Bimbinėju šiandien,laukiu audros,suskyniau vaikams rytdienai su šviežiu medumi arbatų,7 rūšių mėtų ir čiobrelių.Eičiau iki alkakalnio liepžiedžių.Bijau audros,paeiti reikia.
Apžiūrėjau medžius,melieva jau noksta.Taip įdomiai medis medlievos smulkios uogos,krūminės-didelės skanios uogos.
Kya vėjas.
Bent santechniką namuke išvaėme ,nes per laiką jau kišosi vamzdynas.Bent vienas geras darbas.
https://www.part.lt/...470b3502783.jpg
Jokio stebuklo,eilinis megztukas,bet man patinka ilgas plaukas,spalva mano.
Saintlina,primink,kiek mamaitei metų?
koks fainas megztukas jau spalva spalva
Mamaitei 81 bus spalį.
</p></div></blockquote><p>koks fainas megztukas jau spalva spalva </p><p></p><p>Mamaitei 81 bus spalį.</p>
Nu tai panašiai kaip manajai,84.Irgi nerimsta važinėja į sodą.Draugas jau atidavė Ukrainai mašiną,dar metais vyresnis,nebe vairuoja.Tai važinėja dabar autobusu du kartus savaitėje į sodą. Aš taip bijau,kad ten neiškristų.Kaimynę sodo taip ir rado iškritųsią prieš kelis metus.
energijos tai energijos, bet tai kur tas bulbas dėt po to? Tuoj šviežių bus, o dar pernykščių rūsy pilna. Kokių penkiolika maišų tai kaip minimum. Net vištos tiek nesuris.
Cepelinus virt!
Net lietaus nėra, nors žadėjo 7 mm 3 val. Vėjas tuoj išdžiovins ką ryte palijo.
Dusiuk su gemtadieniu te šypsena ir energija nepalieka tavęs valio valio vaaaaalioooo </p>
Dusia, su gimtadieniu Kad viskas būtų gerai ir dar geriau!
Svarbiausia, bėgant metams, išlaikyti nesusiraukšlėjusią, kupiną vilties, šilumos, meilės ir džiaugsmo širdį. To ir linkiu. Su gimimo diena.
Dėkui už sveikinimus Nešvenčiu aš. O kadangi metai tokie nemenki tai ir fb pasislėpiau. Prisiminiau kaip mama laukė tokių metų ir kokia ji sena man atrodė jų sulaukusi. O man dar širdyje niolika...
Dusiuk, su tuo niolika 🎈🎈🎈