Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mus draugais su mažais vaikais visą savaitgali, tai turiu reikalų 😄. Siaubas kiek jie dėmesio is tėvų vampyruoja, sunku būtų man tokius db augint. Draugai susilaukė jau vyresniam amžiuje, tai visai darželinukai dar pas juos. 

ir aš turiu draugę, kuri gerokai po keturiasdešimties dviejų pametinukų susilaukė.  Labai nelengva.. aš jau pavargstu kai į svečius atvažiuoja, o jiems tai nuolat gyvent..

Atsakyti

Labos,

Mukute, kaip sekėsi pajūryje? Kaip MB tėvukas? Neblogėja? 

Mes namo, biški katės pasiilgau. Telefonas rodo, kad Kaune 26. Čia žada 27. Vakar buvo karšta diena, tai gyvenom pietietišku ritmu. Siesta... ir tt.

Jūra ir vėjas vėsina čia orą kažkiek.

Atostogas užskaitau, galva pailsėjo nuo darbų ir kitų reikalų. 

Gražaus ir darbingo pirmadienio :wub: 

Atsakyti
Labos, Dusiuk uosviui ne kas verysad.gif nors kaip su MB pavedziojome aš dar mankštinau kiek jis suvokia pakelti koja, tai šeštadienį žymiai geriau padėjo. Kapai sutvarkytu, uošviams paruostukai maisto saldiklyje … dar sumnam baliuje sudalyvauta, vakar jau vos kojas vilkau smile.gif Ką pradėjau reabilitacija ir nedarbingumą pasiėmiau visam laikui iki 07.08 smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kazi kas geriau ,turet jaunyste ar senatve.
Jei gimdai anksti,turi sansus senatvej.Jei gimdai senatveje,garantuotai turi jaunyste. biggrin.gif Sakyciau taip.
Buves diedas ,kuris triju dukru issizadejo daugybe kartu,dar buvo sugalvojes man senatve atimt. biggrin.gif Bet man jau buvo nebe 18.Tada anukas atsirado ,taigi viskas susitvarke ir be manes.Galejau ramiai ciuozt uzkariaut azijos,kaip koks tamplierius blagavonijos biggrin.gif
Beje bosvelijos derva puikiai veikia.Sanariai nebeskauda.Dabar meslungis visus pradejo traukt.Baisu ,kad kur toli nuo kranto nesutrauktu.Bet nieko ,idarbinau tioktik rugstis ir b12,jau geriau.Magnio turetu is silkmedzio lapu uztekt.
Bulgarijoje yra tradicija,kad tevo motina augina anukus.Jaunajai motinai nepriklauso,nors jei nori galima.Tai aciu burgo merui ,kuris asmeniskai rupinasi kad visi vaikai darzeli turetu.Ir dar nemokama.Rimtai ,visiems.Atvaziavo ruskiai,latviai ir is uk.Ir visi gavo nemokama darzeli.Va cia tai komunizmas.
Taigi tai labai padeda seneliams.Priduodi ryta,vakare pasiimi.Ir vaikai ten laimingi.
Mutlu bayram biggrin.gif
Mukute ,as 14 asmenu baliu padariau ,su minimalia nekvalifikuota pagalba,sestadieni baliavojom,sekmadieni miegojau tiesa sakant.Ir as turiu indaplove ir tris virykles biggrin.gif
O siryt kaip agurkas darzus ravejau nuo 5 ryto.
Mukute,tik pats zmogaus kunas gali save isgydyt.Ne kitu rankomis .Kitu rankos ir zinios padeda,bet niekas kitas uz tave nenueis dvieju kilometru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 birželio 2024 - 10:02
Kalbėjau su vaikais per skype iš Danijos.Buvo turguje maisto,sakė braškės-20 eurų,trešnės-40.Va čia tai kaina. bigsmile.gif Kaip mb juokiasi mūsų varnėnai patvarkė trešnių už gerą kainą. biggrin.gif Stebuklai,šiemet nemato varnėnai mūsų braškių,uždengiau anksti,tai tvarko raustančias vyšnias tiktais.Sausmedžio irgi nemato,po beržu auga. ax.gif Įdomu kaip bus su serbentais?

Bet kaip atjaunėji,kai pasigimdai pagrandukę,34 metų.Ir keltis naktimis jau nesunku. ax.gif Ir užaugus nebesijaučia didelio skirtumo tarp pirmos ir antros-9.5 metų.
Atsakyti
Kadangi mane vadino senole nuo 5 metu ,tai atjaunet aisku nebesitikejau niekada.Ex diedas mane 18 vadino sena karve.Pagal ji nuotakai tinkamas amzius 16.Dabar pasodintu uz pedofilija biggrin.gif
Atsakyti

Aš pati 38 metų gimdžiau, tai oj oj kaip sunku jau buvo. Ir taip man kažkur ta energija dingo po paskutinio gimdymo, tai buvo sunku augint... Jai pastoviai kažkokio judesio reikėjo. Iš tikro, tai gerai, prie kompo neprisvilo smile.gifNelengva ir kai paauglystė prasidėjo. Jau norisi ramiai gyvent, o čia -pokyčiai po pokyčių biggrin.gifNu bet dabar džiaugiuosi, visi sunkumai praeityje ax.gifGal kitiems tos energijos ir patiems yra daug, tai kaip tik turi kur su vaikais išsikraut. Užtat aš ir anūkų dar nelaukiu smile.gif
Drevernoje nesu buvus ax.gif
Apsiniaukę, bet temperatūra jau dabar 20 ºC.

Draugei 38, jos vyrui virš 40, vaikams 6 ir 4, tai matau kaip nelengva jiems 

Atsakyti
Tai vaikai jau visai nemazi,jau zmones.
Idomu su tokiais.Galima jau visko mokyt- anglu kalbos, matematikos,ispanu kalbos.Cia as anuka to mokiau.Bei tureti darbo pamainas ir uzsidirbt babkiu.Karviu ganyt. :Dbet cia hipoaktyvus vaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 birželio 2024 - 10:52

Kazi kas geriau ,turet jaunyste ar senatve.
Jei gimdai anksti,turi sansus senatvej.Jei gimdai senatveje,garantuotai turi jaunyste. biggrin.gifSakyciau taip.

viduriukas geriausia :) apie 30. Ir jaunystė yr, ir vaikai iki senatvės užauga. 

Atsakyti

Tai vaikai jau visai nemazi,jau zmones.
Idomu su tokiais.Galima jau visko mokyt- anglu kalbos, matematikos,ispanu kalbos.Cia as anuka to mokiau.Bei tureti darbo pamainas ir uzsidirbt babkiu.Karviu ganyt. :Dbet cia hipoaktyvus vaikas.

Kad vistiek dar maži, daug dėmesio reikalauja, mokymas juk irgi nėra lengvas užsiėmimas 🤣

Atsakyti

Man atrodo idealiausia tai iki 30 pagimdyti 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 06 17, 12:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73153298" data-time="1718611021"><div><p>Kazi kas geriau ,turet jaunyste ar senatve.
Jei gimdai anksti,turi sansus senatvej.Jei gimdai senatveje,garantuotai turi jaunyste. vartotojo įkelta nuotraukaSakyciau taip.

</p></div></blockquote><p>viduriukas geriausia smile.gif apie 30. Ir jaunystė yr, ir vaikai iki senatvės užauga. </p><p></p>

Siaip tai jo. biggrin.gif
Atsakyti