Labas rytas,
Pagalvojau , kad turiu dvi drauges kurios trečio vaiko susilaukė vėlai . Viena 43. Sunki buvo tik aplinkinių nuomonė. Ir biški gydytojų spaudimas, nors ji pati medikė. Augindami džiaugėsi labai , negirdėjau sunku .
Kita draugė du pasigimdė labai jauna. O trečią netoli 40. Tai jos pasakymas buvo , kad tik augindama mažiausią suprato , kaip tai puiku...
Manau jei dievulis duoda tokiuose vyresniuose metuose vaiką , tai dar ir sveikatos turi jį auginti. Bet yra kategorija žmonių , kurie aplamai mėgsta padejuoti .
Asmeniškai man 20 būtų buvę sunku labai . Nes mes auginomės tik dviese. Jokių mamų ar giminių pagalbos. Būčiau žiūrėjus kaip į vargą. O vyrai aplamai be 30 metų neturėtų apie tai galvoti.
Šiais laikais kai matau sesių anūkus ( o jų jau 7 ) tai žinau , kad labai sunkiai tie vaikai gaunami. Ne iš karto . Ir labai nenoriai nors kelioms dienoms paliekami pas senelius. Gal jei šeimomis gyventų? Bet visų vaikai ne šalia.
Ingridėl, ne Tavo kaltė
Toks dabar visuomenės spaudimas.
Namie. Numegztos vienos vyriškos kojinės kelionės metu . 2,5 *2 valandos skrydžio , kelios valandos pliažo ir viena siesta. Aš taigi nemiegu diena. Niekas 2,25 Nr virbalų su valu nemato. Arba jiems nerūpi. Žinoma , kad skrido kinietiški , brangių gaila jei nepasiseks. Šalia skrido mezganti moteriškė, ėmė klausinėti , kaip prasinešiau . Paaiškinau , kad niekam nerūpi toks dalykas kaip virbalai . Siūlų parduotuvę aplankiau Baryje. Nieko joje gero nebuvo, net ką fotkinti. Ten tokia rankdarbių , siuvimas - mezgimas. Nepatiko.
Mukut, kaip Tau ? Skaudžiai sunkiai ? Man jei geras masažas visada norisi pagulėti . Būna , kad net pykina po masažo. Ir vairuoti sunku. Visada stengiuosi pagulėti po jo jei pavyksta. Pasaugok save