Nuo Jūsų pas mus tvankumas ateina.Galėtų ir palyti.
Nebelyja 🤣, db vėjas sukilo. Nesąmoningas Lt klimatas iš vis
Bet galėtų daugiau palyti.
Rytoj reikės keltis anksti patikrinti mišką.Paskui karščius žada.
MB sugebėjo šiandien skalbimo mašinos stiklą durelių sudaužyti,gerai,kad ne klozetą. Kalčiausia aš,kad neuždariau,kai traukė. Dabar ieškome stiklo.
Joninės pavyko 😃
Labos iš ryto
Kaip gyvos po ilgų išeiginių ? Po poilsio reikia poilsio?
Sistemos nulūžę. Bent jau pas mane.
Kaip gyvos po ilgų išeiginių ? Po poilsio reikia poilsio?
geros buvo išeiginės maloniai vėsu buvo, tai poilsis pavyko užtat nuo šiandien burbėsiu ir mirinėsiu, nes fui kaka oras ateina.
Ir vėl lyja. Užkniso jau, kaip išeigines, taip lyja, kai dirbt reikia, tai kepina.
norėjau rašyt, kad kitą savaitgalį jau bus kitaip, bet pažiūrėjau prognozę )))) bliamba, reik man pajūrin kraustytis
Kraustykis, kaimynystėje dar yra sklypų 🤣
Kraustykis, kaimynystėje dar yra sklypų 🤣
aha, sklype dar statyt reik ))
Bet tai koks temperatūrų skirtumas šeštadienį Vilniui žada +30, o Klaipėdoj +21. Kaip čia nesinervinsi žmogus?
O aš pažiūrėjau , kad lietaus nežada mano kaime ilgokai , irgi noriu kraustytis, ten kur lyja ... Jau kaip pabodo tos išdegusios pievos, numirę laukiniai čiobreliai , ir miniatiūriniai raudonėliai.
Aš taigi savo pievose žoliauju. Geresnio kvapo laukiniai , negu prie namų auginti .
Labas rytas.
Aš jau po miško.Pamigau. Na bet pusė krepšio po išeiginių susirinkau.Dar kažkas prieš mane praėjo šįryt arba vakar vakare.Na bet pražiūrėjo kažkiek.Kaimyną sutikau su dviračiu dar važiuojant.
Pas mane šiemet juodųjų serbentų uogos pomažės.Reikės būtinai genėti,apsileidome.
Sveikos,
pailsėjom, pavažinėjom,- smaguma!
Pareina karštis...