Taigi braškinis mėnulis kaip blynas palei horizontą ritinėjasi ) didžiuulis. Jaučiu, virš jūros ypač gražiai turėtų atrodyt.
Nesulaukiau vakar to mėnulio net savam kieme. Lb ilgai šviesu buvo
Kiek girdėjau, kad kvaps nekoks. Pati negaminau.
Pievose, saulės atokaitoje, kvepia medumi. Va toks
Tavo kibusis lipikas. Irgi vaistažolė.
Visokių tų lipikų yra
O mano planuose buvo gauromečio skynimas. Bet lynojo kelis kartus, teko atidėti. Gal ir gerai - nepilnas 4 valandas miegojus, tai kažkaip ne link veiksmo, bet link sopkės traukia
Kvapas kaip medetkų, man tai nebjaurus
Kavute,pilnatis neleido užmigti? Surišau 21 vantą,dar dėžė hidrolatui liko ir krepšys vaistažolėms. Luety,mano nuomininkai sugebėjo numarinti krūvą sukulentų.Nu jau tikrai juos nesunku prižiūrėti.Mačiau laiptinėje sudėti vazonai. Anidanda,pas mane svečiuose rusų toiterjerė miniukė,visai mažutė,13 metų,kurčia,akla,bedantė.Ir kaip eina,kaip senutė visai kojytės klišos jau.Pas mus kaimynystėje yra panašaus amžiaus senuke toiterjere. Bet dar visai straina kaip matau, tik vaikšto lėtai, matyt sąnariai skauda
IMG_4024.jpeg 75,25KB 0 Parsiųsta kartų
Nemirsetos nudistu pliažo ženklas. Kas suprastumėte, kad tai reiškia nudistus?😁
Labos,
Dzūkijoje vandens būta. Merkys platus ir sraunus. Vakar 15 km praplaukėm baidarėmis. Relaksas. Beveik neirkluodami, ty neskubėdami. Gražu ir žalia. Ypač po Italijos.
Pavakarieniavom Sicilijoje, gera virtuvė.
Šiandiena bandysim aplankyti Meškos Šikną. Jei nelis. Sūnus buvo, sakė smagus pažintinis takas.
Joninės Kaune, nes jaunimui reikia kaimo. Smagu ir man , kad jiems reikia.
Gražaus ir ramaus sekmadienio!
Och, Merginos! O jau lijo, o griaudė, žybsėjo! Daržai plaukia. Ačiū, D, vakar su Fokinu praėjau, tai lietus neužplakė, vet gėrėsi. Kai kliurza praeis, reiks vėl prapurenti.
Šįryt dar šliužus aprinkom, stipriai mažiau. Pagal perimetrą druska apibarstėm.
Kaip tik vakar skaičiau, kad bus kovojama savivaldybių mąstu su tais invaziniais orionais.
Gražios dienos, visom!
Nieko pas mus nelijo šiandien man tiesiog puiku lauke - apsiniaukę, vėjukas ir +18. Tobulas oras vasarai )))
Ir Lesius ramiai česnakuose miegojo, kol aš ravėjau
Bet va šiltnamy voratinklinė erkė ant agurkų atsirado. Reiks ryt išpurkšt Vertimecu prieš išvažiuojant.