Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 06 27, 08:27)
<p>Merginos, kas chemijoj susigaudot.  Jei purškalo karencijos laikas trys dienos, ar joms praėjus galima per tą laiką užaugusius agurkus valgyt, ar geriau išskint, išmest ir laukt naujų? Su mergele susiginčijom )))</p>

Laba, priemonė per tris dienas virsta vandeniu. Paskaityk ant pakuotės-jei pasidarei daugiau, turi sunaudoti per tris paras.
Nežinau ar valgyčiiau. Jei purškiant agurkus išskynei, o dabar priaugo nupurkštieji. Nežinau. Teoriškai galima. Praktiškai-ar būtina?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina,raudonikiai žolėse?Pas mus žolėse dabar dygsta.Man labai patinka juos rinkti,tokios gražios kepurės raudonuoja iš tolo,valgyti,ne.Man jie tokie guminiai,kotai aplamai neskanūs. ax.gif Įsivaizduoju,kaip faina. wub.gif wub.gif wub.gif
Pas mane panašiai irgi buvo jau negražūs lapai,apskyniau,tfu tfu kol kas ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 birželio 2024 - 07:39
Labas rytas.
Karencijos laikas yra ,kiek laiko negalima maistui vartoti apdoroto daikto.Kai kurie antibiotikai piene islikdavo 28 dienas.Kazkas is levomicetino.
O agurkus tuos kur uzaugs vartoti draudziama.As dar detoksa duodu augalams,kokio fitosporino,arba rugusio pieno ,isrugu ,galima ir fermentu,tesiog ananaso zieviu uzpilo.
O del to miracle in reverse ,ty vermiteco virtimo vandeniu ,tai ne.Bet geriausia suvartot per dvi valandas nuo paruosimo.Paskui viskas oxiduojasi.
Man kraupu ziuret sia vasara i viska ka matau.Ne pries gera tie rudeniniai grybai.Pas mus grybu nera,bet persikai,obuoliai menesiu anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 birželio 2024 - 08:01

Ingrida, ne žolėse. Samanose. Pas mus nėr žolių miške. Tik uogienojai gali būt. Pušynai/eglynai.

Atsakyti

Santlina, aš pritariu Atei. Suskilt suskyla. Galima, bet ar būtina? 

 

Turėjau ir aš purškimo atvejį anksčiau, tai viską verčiau į kompostinę, kas užaugo po purškimo. Prieš viską švariai išskynus buvau. Kai aš trizna dėl tokių dalykų, tai dar laiko ir užmečiau. Man agronomė patarė, kad jei savam vartojimui, geriau nereikia. Kas augina didelius plotus, neima į galvą, jaučiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 27 birželio 2024 - 08:04

Ryt 36 karščio. Bliamba.

Atsakyti

Ryt 36 karščio. Bliamba.

Nakum

Atsakyti

Dėkui visoms už agurkines nuomones  :4u:​  ir aš taip galvoju, tik mergelei gaila :) aisiu išmesiu kol jo nėr :) 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 06 27, 05:57)
<p>Išėjau su šuniu pasivaikščiot, o raudonikių.. 😮 prie pat keliuko krūvom. Į šuns maišiukus dėjau, nes gi nėr kur daugiau. Penkiasdešimt priroviau ❤️ </p>



Labas rytas,

oi,kaip pav ydu grybavimo,tokio atsitiktinio. bigsmile.gif bigsmile.gif Faina.
Saintlina,atvaziuok pas mus,rodo 20,bet buvau isejus pasizmonet,vejas saltas,didelis,saules nera,dangus sunkus,cepelinu vakaryksciu apdziuvusiu spalvos.Vesu pakankamai.Galvojau,kad dangus bus grazus,kol vyksta tenisas,bet ne,trim dienom anksciau nudaze kita spalva.
#Ir jau prognoze pakito,berodo 21-19 visa savaite,o buvo net 26 rode.Viskas apsiverte.Reiskia,vasara baiges turbut Ukejuj.Vat cia tai nakum,kaip tu sakai. biggrin.gif biggrin.gif
Apie purskimus nieko nezinau,kiek duodA Dievas,tiek agurku gana,niekuom nepurskiu,tik soda atskiesta kartais nulieju lapus,padeda,nepadeda,nezinau,jie man ir su erkutem duoda derliu,ne kazkiek mes tu agurku ir bevalgom,kai pomidorai ateina i trasa.Prisivalgau ir taip su pesticidais is PC.darzoviu ziema.
Sakot svogunai neauga,paziurekit kokius isaugino lietuviai.
https://youtu.be/Jd3...UzT07OCKlqz6dfw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 birželio 2024 - 11:03

Ta šiluma tik mane gerai veikia :) Energijos bele kiek ...

Luety , kam Tau šiluma, taigi nemėgsti , kai karšta ?

Einu prausblūdį šaltibarščių sumakaluosiu , bo mėsos nereikia .

Svogūnai pusdykumių augalai . O dydis taigi nuo veislės priklauso . Didžiausias mano užaugintas buvo 800 gr.  Visada turiu kažkiek  didelių pasodinti , nes MB labai mėgsta juos. Tiesiai iš daržo, pats atsineša, kitais neužkiši . Jie saldūs kaip obuoliai . Ir prastai laikosi 

Atsakyti

Labas rytas,

oi,kaip pav ydu grybavimo,tokio atsitiktinio. bigsmile.gifbigsmile.gifFaina.
Saintlina,atvaziuok pas mus,rodo 20,bet buvau isejus pasizmonet,vejas saltas,didelis,saules nera

Pas tave ne šiaip atvažiuot, pas tave kraustytis reik  :D  toks puikus oras  :wub: 

Atsakyti

Kažkoks pusgalvis dar rožių prisipirko. Daba per tokius karščius dar sodint reiks.

Atsakyti