lyja, smarkiai
Kaune? Pas mus irgi ateina nuo Kauno pusės debesis.
Man tai nusibodo jau su tais ledo kubeliu padekliukais.Tai darau per mesmale i i ilga siaura sintetini desros apvalkala.Pries tai si technologija buvo krapu sasiskoms daryt.Bet gerai ir vaisiu uogu.Ir i siauresni asoti pav vyno dekanteri gerai telpa.
aš į mažus puodelius sudėjau )) tokie dideli kubeliai gavosi
mama jau skambino, kad taip lijo, taip lijo. Bulves išguldė jai tos bulvės objektas nr.1. Pavasarį pasodino šešias vagas kažkur po 70 m. Traktorius keturias vagas sodino, tai ji dar nuėjus su kastuvu dar dvi, nes mažai. Paskui pridygo pilna bulvių savaiminių iš pernai paliktų. Galvojat išrovė? Nifiga. Buvo palikta kokie du metrai pločio juosta tuščia pravažiavimui, kad būtų galima džipuku įvažiuot derlių pasikraut, tai ten dabar bulvynas. Kur tarp daržvoių kitų kokia buolba buvo išlindus, iškasė ir ten pernešus pasodino. Negana to. Ištraukėm kada čia iš rūsio du maišus senų bulvių vištoms. Kad jai nereiktų lipt pačiai, nes vis tiek vištoms tas bulves verda. Tai ką galvojat? Ji jas nusitempė daržan ir pasodino
Labas rytas.
Paziurejau tas vertikalias vonias.Nesuzavejo tiesa sakant.Tinka galudieniams seniams nebent.
Bet ,visai gali but kad tuos aprasymus sukure nerastingas ir nutoles nuo medicinos personazas.
Bandau jums istostyt- kad butu pasiektas bent minimalus efektas reikia pasiekt tam tikra pulso riba ir ja kelias minutes islaikyt.Tik tada prasideda deguonies pasiskirstymo procesai.Jau paprasciau nebesugebu paaiskint.Na zodziu greitai einant.Pritruksta oro.Tada giliai pakvepuoji pasilenkes ir per jega vel eini.Ir greit turetu atsirasti antrasis kvepavimas.Jei sios ribos neperzengi visas kruvis,procedura,reabilitacija yra tik hedonizmas.Kas irgi neblogai.
Vakar Bulgarijoje buvo incidentas AE.Gerai ,kad visa diena buvom patalpose .Ir dievai ir deives sustojo i eile su branduoliniais ginklais.Kazi bulves kast? Dar puse nenukasta
https://www.youtube....h?v=QmA3dSZk3ow
Geros tos vonios. Patys efektyviausi pratimai jose bent jau man.