Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nesvaigstu dėl pirties,Nemėgstu masažų,svetimo žmogaus lietimosi.

https://www.part.lt/...54169e5e332.jpg
Na žinokite kiek priskyniau braškių,tiek išmečiau.Aišku savaitę normaliai neskintos,tik sau pavalgyti ir svečiams pavaišinti.O dar agroplėvele uždengtos,susodintos ant geotekstilės,pūna siaubingai.Kiek yra tiek užteks. mirksiukas.gif Nudengsiu agroplėvelę,nėra tų paukščių.
Žirnių kiek valgėme nei vieno kirmino kol kas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 06 20, 08:37)
<p>O aš pirčių nemėgstu. Išvis neinu. Man per karšta, išlendu leisgyvė. Spaudimas nukrenta iki 40-50, paskui turiu gaivaliotis. </p>



Ir as nemegstu,dustu nuo tokio dregno karscio.Man fui,galiu tik ieit,minute pasedet ir iseit.Ir duso karsto nemegstu.Nors siaip siluma labai megstu.

Labas rytas,

vaziuosiu i soda autobusu,supykau ant MB,nebemyli sodo po Ispanijos,svaicioja tik apie Ispanija,o man sodo reikia,kol galiu,kol paeinu.Darbo daug ir tas atlekimas porai valandu i savaite jau tiek sulaike darbu i viena kruva,kad sunku nudirbt juos per savaite.Reikia pomidorus trest,avietes trest,reikia paset rudeniui morkas,kopustus,yra ravejimo,laistymo,pas mus siluma parejo,buvo pasiklydus kazkur,gal Lietuvoj?Zodziu,autikas man nemokamas,supykau ir isvarau. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Pirtys būna ir be garo, ty be drėgmės , suomiška sauna ( paprastai būna karštos labai ). Ką moka statyti , tą moka... Teko keliauti Suomijoje.

Būna per vidurį : rusiška - lietuviška, kai pili ant akmenų vandens, periesi vantomis.

Būna turkiška, mažai temperatūros , daug drėgmės .

Negaliu maudytis vonioje: jei vanduo nepakankamai karštas man šalta gulėti , o jei pasikaitinu  - išlipus galiu ir nualpti. Yra taip buvę. Todėl vonios neturim jau daug metų , tik dušas.

Nors karštas kubilas tinka. Netgi labai. Ypač vėsiu oru ... 

Mano supratimu pirtis sveika. Jei širdelė normaliai veikia. Po geros pirties rytą jautiesi kaip naujai gimęs. 

Buvau kažkada įdėjus Alberto Skurvydo išvadas apie  pirtis.

Atsakyti

Iš AA išvardytų mėgstu tik masažus. Bet tikrų, atpalaiduojančių, trunkančių po porą valandų ne tiek jau daug ir apturėjau. O gydomieji masažai toks ir mėgimas, guli ir ūki iš skausmo, tik tiek, kad visus trigerinius taškus išminko ir gali vaikščioti.

Karštoj vonioj, pirty ir t.t. slabstu. Net dušo karštoko negaliu pakęsti. Karštis iš manęs išsiurbia gyvastį.

Dusia, man tinka bulvės su rūgpieniu kaip patiekalas, prie vištienos ir mėsos su daržovių salotomis kaip garnyras. Vat tinka, jaučiuosi soti ir man gera. Pilve uraganas tai nuo ankštinių ir pieno produktų. Žuvį valgau tik su salotomis, išskyrus silkę - ją su bulvėmis :( arba su kitais garnyrais. Dar mėgstu ir grybus su bulvėmis. Žodžiu, bulbašinė aš, nuo žagrės. Tėčio giminės mėlynas kraujas tik geram lovos čiužiniui pasireiškia.

Man patinka gydomieji 😃

Bet mane ir tempimo ppratimai veža, kai biškį skauda, pirtis dievinu, bet daržus irgi 😃

AA, tai klipata aš klipata dabar visai 😃 

Mėgstu ledinį vandenį po pirties, bet negaliu dėl nugaros...

Atsakyti

Nesvaigstu dėl pirties,Nemėgstu masažų,svetimo žmogaus lietimosi.

https://www.part.lt/...54169e5e332.jpg
Na žinokite kiek priskyniau braškių,tiek išmečiau.Aišku savaitę normaliai neskintos,tik sau pavalgyti ir svečiams pavaišinti.O dar agroplėvele uždengtos,susodintos ant geotekstilės,pūna siaubingai.Kiek yra tiek užteks. mirksiukas.gifNudengsiu agroplėvelę,nėra tų paukščių.
Žirnių kiek valgėme nei vieno kirmino kol kas.

O man ant tiek patinka patys masažai, kad aš atsiriboju nuo to masažisto, tiesiog atsipalaiduoju. Turkijoj tiesiog lydžiausi, bet, tiesa, kai vyras pėdas masažuoja išvis fantastika. Jis prisižiūrėjo youtube, mokosi😃

Žirniai ir pas mus liux!

Oho, kiek agurkų jau!

Atsakyti

Labas rytas,

Laukia ilgas savaitgalis  :bis  :yahoo: 

Užsilėkus užsibėgus ir tt. Bet nuo kitos savaitės iki rudens pasižadu gyventi ramiai  :P . Sau pasižadu mažint tempus.

Prisiviriau braškių uogienės. Pas mus  uogienės  nemėgėjai , bet kai tiek uogų užderėjo , tai negi mesi . Šaldiklyje vietos nėra. Juodus džiovinsiu ,braškių negalėjau nes  geroji džiovyklė namie . Atsivešiu kitą savaitę . Patys valgom iki negaliu , Vilniun išvažiavo nemažai . O  braškių tai menkai pas mane pasodinta. Šlapias pavasaris labai joms patiko. Tokio derlingumo nepamenu .  Kaip ir šilauogėms vanduo patiko, uogų daugiau negu lapų. PS aš tręšiu. Spec trąšomis. Pagal normas į minuso pusę. Geriau mažiau bet dažniau. Ir niekada netręšiu kai sausra, tik po lietaus. 

O lietaus pas mane buvo tiek menkai , kad aš  vakar gerai paliejau šilauoges.

PS žieminiai svogūnai pas mane šiemet pravalas. 90  pr žyduoliai . Reikės rauti ir mesti kompostinėn. Kelis paliksiu sėkloms :) Galėsiu pasėti iš rudens eksperimentui .

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Parsivežėme šanūką,nu visai neklauso.Gerai,kad ne anūkas. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=w_7iixgeNB0
Koks senas Igo.Reiskia ir as sena.
Persijungiu i savo latviska identiteta.
Suds is tu zieminiu ir Bulgarijoje,auginu violetinius <ROBIN>is seklu,dideli neuzgauna,bet nezydi ir dafiga.Nusiperku pro poki ,puse kg.Kartu runkeliu <pablo> .
Tai pamazu retinant ,gaunasi istestinis toks ilgas derlius.Saule numazinu su agropleve.
Braskes irgi zydi ,bus antras derlius.Bet jau laisciau iki isdurnejimo.
Tresiau kazkokiom trasom zydintiems ,kai buvo kauflande 50%nuolaida.Uzmegztu yra ,reiskia puikiai tiko.
Pagaliau nukasem pagrindini bulviu lauka.Pailsejus teks rozes nukarpyt.Isleist vidurvasario poilsio.
Luety,jei diedas neina sodan,bandyk gal koki anuka ,is tiek daug,gal kas susidomes.Gi marcia turi.Daryk ka nors, tu nesi ta bobulyte,lakstanti su kasute is paskos.
O diedas tai viena diena susikraus tashe ir asta la vista biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

 

man dideli svogūnai net ir nepatinka. Specialiai sodinukus perku centimetro dydžio, kad neužaugtų didelės galvos arba sėju iš sėklų. Tik šįmet pirmi metai per 13  metų, kada tokie prasti svogūnai sode.

Gal sodinukai su kokia liga, nes laistėm ir su druska nuo svogūninės musės ne vieną kartą, anksčiau būdavo laiškai gražūs, aukšti, sodriai žali, o čia peipenos. Nebent gavo lietaus ir atsigaus. Dabar tuščia lysvė morkų ir burokėlių. Agurkai lyg atsigavo ir pomidorai per aną vėsesnę savaitę.

Bus matyt. Vakare nuvažiuosim, per porą dienelių apeisiu sodą lėtu tempu.

 

Nusitrepsėjau kažkaip per tas savaites, daug reikalų reikėjo sutvarkyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 21 birželio 2024 - 09:19
Labos,
Dusia mano irgi svogūnai į žiedus suėjo, pirmi metai sodinau žieminius, nežinau ar dar sodinsiu juos. Va kiti žolėse paskendę bet gal ryt issiravesiu. Tiek visokiu darbu sode o va sekmadienį svečiu, vėl nedirbama…. Kaip nemėgstu tuščiu kalbu verysad.gif et …. kitas sekmadienis vėl svečiu ir šįkart nemažai bus… ai nieko naujo pas mane biggrin.gif birželis baliaunas ax.gif morkos nesudygo verysad.gif reiks atseti.
Atsakyti
As tai nesuprantu ,kur parasyta,kad butiniausiai turit daryt daugiadienius balius.Balius darau ,kai noriu juos daryt.
Ir vel reikia dainos apie duracioka,ar paciai daeis.O pagal etiketa,net pakvietimus galima atsaukti.Balius nebranduolinis karas.Isvengti galima.
Atsakyti

Pas mane svogūnai irgi nupeze 

Kas auginate arbūzus, kiek vaisių paliekate ant vieno stiebo? Pas mane šiltnamyje, paristi aukštyn, matau jau primegzta arbuziuku. Galvoju gal reikia apskabyt kažkaip juos 🤔

Atsakyti