Labas rytas,Mamytes,
su musu diena.
Imu Ingridos kava.Puse sesiu varnela virs lango kazka pesiojo,bildejo,varu varoma nesutiko pasitraukt,o as negliu miegot,tai teko vyte nuvyt balta skudura mosuojant,nes neprisiekiu,o ji uodega atsukus,manes nemato. Tai paskui kas valanda budinejaus,bet miegojau ilgai.
Visumoj apie daktarus ne ekstremaliais laikais tai as nekalbu,yprastas reikalas,renkiesi kuris tau tinkamiausias,bet epidemijos,tuo labiau pandemijos metu,na as nei vienam romane ar filme nesu macius,kad atsiribotu nuo ligoniu pandemijos!!! metu,o neitu i fronto linija(nors tokios ir nebuvo)gydyt savo ligoniu.Arba sistema supuvo arba pandemijos nebuvo.Va ka noriu pazymet.O apie normaliom salygom dirbancius,tai visi zinom kas ir kaip.
Tuscia ju tu daktaru,siandien sventes,svenciam
Altos kukulis auga kartu su wisterija,kazin kas kuri praaugs?
Su Mamų diena
Luety, daktarai elgiasi taip, kaip jiems leidžia / liepia jų vadai, vadai elgiasi taip, kaip jiems leidžia / liepia Dulkys, Dulkys elgiasi taip, kaip jam liepia / leidžia Šimonytė, Šimonytė elgiasi taip, kaip jai leidžia / liepia ...XXX..., tik kartais gal kitaip. Nu aš taip manau. Kai aš dirbu kažkokiam darbdaviui, tai jei kažko nedarau, nes nenoriu, ar kažką darau blogai, tai manimi mikliai atsikratys. Reiškia, daktarai dirba gerai, teisingai, jei vis dar dirba. Reiškia, žiūrim aukščiau. Ar dar aukščiau.
Mamų dienos proga atkovojau truputį šiltnamio nuo varpučio, žliūgės ir dilgėlių. Šiai šventinei dienai gal užteks
Altos kukulį matau mažą, nes per kompą. Ale tai ot gaila jai didesnę nuotrauką įkelt
Luety, daktarai elgiasi taip, kaip jiems leidžia / liepia jų vadai, vadai elgiasi taip, kaip jiems leidžia / liepia Dulkys, Dulkys elgiasi taip, kaip jam liepia / leidžia Šimonytė, Šimonytė elgiasi taip, kaip jai leidžia / liepia ...XXX..., tik kartais gal kitaip. Nu aš taip manau. Kai aš dirbu kažkokiam darbdaviui, tai jei kažko nedarau, nes nenoriu, ar kažką darau blogai, tai manimi mikliai atsikratys. Reiškia, daktarai dirba gerai, teisingai, jei vis dar dirba. Reiškia, žiūrim aukščiau. Ar dar aukščiau.
Mamų dienos proga atkovojau truputį šiltnamio nuo varpučio, žliūgės ir dilgėlių. Šiai šventinei dienai gal užteks
Altos kukulį matau mažą, nes per kompą. Ale tai ot gaila jai didesnę nuotrauką įkelt
Pagaliau baigiau bliuskute,isskalbiau,dziusta.Nufotkinsiu,kai isdzius.
Labas rytas.
Užskaityta,vaikai aplankyti.Visi puikiai gyvena,pas sūnų visi pietus pavalgėme,pasivaikščiojome po sostinę.Gaila nei pas vieną dar nėra planuose anūkų.
Gaivus rytas.Tik kad reikalų mieste.
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą
O dėl anūkų - žmogus planuoja dievas juokiasi Ateis laikas
Kaune rūkas... Per lagą matau baltus medžius baltame fone Gražus vaizdas kai žydi Vakar aplankėm kapus , pasibendravau su savais. Visa diena kelionėje arba bendravime .
Sunki savaitė, sunki diena , sunkus laikas...
Pasiguodžiau
Gražios dienos
Dėkui Ingrida už kavą
O dėl anūkų - žmogus planuoja dievas juokiasi Ateis laikas
Kaune rūkas... Per lagą matau baltus medžius baltame fone Gražus vaizdas kai žydi Vakar aplankėm kapus , pasibendravau su savais. Visa diena kelionėje arba bendravime .
Pasiguodžiau
Gražios dienos
Labas rytas,
Ačiū už kavą
O aš anūkų neperlabiausiai laukiu aha būsiu ta močiutė nekažką.....
Savaitgalis sprogo liko nepasodinta, pirtį Mb kūrė o man nekėlė džiugesio... Sekmadienis bendravimas ir susivežė, visus pomikus jau sodan. Žodžiu jau sodinimui ruošiuosi, nors daržus reikia susiformuoti MB sukultivavo kaunietės jeigu kam reikia siūlau https://www.strabas.lt/ geras įrankis ....
O kas spaudžia širdelę koks kirminėlis graužia.....
Oi pamiršau pagirti Sata o didesnį galima pažiūrėti paspaudus ant nuotraukos
Ačiū už kavą
O aš anūkų neperlabiausiai laukiu aha būsiu ta močiutė nekažką.....
Savaitgalis sprogo liko nepasodinta, pirtį Mb kūrė o man nekėlė džiugesio... Sekmadienis bendravimas ir susivežė, visus pomikus jau sodan. Žodžiu jau sodinimui ruošiuosi, nors daržus reikia susiformuoti MB sukultivavo kaunietės jeigu kam reikia siūlau https://www.strabas.lt/ geras įrankis ....
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 02, 09:07)
Labas rytas,
Pasiguodžiau
Gražios dienos
Pasiguodžiau
Gražios dienos
O kas spaudžia širdelę koks kirminėlis graužia.....
Oi pamiršau pagirti Sata o didesnį galima pažiūrėti paspaudus ant nuotraukos
Labas rytas,
tyluma,ramuma...
Pas mus tai iseigine siandien,vadinamas bank holiday,o ko jus svenciat,o nedirbat?
Oras ne kas,be saules ir kazkokia dregme krinta is dangaus,bet ne lietus ir ne rukas nezianu net kas,bet 11 silumos.reiks vaziuot kazkiek sode padirbet,nes patvpriuos dilgeles jau ima seimininkaut.Reik tvarka daryt,geles susodint.Pirkau piliaroziu,dar pelargoniju,hortenzija,nebuvo laiko suplanuot kur sodinsiu,reikia imtis.
Isdalinau likusias kojines reik papildyma daryt laisvu laiku.
Planu daug,o ar igyvendinsiu,bus matyt.
tyluma,ramuma...
Pas mus tai iseigine siandien,vadinamas bank holiday,o ko jus svenciat,o nedirbat?
Oras ne kas,be saules ir kazkokia dregme krinta is dangaus,bet ne lietus ir ne rukas nezianu net kas,bet 11 silumos.reiks vaziuot kazkiek sode padirbet,nes patvpriuos dilgeles jau ima seimininkaut.Reik tvarka daryt,geles susodint.Pirkau piliaroziu,dar pelargoniju,hortenzija,nebuvo laiko suplanuot kur sodinsiu,reikia imtis.
Isdalinau likusias kojines reik papildyma daryt laisvu laiku.
Planu daug,o ar igyvendinsiu,bus matyt.
Luety dirbam!
Ryte įkvepiam vakare iškvepiam
Ir tiek tos dienos
Muka, juodas zebro dryžis pas mane ( o gal ir blogiau ), turiu išsilaižyti .
Toks jau tas gyvenimas...
Ir tiek tos dienos
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 02, 14:29)
Luety dirbam!
Ir tiek tos dienos
Ir tiek tos dienos
kada kavos?
Dusia, stipriai apkabinu. Kad greičiau pasibaigtų, Mieloji, visos negandos
Dirbau daug,kelenai zvimbia,o dar reikia sriuba pirmuju burokeliu isvirt,einu jau uodega atkisus.Viska susodinau,kiek planavau,liko ravejimas na ir dar su tuo zolynu nesusitvarkem,bet jau viskas,ryt griebsim ir pabaigsim.Siandien isodinau ten hortenzija,piliarozes prie tvoros,ragane ant kitos tvoros,kad liptu,zodziu liko balkono geles sutvarkyt.
pazadejau dviem kaimynem,sodo ir buto,likusiu pomidoru,o jos nepasiima,atsieit dar salta jiems lauke,o maniskiai daigai jau lipa lauk,zemes nei spago,tik saknys.Turejau persodint i didesnes talpas.Kad as daugiau kam zadeciau,niekam niekada.Gaila buvo ismest,pasiuliau Latvijos ruse,ta iskart pasieme,o tos dvi snglioskes,durniu volioja. kai numirs,tada prireiks.Nu bet negi leisiu numirt tokiem graziem daigam.Isodinau i kibirus plastmasinius,jei nenores,gales ten pas mane gyvent tuose kibiruose,be problemu,o kita meta,jei liks,taip ir padarysiu.Gyveni,mokais ir durnas mirsti.
Oras puikus,nors ir be saules,cepelininis dangus,bet vistiek be vejo,smagu darbuotis.
Dusia, del darbo,ar seimos?
Tylios labai jau is pirmadienio,darbstuoles visos,tik kniukia prigule.
pazadejau dviem kaimynem,sodo ir buto,likusiu pomidoru,o jos nepasiima,atsieit dar salta jiems lauke,o maniskiai daigai jau lipa lauk,zemes nei spago,tik saknys.Turejau persodint i didesnes talpas.Kad as daugiau kam zadeciau,niekam niekada.Gaila buvo ismest,pasiuliau Latvijos ruse,ta iskart pasieme,o tos dvi snglioskes,durniu volioja. kai numirs,tada prireiks.Nu bet negi leisiu numirt tokiem graziem daigam.Isodinau i kibirus plastmasinius,jei nenores,gales ten pas mane gyvent tuose kibiruose,be problemu,o kita meta,jei liks,taip ir padarysiu.Gyveni,mokais ir durnas mirsti.
Oras puikus,nors ir be saules,cepelininis dangus,bet vistiek be vejo,smagu darbuotis.
Dusia, del darbo,ar seimos?
Tylios labai jau is pirmadienio,darbstuoles visos,tik kniukia prigule.