara.
Pas mus vakar buvo tinginio diena , tikras sekmadienis Reikia ir tokių.
Saintlina , kaip sveikata ?
O dar kažkas covido testus darosi ? Koks gi skirtumas koks virusas... Organizmas turi sukovoti.
Man reikia eiti vynuogę išgenėti. Nemoku , nors mačiau , kaip tikri vynuogininkai tai daro . O tai turėsiu daug lapų ir supuvusių uogų.
Mukute, kaip gyva po švenčių ?
Luety , kaip šiandien oras ?
Ingrida, gerai atrodai . Dar PB ? Man kažkoks pasileidimas kaime , maitinuosi vien uogomis Bet reikia atsivalgyti , nes parduotuvėse aš neperku ...
Pas mane sezoninė virtuvė Dabar agurkai, cukinijos, tuoj skinsiu baklažanus... Pomidorų gaila neturiu . O kaip pasiilgau graikiškų salotų !!!! Nors skanaus fetos sūrio nelabai randu... Matyt veža pigesnį į Lietuvą.
Gražaus ir darbingo pirmadienio
Nesušlapkit
Pas mus vakar buvo tinginio diena , tikras sekmadienis Reikia ir tokių.
O dar kažkas covido testus darosi ? Koks gi skirtumas koks virusas... Organizmas turi sukovoti.
Man reikia eiti vynuogę išgenėti. Nemoku , nors mačiau , kaip tikri vynuogininkai tai daro . O tai turėsiu daug lapų ir supuvusių uogų.
Mukute, kaip gyva po švenčių ?
Luety , kaip šiandien oras ?
Ingrida, gerai atrodai . Dar PB ? Man kažkoks pasileidimas kaime , maitinuosi vien uogomis Bet reikia atsivalgyti , nes parduotuvėse aš neperku ...
Pas mane sezoninė virtuvė Dabar agurkai, cukinijos, tuoj skinsiu baklažanus... Pomidorų gaila neturiu . O kaip pasiilgau graikiškų salotų !!!! Nors skanaus fetos sūrio nelabai randu... Matyt veža pigesnį į Lietuvą.
Gražaus ir darbingo pirmadienio
Nesušlapkit
Pridivežisu cukinijų, reiks kept ir įdarytas gamint, dar blynų vaikams 😀
Labas frytas,
Dusia,iki siu metu Uk oras buvo normalus.Ziemos siltos,vasaros karstos.Siemt visa ziema lijo,o vasara saule kavoja,todel ateina salciai.Si ryta tik 16,saules nera,diena vos 19 ikops,naktys saltos-10 -14.Dazniau 10.Yra du pomidorai rausvi ir jau sauja priskyniau tu 1 kasnio cheriuku geltonu,tokie pailgi,o ziedynas ,kaip glebys mano.Sejau atrodo normalius cherius,gerai,kad kisau i kamoa siltnamio,tai nors vietos turi.Balandzio 12 sejus pomidorus valgydavau Joninem pilnai,o dabar vos sirpsta.Saules,silumos nera.Agurku nebus,grazus stiebas primezges pilna agurku,neauga nei trupucio,ir ko gero ims gelst,nes nera silumos.Ir patresti,ir neserga dar ir savidulkiai,bet per salta agurkams naktimis,jie lepunai.Mano siltnamis adaras diena nakti abu galai.Neprivazinesi atidaryt,uzdaryt,ne prie namu.
Nu nors bulviu yra,burokeliu,braskiu,radau kelias saujas juoduju serbentu,obuoliu bus daug,vynuogiu bus,jei joms ne taip reikia saules.Keistai siemet su vasara.
Aš prieš 7 m gyvenau UK, pajūrio zonoj rytų UK. Tikrai nebuvo karštos vasaros. Daug lijo ir 14-18 dažniausia temperatura. 26 laipsniai šilumos buvo 1!!! Kartą per visą vasarą, lb gerai tą pamenu, atrodė jau žiauriai karšta 🤣
vietiniai sakė, kad ten visada taip
Luety, kas tau ten tą saulę kavoja?
Kad Lietuvoje vasaros karštesnės, o žiemos beveik nebūna tai faktas. Ir mažiau lyja. Na ši žiema ir pavasaris buvo normaliai lietinga, pagal spygliuočius matėsi pavasarį . Ir požeminiai vandens resursai atsistatė. Mano prūdas lakmusas.
Kad UK turėtų tiek pinigų vėsinimui netikiu. Nėra turtinga šalis .
Gal kokie arbai , kurie sėdi ant naftos ir gali tai sau leisti . Brangu tai.
Oras- dievo reikalai aš galvoju . Žmogus tik blusa
Visiškai gerai kaip niekur nieko.
Darbe sakė, kad labai pailsėjus atrodau )))
Dusia, darosi, nes yra gydymas.
Visiškai gerai kaip niekur nieko.
Darbe sakė, kad labai pailsėjus atrodau )))
Tai matyt iš tikro pailsėjai , su temperatūra laukais-daržais nelakstei
O sirgti pas mama... vaje kaip gerai
Dusia, darosi, nes yra gydymas.
Bet nepadeda jei sunkiai ?
Mane kažkada viena jauna gydytoja mokino ką daryti , kai virusas užpuolė. Lova, vanduo ( galima su citrina jei skrandis leidžia ) mažai maisto ... Arbatų negerti daug , 1-2 puodelius jei jau labai tiki. Vandens labai daug. Kuo mažiau apkrovos organizmui. Ir organizmas sukovos.
Išbandyta, veikia .
PS kai virusas aš visada išmetu visus angliavandenius. O taip norisi kažko lengvo ir saldaus. Nes žinau , kad virusas vadovauja...
Nu nors bulviu yra,burokeliu,braskiu,radau kelias saujas juoduju serbentu,obuoliu bus daug,vynuogiu bus,jei joms ne taip reikia saules.Keistai siemet su vasara.</p></div></blockquote><p>Aš prieš 7 m gyvenau UK, pajūrio zonoj rytų UK. Tikrai nebuvo karštos vasaros. Daug lijo ir 14-18 dažniausia temperatura. 26 laipsniai šilumos buvo 1!!! Kartą per visą vasarą, lb gerai tą pamenu, atrodė jau žiauriai karšta 🤣</p><p> vietiniai sakė, kad ten visada taip </p>
Nezinau,kur tu gyvenai,as gyvenu Eastbourne,visos vasaros karstos,dvi vasaras is eiles buvo taupomas vanduo ivairiais draudimais,nes per karscius ,daug laistoma augalai ir jo truksta.Va kuo Lietuva turtinga,tai gelu vandeniu.Mano miestas pavadintas sauleciausiu miestu,nes saule sviecia 350 dienu,tik ne siemet.Pirmi metai,kai lijo istisa ziema,pirmi metai,kaip saules nera istisai.Buvo tarptauttinio teniso savite,tai pasviete 4 dienas ir viskas,neliko melyno dangaus.Visos vasaros budavo iki 28,o ne retai ir 30.
Pradzioj skersi isilgi bruksniai danguje,po to jie ima plestis ir sudaro arimus,pilkos spalvos,kurie uzdengia dangu ir nematyt saules,nei melynes.Ir taip kas ryta.
Anglija labai turtinga salis.Mazai zinai,kad taip sakai.Tik biedna gelu vandeniu.