Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Laba,
Dusia, nevisada taip bus. 4u.gif
Ex, kur judvi su kate. Kurmių ieškot, pabėgo?
Pareik nors porai žodžių. Kaip tavo nuotaikos? Ar dar liko žemės be braškių?
Atsakyti
https://www.part.lt/...1245c13306.JPEG
Pirmą kartą keliu nuotrauką per part.lt.Vis radikal,ru naudojausi,panaikino.Gal be reikalo,ten tikrai nieko blogo nebuvo?
Vaizdas vertas milijono.Einu į seną namą,užsinorėjau obuolio,galvą nuleidųsi,pakeliu akis,o ten ant ūkinio stogo trys vaiduokliai. wub.gif
Mes kaip maži vaikai džiaugiamės kiekvienu vaizdu.Šiandien briedis ar briedė ganėsi prie miško.vakar grįžinėjome iš vaikų,įsukome arčiau parvažiuoti,prietema buvo,toks užkampis,žvyrkelis(ten dar neišbandytas mano miškas),stovi dvi briedės ant kelio. bigsmile.gif
Dusia- 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 gegužės 2022 - 21:26

Labas rytas,

Ingrida, kaip gražu...

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Man gandrai mistika kažkokia atskrenda nuraudoju posmelį išskrenda vėl verkiu labai už dūšios jie mane griebia ax.gif
Na grįžtu iš darbo kaip skuduriukas na nėr jėgų čiut valgyti kažką sudelioju ir viskas ... kada susisodinti viską unsure.gif gerai MB jau lysves suformavo ne taip ale nors ačiū die man mažiau ir triobą jau kitą pradėjo tvarkyti irigi gerai nes jauč mato iš moneis nėr pomacės.
Bet šis savaitgalis bus sodinama nes reikia jau burokus, morkas sogūnus sukišti o dar kur šiltnamio augalai .... duok die nesuskysti ant savaitgalio 4u.gif
Dusia gal kuom nors galiu... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Gandras ir pas mane atvaro , MB jį vadina kūmu. O mane nervina, žalčius išgaudys prie prūdo... Gegutė šiemet dingusi , dar negirdėjau ax.gif
Muka, jei ketvirtadienį tiktis? Kito vakaro neturiu šią savaitę ...
Dėkui už palaikymą mergaitės... Laikas toks, reikia išgyventi . Nei aš galiu kuo padėti , nei man. Laukti ir tikėtis geriausio 4u.gif
Muka imu pavydėti Tau gyvenimo sode... Jau kalbėjom su MB , kad geri būtų ir mums taip. Žiemą nenorėčiau .
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kažkaip pramiegota? ax.gif
Filmą žiūrėjau,atrodo jau suėmė miegas ir bac,vištidę pradėjau statyti.Viskas miegai išgaravo. ax.gif Jaunimas norėtų,kiek jie moka už mėsą sostinėje,eina sau. blink.gif
Atsakyti
Pradėjau nieko gyvenime nebespėt... unsure.gif Senatvė?

Luety, labai rūpi tavo grikiai tongue.gif. Vėliau tau galėsiu papasakoti apie savo mitybą ir kas iš to išeis smile.gif

Ingrida, tai kad prekybos centruose gal vienoda mėsos kaina Vilniuje ar Gargžduose. Ne? Turguose gal Vilniuje ir didesnės, bet FB, o gal ir kitur galima tikrai susišaudyt padoriomis kainomis, susitari, atveža. Va, jau gundžiausi vištienos pirkt, bet pristato tik į Vilnių ir Kauną, tai nusipirkau nors vištų taukų - tuos paštomatu atsiuntė. O pati broilerių nelaikysiu - perkant visus pašarus man brangiai išeina. O dar ir laiko, kurio nėra, joms papildomai reikia. Geriau pridėjus kokį eurą už kg geriau skerdienos nusipirksiu smile.gif

Nu ką - dar į VMI varyt, aiškintis kaip su deklaravimu. Nes yra kabliukų ir nesigauna sudeklaruoti. Anksčiau jau laisvų laikų nebuvo - skaičiuos delspinigius tai skaičiuos, ką jau dabar...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 03, 09:38)
Labas rytas,
Gandras ir pas mane atvaro , MB jį vadina kūmu. O  mane nervina, žalčius išgaudys prie prūdo... Gegutė šiemet dingusi , dar negirdėjau  ax.gif
Muka, jei ketvirtadienį tiktis? Kito vakaro neturiu šią savaitę ...
Dėkui už palaikymą mergaitės... Laikas toks, reikia išgyventi . Nei aš galiu kuo padėti , nei man. Laukti ir tikėtis geriausio  4u.gif
Muka imu pavydėti Tau gyvenimo  sode... Jau kalbėjom su MB , kad geri būtų ir mums taip. Žiemą nenorėčiau .
Gražios dienos  4u.gif

nepavydėk... ryte anksti keltis ir važiuoti darban kaip gamta cypia iš malonumo...
O tu pas mane kavos atvaryk kada tik nori jau kavinė veikia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
mano naktele nemiegota del kairio keleno skausmu.Ir ant paduskytes dejau koja ir po paduskyte,ir ant vieno spno ir ant kito,kol paryciais aprimo kiek ir uzmigau.Skausmas eina,kaip prie neramiu koju sindromo,is keleno i ciurna ir i pada kazkokie radiaciniai virpesiai.Zinoma svoris visko kaltininkas.Ka nueisi pas daktara,zinau ka sakys,numesti svori.O kaip??Nu neisiena man nei grikiai,ziaukciot emiau,nei ME,amzinai alkana.Verkt norisi daugiau nieko.Ar as cia tokia bevale,ar tas mano kunas toks,as jau nebezinau.
Nu pasibedavojau,asara nubraukiau ir reik toliau vaziuot.Reik ieskot kokiu klijuojamu tepalu,gal kiek palengvins,nes sode darbo dar turiu savaitei.Mano kol kas viskas susodinta,cukinijos laukia kol uzaugs eit laukan ir spinatu noriu pasiset,bet ridikelius vis dar valgom.Jau sestadieni roviau prie kepsniu,priroviau sunui su seima,broliui,vakar valgem prie pietu ir dar ju yra nemazai.Sudygo anksti,bet augo ilgai ko tais,tai dabar jau pilna burna reik kimst.Skanu,kol dar salotos mazos.
Meskinius cesnakus vakar jau nupjovem,nuplovem padziovem.Pirmas derlius biggrin.gif biggrin.gif
Kavute,visokeriopa pagalba priimtina,ryzto turiu daug,bet ziniu matyt nepakanka.Si ryta po buta jau vaikstau su tevulio lazdele,skauda bezbozhnai,bet i lauka teks klisiot,su lazda man dar geda. ax.gif ax.gif
Pavydziu gandru ant trobos,grozis gamtos neispasakytas kaime.Laimingi ji turintys.
Vakar gegute pirma kart uzkukavo be cento kisenej,begede.Visa diena kukinejo,ieskojo,kur padet kiausini matyt.
Mes irgi dziaugiames ,kaip vaikai del kiekvieno pauksciuko,ar kokio gyvuno,tiesiog siela dainuoja ,matant tokius vaizdus.
Dusia 4u.gif 4u.gif
Muka,o tau iki dalines pensijos toli dar?Kiek reik turet metu,kad iseit?Pas mus,jei turi susitaupes privacia pensija,gali eit 55.Daugelis taip ir daro,o tokie,kaip mes,laukiam iki 65m,kuriems nesitaupe laiku.Smagu but gyvent sode ir nedirbt,svajoniu svajone,ar ne?
Dusia,kai tu dirbi is namu,as tikrai gyvenciau kaimuke per vasara.Tai toks kaifas,bet zmogus labai pripranti prie patogumu,sunku nuo ju atsiplest.
Och,kad leistu cia soduose namelius statytis ir gyvent,MB jau butu gal 3 pastates. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 03, 08:35)

Ingrida, tai kad prekybos centruose gal vienoda mėsos kaina Vilniuje ar Gargžduose. Ne? Turguose gal Vilniuje ir didesnės, bet FB, o gal ir kitur galima tikrai susišaudyt padoriomis kainomis, susitari, atveža. Va, jau gundžiausi vištienos pirkt, bet pristato tik į Vilnių ir Kauną, tai nusipirkau nors vištų taukų - tuos paštomatu atsiuntė. O pati broilerių nelaikysiu - perkant visus pašarus man brangiai išeina. O dar ir laiko, kurio nėra, joms papildomai reikia. Geriau pridėjus kokį eurą už kg geriau skerdienos nusipirksiu smile.gif

Nu ką - dar į VMI varyt, aiškintis kaip su deklaravimu. Nes yra kabliukų ir nesigauna sudeklaruoti. Anksčiau jau laisvų laikų nebuvo - skaičiuos delspinigius tai skaičiuos, ką jau dabar...

Na žinai,kai moka už viščiuką 9 eurus už kg ir tiki ,kad jie užauginti be antibiotikų.Mes tikime,kad dabar retas,kas duoda antibiotikų?Patikrintų,rastų,nežinau nežinau............ blink.gif Man atrodo dabar broileriai,na tegul 6 turguje dabar?Bet ne 9? blink.gif Vilniečiai tiek moka už viską ekologiška.Mano pažystama važinėja jau kelinti metai į ekologinį turgelį su savo daržovėmis,apsimoka važinėti 140 km,nes čia vietoje pasvajoti apie tokias kainas.Iš manęs net ima pomidorus. mirksiukas.gif
Gerai sūniukas viską abiems sutvarkė deklaracijas,sumokėjome mokeščius,dabar ramu metus. rolleyes.gif
Atsakyti
Muka , bandysiu kažkaip dėliotis 4u.gif Dėkui 4u.gif
O mano kaimas dar blogiau biggrin.gif Toliau , MB daug dirbatis ir 7 aviliai bičių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Luety , skaityk iš naujo knygą eik mėnesiui Paleo . Ne keto ! Nurims uždegimai organizme, nuslops alkis . Krienų gal turi sode ? Krienų lapai labai traukia druskas...
Kol nepradėsi sportuoti , taip ir gyvensi skausmuose rolleyes.gif Nevaražysiu ... Bet taip jau yra. Kas jaunam galima senam nebe ...
Ingrida nauji paukštynai dirba be antibiotikų . Kita technologija. MB pusrbrolis dirba toje srityje. Per brangu antibiotikiai ir priedo kontrolė ... Ras mėsą su antibiotikiais ir nuostoliai baisūs.
Aš kaimietė , žinau kad normalios paukščio mėsos galima nusipirkti tik rudeniop ... Visa kita muilinimas .
Ir aplamai višta yra nebetikęs gyvulys. O tikros namie perėtos ir namie augintos niekas nebenorėtų valgyti ... krūtinėlė pati iš principo yra dirbtinis produktas . Nereiktų valgyti jos , ypač vyrams. Jautiena , aviena , triušiena LT gera...
Kažkaip visi bijo blogos mėsos ... Blogesni produktai grūduose yra. Man pvz nuo grikių visada skaudėdavo srandį... Kai sužinojau kaip jie auginami supratau kodėl . Dabar sėja labai mažai LT . Bitėms ar sėjomainai . Nukulti nepavyksta beveik .

Atsakyti
Ingrida, dėl kokybės sutinku - mama užaugintų tikrai patikimai biggrin.gif. Nors galima atsirinkti ir patikimesnius augintojus. Ir aš sakyčiau mamai: nevark, mes kaip nors smile.gif. Kaip sakiau - yra grupių FB, gal ir kitur galima susirasti. Pabandai pas vieną, pas kitą. Atsirenki. Užsikrauni šaldiklį ir ramu. Bet taip - dėl kokybės garantijos tai arba pats, arba mama biggrin.gif. Tu minėjai, kad brangu, tai tik dėl to verta pasieškoti augintojų.
Atsakyti