Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kaip sau norit, Samsungas - geriausias telefonas. Išskrido šian iš penkto aukšto ir bent kol kas atrodo, kad viskas gerai ) nebent po kurio laiko dar prisimins smegenų sukrėtimą..

Atsakyti
Tai gal pelke po langais,musu siaures lietuvos lieknuose(pelke tarmiskai pilna nesprogusiu avaiciniu bombu,granatu,del smugio trukumo) biggrin.gif
Atsakyti

Aš galėčiau bulves valgyt kasdien kaip ir mano Sūnus. Man labai, labai skanu. Joks kitas garnyras neatstos bulvių man.

Tokio lygio kaip Tėtis nepasiekiau, - jam šalia bulvių turi būti dar ir duonos. Jei balta mišrainė, bulvės man šalia netinka :)

Galėčiau, bet mažinu, kiek galiu. Bet nurauną kartais stogą man tos bulvės. O kaip dieviška su rūgpieniu...

Jaučiu, senatvėje, būčiau kaip Saintlinos mamikė.

Naktį lijo, tikiuosi, kad daržus palaistė.

Gražios visoms dienos!

Atsakyti
Labas,
Klipata gyva ir neuzmusama… Spa Vilnius nepatiko geriau Egle Druskininkuose. O pirtis mano gyvenime dažna ir dėl tos priežasties pirkom kita sklypą, kad pirtį įsirengti. Tik šia žiema mažai buvome gal ateinančią žiema bus dažniau lankomasi smile.gif bulbos… mėgstu, bet nedažnai bet va makaronai su jūrų bjaurybem oi kaip skanu, ranka atmusus šiam patiekalui. AA aciu už idėja su bulbos bus prie ilgai troskintu parsienos zandu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2024 06 20, 10:55)
<p>Aš galėčiau bulves valgyt kasdien kaip ir mano Sūnus. Man labai, labai skanu. Joks kitas garnyras neatstos bulvių man.</p><p>Tokio lygio kaip Tėtis nepasiekiau, - jam šalia bulvių turi būti dar ir duonos. Jei balta mišrainė, bulvės man šalia netinka smile.gif</p><p></p><p>Galėčiau, bet mažinu, kiek galiu. Bet nurauną kartais stogą man tos bulvės. O kaip dieviška su rūgpieniu...
</p><p>Jaučiu, senatvėje, būčiau kaip Saintlinos mamikė.</p><p></p><p>Naktį lijo, tikiuosi, kad daržus palaistė.</p><p>Gražios visoms dienos!</p>

Palaiste 4u.gif
Atsakyti
As jau sukalkuliavau ir atlikau dviguba randomizuota nepriklausoma antros pakopos klinikini tyrima ir skelbiu - visi mano pazistami ,kurie megsta spa,geizerius,masazus ir pirtis yra klipatos.
Sveikiausi yra sunu turetojai,saltame vandeny mauduoliai bei zemes ukio darbuotojai. biggrin.gif
Atsakyti

Makaronus aš moku gaminti . Vaikams  gamindavau .  MB pagaminu , kai iš kažkur parvažiuojam, o namie šaldytuve pelė pasikorus... Bet pati neragauju . Visi sako skanu . Lazanija moku gerai gaminti ( kas valgė, visi sakė kad tobula) .

O bulvė garnyras prie ko ? Prie mėsos ?  Prie žuvies portugališkai ? Mano supratimu tai visai netinka. Mano jautrus pilvelis, aš akmenų kaip jūs negaliu valgyti. Pavalgius mėsos su bulbom , tik miegot ir vėjuot ... Pavalgius mėsos su daržovėmis jokio sunkumo ,  energija nedingsta, lengvai virškina be vėjų pilve. Čia man. Man labiau patinka gerai jaustis negu trumpas oralinis pasitenkinimas. 

Jauna bulvė, tik tik  iš daržo su kastiniu , su sviestu ir druska, su silkute ir grietine labai  skanu... O visa kita  :hmm: , man gali ir nebūti . Visą vaikystė buvo bulbos prie visko :) O studijų metais keptos bulbos su arbata tris kartus per dieną  :D  :D  :D . Ne iš raškažiaus...

 

 

Atsakyti

Tai gal pelke po langais

Gėlių darželis :) 

Atsakyti

O aš pirčių nemėgstu. Išvis neinu. Man per karšta, išlendu leisgyvė. Spaudimas nukrenta iki 40-50, paskui turiu gaivaliotis. 

Atsakyti
As dar didziuojuosi ,kad galiu gana saltam vandeny maudytis ir kontrastini dusa apturet.
O pirtis man irgi kazkaip nelabai.
Atsakyti

Iš AA išvardytų mėgstu tik masažus. Bet tikrų, atpalaiduojančių, trunkančių po porą valandų ne tiek jau daug ir apturėjau. O gydomieji masažai toks ir mėgimas, guli ir ūki iš skausmo, tik tiek, kad visus trigerinius taškus išminko ir gali vaikščioti.

Karštoj vonioj, pirty ir t.t. slabstu. Net dušo karštoko negaliu pakęsti. Karštis iš manęs išsiurbia gyvastį.

Dusia, man tinka bulvės su rūgpieniu kaip patiekalas, prie vištienos ir mėsos su daržovių salotomis kaip garnyras. Vat tinka, jaučiuosi soti ir man gera. Pilve uraganas tai nuo ankštinių ir pieno produktų. Žuvį valgau tik su salotomis, išskyrus silkę - ją su bulvėmis :( arba su kitais garnyrais. Dar mėgstu ir grybus su bulvėmis. Žodžiu, bulbašinė aš, nuo žagrės. Tėčio giminės mėlynas kraujas tik geram lovos čiužiniui pasireiškia.

Atsakyti

Man pirtis tinka. O po pirties tobula šaltas prūdas. Uh...

Šuns neturiu , ir neplanuoju .  Pernelyg aktyviai gyvenu .

O masažai , jei geras masažistas ir žino ką daro ir šalia dirbant pačiam beveik viską galima  sutvarkyti .

MB ranką po lūžio atstatė  į beveik gamyklinius parametrus . Nors klinikose po KT pasakė tai ir bus , nenorėk, neatsigaus . Beveik metai darbo namie , kas savaitę masažas už pinigus  ir  beveik sveikas.

Apie vaikų buvusias bėdas kai daktarai nurašinėjo arba nežinojo ką daryti jau rašiau . Padėjo tik masažistai.  Reikia išmanančio,  kas žino ką daro .

Gaila, bet SPA centruose tokie nedirba  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

 

 

Dusia, man tinka bulvės su rūgpieniu kaip patiekalas, prie vištienos ir mėsos su daržovių salotomis kaip garnyras. Vat tinka, jaučiuosi soti ir man gera. Pilve uraganas tai nuo ankštinių ir pieno produktų. Žuvį valgau tik su salotomis, išskyrus silkę - ją su bulvėmis :( arba su kitais garnyrais. Dar mėgstu ir grybus su bulvėmis. Žodžiu, bulbašinė aš, nuo žagrės. Tėčio giminės mėlynas kraujas tik geram lovos čiužiniui pasireiškia.

 

 

 

O   man pilvelį nuo bulvių pučia . Ypač jei su baltymu, ty mėsa, žuvim ir tt. Jaunos kai neturi daug krakmolo , dar tinka .

Kaip mano "botanikas" sako , jei pučia pilvelį kažko pavalgius , vadinasi maitini ne tas žarnyno bakterijas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 birželio 2024 - 10:19