Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai ji gimdė 32-34, labai geras amžius. ax.gifNors dabar lyg ir nusikelia tos amžiaus ribos. Atseit, paauglystė iki 25 metų dabar tęsiasi, vėliau jau prasideda jaunystė. Kai mano jaunystės laikais jau 18 metų buvom skaitomi suaugusiais ir pasiruošę savarankiškam gyvenimui smile.gif
Bet tai braškių kainos Danijoj... blink.gifPas mane jau vyšnios raudonos blink.gifkažkaip greit šiemet viskas noksta ax.gif

Na visų mūsų bendrų draugų vaikai daug vyresni, jie paskutiniai gimdė, juolab gyveno kartu nuo studentų laikų. Patys sako kad anksčiau reikėjo 😁

Atsakyti
Labas rytas.
Vaiku auginimo klausimas yra skaudus ir klastingas siais laikais.O juk taip naturalu,is esmes daugintis gali visi.Tik vaiku auginimo salygos ,stilius ir reikalavimai keiciasi,eina vis keistyn.
Turiu pavyzdi,kai 40 vaikas nuo tevu niekaip neatsiskiria,toks jausmas kad jam 4.Ir man jau keista toki auklet,tai tyliu.O tevai jaucia kalte ir vis dar jo klauso.Bet tas jo - mam ,kada eisim maudytis ,blyn siutina.As jo amziaus jau mociute buvau.Ir dar ju kaimynysteje toks vaikas gyvena,30 .Tai nu ir laukia kada tevai nuves ledu valgyt.Mergu jie bijo,bet nepanasu ,kad gejai biggrin.gif Jie tokie ne zenatvei skirti,bet ivaikinimui.
Ir taip,18 metu yra pilnai parengti gyvenimui.Jei ne ,ieskokit auklejimo klaidu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 birželio 2024 - 06:43

Labas rytas,

Sesuo pakankamai anksti susilaukė pirmo ir pakankamai vėlai pirmo (39 m.), - nesunku buvo nė vienu atveju. Vaikai laukti, skirtingi. Turi 4.

Iš kitos pusės, tie vaikai dabar kitokie, - daugiau reikalaujantys, žinantis savo teises, o pareigų ne. Įsitraukimo auginime tikrai reikia daugiau.

Sode kaip sausa. Dievas tikriausiai, kai pasiunčia lietų, mūsų sodą uždengia ranka.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 06 18, 06:40)
Ir taip,18 metu yra pilnai parengti gyvenimui.Jei ne ,ieskokit auklejimo klaidu biggrin.gif

Kur klaidos,kad nenori vaikų?Išskyrus pirmą.
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Neįsivaizduoju kaip kažkam gali būt nesunku augint 4 vaikus. Netikiu niekaip 🤣

Atsakyti

Neįsivaizduoju kaip kažkam gali būt nesunku augint 4 vaikus. Netikiu niekaip 🤣

Kitiems ir vieną auginti per sunku, kitiems ir 10 nesunku. Rūpesčio yra, bet niekada nesakė, kad sunku. Mano Sesuo sutverta būti mama, kaip ir mano Mama. Tarp vaikų nemaži amžiaus skirtumai, tik tarp vidurinių - 3 metai. Pirmas buvo pirmas visoj giminėj iš tos kartos mažylių, tai bendromis jėgomis, mažoji - tikriausiai, mažiausia iš tos kartos visoj giminėj. Viduriniai labai kartu daug užsiimdavo augdami, nes panašiausio amžiaus. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 06 18, 07:40)
Labas rytas.
Vaiku auginimo klausimas yra skaudus ir klastingas siais laikais.O juk taip naturalu,is esmes daugintis gali visi.Tik vaiku auginimo salygos ,stilius ir reikalavimai keiciasi,eina vis keistyn.


Čia ir yra šuo pakastas. Nes institucijos kiša savo reikalavimus, teises ir visokį kitokį š...

QUOTE(Pou @ 2024 06 18, 08:45)
Iš kitos pusės, tie vaikai dabar kitokie, - daugiau reikalaujantys, žinantis savo teises, o pareigų ne. Įsitraukimo auginime tikrai reikia daugiau.</p><p></p><p>Sode kaip sausa. Dievas tikriausiai, kai pasiunčia lietų, mūsų sodą uždengia ranka.</p>

drinks_cheers.gif Ta ala vaikų teisių apsauga yra tik kiršintojas tarp tėvų ir vaikų. Nes gi biški kas - galima gi pasiskūst. Labai priklauso kokie vaiko klasiokai, draugai. Jei tokie patys maištaujantys ir negalvojantys, tik hormonų varomi, tai laikykitės, tėveliai ax.gif
Pas mane jau senokai lietaus buvo, laistau braškes jau.
Atsakyti

Labas rytas,

Pagalvojau , kad turiu dvi drauges kurios trečio vaiko susilaukė vėlai . Viena 43.  Sunki buvo tik aplinkinių nuomonė. Ir biški gydytojų spaudimas, nors ji pati medikė. Augindami džiaugėsi labai , negirdėjau sunku .

Kita draugė du pasigimdė labai jauna. O trečią netoli 40. Tai jos pasakymas buvo , kad tik augindama mažiausią suprato , kaip tai  puiku...

Manau jei dievulis duoda tokiuose vyresniuose metuose vaiką , tai dar ir sveikatos turi  jį auginti. Bet yra kategorija žmonių , kurie aplamai mėgsta padejuoti .

Asmeniškai man 20 būtų buvę sunku labai . Nes mes auginomės tik dviese. Jokių mamų ar giminių pagalbos.  Būčiau žiūrėjus kaip į vargą. O vyrai aplamai be 30 metų neturėtų apie tai galvoti.

Šiais laikais kai matau sesių anūkus ( o jų jau 7 )  tai žinau , kad labai sunkiai tie vaikai gaunami. Ne iš karto . Ir labai nenoriai  nors kelioms dienoms paliekami pas senelius. Gal jei šeimomis  gyventų?  Bet visų vaikai ne šalia. 

Ingridėl, ne Tavo kaltė :wub:  :wub:  :wub:   

Toks dabar visuomenės spaudimas. 

Namie. Numegztos vienos vyriškos kojinės kelionės metu . 2,5 *2  valandos skrydžio , kelios valandos pliažo  ir viena siesta. Aš taigi nemiegu diena. Niekas 2,25 Nr virbalų su valu nemato. Arba jiems nerūpi. Žinoma , kad skrido kinietiški , brangių gaila jei nepasiseks. Šalia skrido mezganti moteriškė, ėmė klausinėti , kaip prasinešiau . Paaiškinau , kad niekam nerūpi toks dalykas kaip virbalai . Siūlų parduotuvę aplankiau Baryje. Nieko joje gero nebuvo, net ką fotkinti. Ten tokia rankdarbių , siuvimas - mezgimas. Nepatiko. 

Mukut,  kaip Tau ? Skaudžiai sunkiai ? Man jei geras masažas visada norisi pagulėti . Būna , kad net pykina po masažo. Ir vairuoti sunku.  Visada stengiuosi pagulėti po jo jei pavyksta. Pasaugok save  :4u:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 birželio 2024 - 08:59

Priedas  7e23a542-42d4-43b9-9b72-c8ce76de080c.jpg   200,95KB   3 Parsiųsta kartųPriedas  f7e69da4-1183-4f93-98a4-09c47856093e.jpg   446,73KB   1 Parsiųsta kartų

Kaip man patinka čiaudulinės kraujažolės. Nusipirkau vieną internetu, dabar pražydo 5 žiedynai. Tik sausa, vandens liko tik pomidorams ir agurkams - gėlės negauna :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 18 birželio 2024 - 09:39
Labas rytas,
atrodo bus atsile pas mus,tik saules nesimato.Vakar jau buvo 19,siandien vel rodo 19 busiant,bet kol kas nesitiki,saules nematau.


QUOTE(Anidanda @ 2024 06 18, 07:03)
<p>Neįsivaizduoju kaip kažkam gali būt nesunku augint 4 vaikus. Netikiu niekaip 🤣</p>


Mano sunus augina keturis.Man ziuret sunku,o jis sako nesunku. bigsmile.gif



QUOTE(Pou @ 2024 06 18, 07:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="73153400" data-time="1718690617"><div><p>Neįsivaizduoju kaip kažkam gali būt nesunku augint 4 vaikus. Netikiu niekaip 🤣</p></div></blockquote><p>Kitiems ir vieną auginti per sunku, kitiems ir 10 nesunku. Rūpesčio yra, bet niekada nesakė, kad sunku. Mano Sesuo sutverta būti mama, kaip ir mano Mama. Tarp vaikų nemaži amžiaus skirtumai, tik tarp vidurinių - 3 metai. Pirmas buvo pirmas visoj giminėj iš tos kartos mažylių, tai bendromis jėgomis, mažoji - tikriausiai, mažiausia iš tos kartos visoj giminėj. Viduriniai labai kartu daug užsiimdavo augdami, nes panašiausio amžiaus. </p><p></p><p></p>


Pirmi du sunaus vaikai nera nei dvieju metu tarpas,sake pirmagimi dar maitino,kai pastojo su antra,po to po tiek pat laiko trecias ir pagramduke po 3m.Zodziu visi zirniukai buvo.Bet kazkaip pirmas draugauja su antru,o trecias su paskutiniu,susiskirste porom.Pirmas buvo hyperaktyvus,o paskutine pasiutus labai,visus erzindavo.Dabar suaugo beveik,pirmasis tuoj bus 20,dirba jau,antra 18 siemet istojo i univerke,o du paskutiniai namie.Vezioja sunus po treniruotes po sporto klubus,eina i zygius,kad tik nesedetu telefonuose,nes cia pagrindine liga dabartniu vaiku.

Papildyta:
pou as pirkau irgi,bet raudona tokia ir vadinasi Krautia red knight.Gal ne tokia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 birželio 2024 - 09:47
Šią savaitę 5 turi atsiūsti čiaudulines kraujažoles. wub.gif
Pasiėmiau siūlus ir 10 vilkdagių spalvotų.Reikės tik susodinti.Kaip tik velėnos gabalą išplėšiau. ax.gif
Net dusina lauke,nuo karščio ir drėgmės. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Paveikslelis is interneto,nes dar tik vakar sukisau daigus i zeme.
Raso ,kad bus tokie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 birželio 2024 - 09:51