Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Cepelinus virt!

Negali gi žmogus kasdien cepelinais maitintis.. 

Atsakyti

Nebuvo jokios audros. Palijo truputį ir  psio. Ir vėl tvanku.

Atsakyti
Nebuvo,mes ir toną briketų iškrovėme iš autobuso ir nuvarėme į miestą,garažan. biggrin.gif Sutvarkė mūms mašiniuką,tai su juo ir važiuosime sostinėnė,pigiau dėl kuro. ax.gif

Kelsiuosi rytoj,jei nepamigsiu grybauti nuo šešių. mirksiukas.gif Palijo,nebus savaitgalį kada,o ir grybautojų pilna.
Atsakyti

Negali gi žmogus kasdien cepelinais maitintis.. 

Pas tėvus kone kas savaitgalį, bes bulvių irgi perdaug 😃😂

Atsakyti

Dusia, su gimtadieniu!

Atsakyti

Buvau baseino mankštose. 

Patiko, bet...nu jų ne 5 reik o bent mėnesio kokio 😃

Atsakyti

Pas tėvus kone kas savaitgalį, bes bulvių irgi perdaug 😃😂

:D  :D  :D​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš jau pomiško kelnės šlpios šlapios,kol per rapsus nueinu,pareinu iki mašinos.Pusę krepšelio tik baravykai ir voveraitės. wub.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=ZMGwIj9DkYE
Na ka ,prasideda.Audra ,visur ,visom prasmem.
https://en.wikipedia...ce_(philosophy)

https://www.fragrant...t-Sin-1675.html
Tie kvepalai cia ideti del frazes.Viespataujanti nuodeme biggrin.gif
Kaip sekas klipatelems? Kas nors susijes su SPA WILNO?
tIK pou?
Manau ,kad pirtis yra kazkoks Lietuvos nuodemingumo simbolis,nuo amerikos pirtyje,funkcionieriu medziokles pirteliu ir kaip cia nesekti tradicijom- spa wilno.
O as tik trys karuciai bulbu.Nuo 5 ryto.Liko nebedaug,kokiom trim dienom ,rytine pamaina.Kartu su kombainieriais ,jie irgi nuo penkiu kviecius kulia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 birželio 2024 - 07:35

Labas rytas,

Ingrida, pamiršau pagirti megztuką  :4u: . Man labai gražus. Ir spalva man tinkanti būtų , universali , bazinė, prie visko tinkanti  :wub: .

Apie bulbas nepasakysiu nieko. Man visai nereikalinga daržovė. Cepelinus gaminu labai retai , kugelis skaniau ir greičiau.  O ir pagaminus  retai ragauju. Kam man tas krakmolas? Kas turi sveikatos tokį nesveiką maistą dažnai valgyti ?  Tik vaikai , jei sportuojantys  :D  :P 

Kaip ir makaronai , ne mano maistas. Bandžiau po ilgos pertraukos valgyti makaronus Italijoje.  Nepavyko suvalgyti net pusės porcijos. Fe, kaip neskanu ... Bet makaronų ar nemėgau nuo vaikystės. Bulbas valgydavom dažnai, ty kasdiena.

Ps , biški pasigirsiu. Pas mus kaime dabar vyksta elektros atnaujinimo darbai mano kieme.  Tai vienas iš dirbančių kai pamatė mano arą žydinčių šalavijų MB pasigavo  - kas čia taip žydi. Teko  daigais dalintis  :D  :D  :D  Negaila tikrai. Pats žydėjimas dabar. Džiaugėsi žmogus ir gėrėjosi mano betvarke... Čia kam patinka beveik gamtiniai gėlynai :) 

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti

AA, jūs jau bulbas kasat? 😮

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 06 20, 09:22)
<p>AA, jūs jau bulbas kasat? 😮</p>

Mes jau turim baigt sia savaite.Aisku yra dar velyvesniu ,bet cia pagrindinis derlius.Diena buna apie +35 C ,bet nakti dar atvesta,net kondicionieriaus dar neistraukem is rusio.Tai nakti atvesusias bulves kasam.Siaip prie sito kromeshnyj ad galima priprast,pasirodo.
As gaminu orkaiteje keptas bulviu skilteles su cesnaku ir garstyciu milteliais.Labai geras ,netiketas skonis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 birželio 2024 - 08:39