Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aga, gimdžiau sena pagal tuos laikus. Vaikai užaugo, o aš dar galiu pagyventi.  27 ir 30.

Yra kategorija žmonių kuriems visada sunku...   o man atrodo, kad savi vaikai negali būti sunku. Instinktas. Nebent nenormalus požiūris. Tada jau reikia psichologo pagalbos. Ir vadinasi tai sunkiai gauto vaiko sindromas.

Atsakyti

Tiesiog persunku kėlinėtis naktim, kai daugiau tų metų...

Atsakyti

Savaitgalį ir pagrybavau, ir žemuogių pavyko pasirinkt, netgi mėlynių šiek tiek 😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 06 17, 15:31)
<p>Tiesiog persunku kėlinėtis naktim, kai daugiau tų metų...</p>

Man kaip tik jaunesnei buvo sunkiau keltis,nei jau vyresnei. mirksiukas.gif

https://www.part.lt/...d9111d0a928.jpg
Prasiėjau šiandien.Taip bijojau žadėjo lietų,griaustinius,bet noras grybauti nugalėjo.Ir nelijo. bigsmile.gif
Atsakyti

Man kaip tik jaunesnei buvo sunkiau keltis,nei jau vyresnei. mirksiukas.gif

https://www.part.lt/...d9111d0a928.jpg
Prasiėjau šiandien.Taip bijojau žadėjo lietų,griaustinius,bet noras grybauti nugalėjo.Ir nelijo. bigsmile.gif

Tipo lengva būtų kas dvi val keltis žindyti dabar? Man tai sunku tikrai būtų. 

O ir šiaip energijos trūksta jau visiems triukšmams, poreikių tenkinimui, nuolatiniam dėmesiui, kurio vaikams reikia lb daug. O kur dar ligos, ugdymo įstaigų reikalai ir tt. Tikrai jaunai buvo lengviau. Nors aš is tu, kurie niekad nesakė kad vaikus augint lengva. Net ir savus. Tai lb sunkus ir atsakingas etapas

Atsakyti

Kalbėjau su vaikais per skype iš Danijos.Buvo turguje maisto,sakė braškės-20 eurų,trešnės-40.Va čia tai kaina. bigsmile.gifKaip mb juokiasi mūsų varnėnai patvarkė trešnių už gerą kainą. biggrin.gifStebuklai,šiemet nemato varnėnai mūsų braškių,uždengiau anksti,tai tvarko raustančias vyšnias tiktais.Sausmedžio irgi nemato,po beržu auga. ax.gifĮdomu kaip bus su serbentais?

Bet kaip atjaunėji,kai pasigimdai pagrandukę,34 metų.Ir keltis naktimis jau nesunku. ax.gifIr užaugus nebesijaučia didelio skirtumo tarp pirmos ir antros-9.5 metų.

Palangoj braškės 10€, sndpaziurejau, brangu baisiai, mano akimis 😱. Jei būt 20, niekad jaučiu nepirkčiau 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 06 17, 17:22)
Tipo lengva būtų kas dvi val keltis žindyti dabar? Man tai sunku tikrai būtų. </p><p>O ir šiaip energijos trūksta jau visiems triukšmams, poreikių tenkinimui, nuolatiniam dėmesiui, kurio vaikams reikia lb daug. O kur dar ligos, ugdymo įstaigų reikalai ir tt. Tikrai jaunai buvo lengviau. Nors aš is tu, kurie niekad nesakė kad vaikus augint lengva. Net ir savus. Tai lb sunkus ir atsakingas etapas</p>

Oi dabar to miego mažiau jau reikia su metais.Jaunai kaip trukdavo miego,dabar laisvai gali atsikelti naktį tikrai.Vat auginti,tai taip jaunesnei daugiau kantrybės.Dabar taip įpratome plaukti pasroviui. ax.gif Gal ir gerai,kad nėra anūkų. ax.gif
Šiąnakt katinai po langais antrą valandą nakties surengė koncertą,Bet toks kaukimas,išmetė tiesiog iš lovos,ėjau baidyti. bigsmile.gif
Atsakyti

Man tai atvirkščiai, daugiau miego reikia nei jaunystėj. 

Atsakyti

Kokie grybukai  :wub:​ 

Atsakyti

Aš tai sakyčiau, man gal panašiai. Nors aišku, jaunystėj nemiegotos naktys kur kas lengviau  jausdavosi :) 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 06 17, 11:46)
Draugei 38, jos vyrui virš 40, vaikams 6 ir 4, tai matau kaip nelengva jiems </p>

Tai ji gimdė 32-34, labai geras amžius. ax.gif Nors dabar lyg ir nusikelia tos amžiaus ribos. Atseit, paauglystė iki 25 metų dabar tęsiasi, vėliau jau prasideda jaunystė. Kai mano jaunystės laikais jau 18 metų buvom skaitomi suaugusiais ir pasiruošę savarankiškam gyvenimui smile.gif
Bet tai braškių kainos Danijoj... blink.gif Pas mane jau vyšnios raudonos blink.gif kažkaip greit šiemet viskas noksta ax.gif
Atsakyti

Man irgi daugiau reikia 😃

Ir išvis, man reik daugiau komforto, mažiau norisi aukotis dėl kažko....

Atsakyti