Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

Saintlina, norėčiau aplankyti tas vietas. Gėda pasakyti, nebuvus. Vis planuojam, o išvažiuojam kitur. 

Ramus sekmadienis eisim iki pliažo. Pasenau , nebemėgstu gyvatėti :D .

Luety, yra bent kelios siūlų parduotuvės čia, bet dar neturėjau laiko aplankyti. Šiandiena tai nedirbs. Labai čia švenčia sekmadienį. Gal ryt iki skrydžio spėsiu. Ne tiek pirkti reikia, turiu daug, bet įdomu...

Gražaus, ramaus sekmadienio :4u:​ 

Atsakyti
Prieš tris metus su vaikais ,mama,apvažiavome Dreverną,Kintus,Ventę.Nebuvau buvųsi tame krašte.Vis vaikams sakiau,noriu.Na ir nuvežė.Labai patiko Dreverna.

Užsisakiau moheros dviems megztukams,bus dovanų rudeniop ir turėsiu ką veikti per vasarą vakarais.Tokį pat baiginėju sau.Man patiko. ax.gif Ilgas plaukas,mano spalva. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 birželio 2024 - 10:08

Labas rytas

QUOTE(Acqua Alta @ 2024 06 16, 07:28)
https://www.dailymai...-squad-car.html
Labas rytas.Ponios ,kur kalbate apie vakaru europos vertybes.Ar tai jusu siekiamybe.
Zinokit ,man apsivemt reikia nezmonisku pastangu,kaip kokiai ziurkei.Bet nuo sito nekalto sulauzyto gyvulio kanciu apsivemiau.
Kaip koks naikinamo zemes ukio simbolis,kaip atsipindys to kas buvo padaryta su mumis ,karviu augintojais ir karvem.Izvelgiu gilia prasme.

Nuzmogejimas auksciausio laipsnio.Tokius i teisma ir lauk is darbo.Bet dabar karves tai nebaudingas gyvulys ,nes perdzia ir naikina deguoni,o isplautasmegeniai patys mastyt nebesugeba,ju nosys istisai ekranuose.Todel ir turim ka turim.

QUOTE(Dusia37 @ 2024 06 16, 08:26)
<p>Labas rytas,</p><p>Saintlina, norėčiau aplankyti tas vietas. Gėda pasakyti, nebuvus. Vis planuojam, o išvažiuojam kitur. </p><p>Ramus sekmadienis eisim iki pliažo. Pasenau , nebemėgstu gyvatėti biggrin.gif .</p><p>Luety, yra bent kelios siūlų parduotuvės čia, bet dar neturėjau laiko aplankyti. Šiandiena tai nedirbs. Labai čia švenčia sekmadienį. Gal ryt iki skrydžio spėsiu. Ne tiek pirkti reikia, turiu daug, bet įdomu...</p><p>Gražaus, ramaus sekmadienio 4u.gif​ </p><p></p>

Butinai aplankyk,vistik idomu.

Ingrida,iskokios moheros mezgi,kiek kainavo,koks metrazas ir kiek reikia megztukui.
Atsakyti
https://www.manosiul...1bW15MTZieXRlcw
Luety megztukui L išmieros 120g užtenka.Aš sau atsisiunčiau 130 tai kažin ar neliks?45 pinigai su siuntimu.Čia du po 120 g.
Žada karščius,man gismeteo rodo antradienį 24 tik pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 birželio 2024 - 13:05

Saintlina, norėčiau aplankyti tas vietas. 

Kada nors prisiruošit :) gražu ten. Bet va poilsiaut vistiek man Neringa  :wub: galėčiau ten gyvent  :wub:  Tai va, Juodkrantė man irgi patiko :) 

Vakar Drevernoj mergelė užėjo pasiinteresuot, kiek namukas kainuoja. Tai parai 130-180 pinigų  :blink:   ir žmoniųųųų  :blink:  tai šimtąkart geriau Nidoj ar Juodkrantėj. Ir net pigiau gerokai.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 06 16, 12:03)
Luety megztukui L išmieros 120g užtenka.Aš sau atsisiunčiau 130 tai kažin ar neliks?45 pinigai su siuntimu.Čia du po 120 g.
Žada karščius,man gismeteo rodo antradienį 24 tik pas mus.

Tai uz du po 120g mokejai 45 eurus su atsiuntimu.
As radau pas mus internetinej pardej tai kid mohera(25% silkas ir 75% mohera) 25g-210m=£4,6,tai butu apie 5,4 euro.Tai man reiktu imt 5 matkelius po 25g,ir butu £23 arba 27 eurai.

Taviskiai plonesni 100g-370m,o maniskiai vos ne dvigubai plonesni,butu 100g 840m,reiktu det po du siulus ir tai gautusi tik 420m i 100g.Nu zodziu mastymas.
Pasirodyk megztini,kaip jis atrodo,prasau. ax.gif
Atsakyti
Čia storesni ir šviesesni.Bet man tamsesni patiko labiau.Plonas siūlas,bet kai su tokiu plauku,man patinka. wub.gif Už du mokėjau 45.Normaliai.
Parodysiu,kai pabaigsiu. ax.gif
Atsakyti

Nee, nesimaudo jis niekur. Net kojų stengiasi nesušlapt.

Į Nidą su mašina važinėjam ))) toloka peškom :)  ir šiaip per šilta jau Lesiui ilgai varinėt. Iki šios dienos dar geras vėsus oras buvo. Šiandien saulė išlindo ir iškart karšta. 

Apvažiavom šiandien Dreverną, Kintus, Ventę. Jau žmonių visur 😮 ypač Drevernoj. Knibždėlynas. Ką jie ten veikia? 

Taigi ten yra tas didelis prabangus kempingas su baseinu ir spa kompleksu, su moderniais bungalais į kursiu marias. Tai važiuoja šeimos ten masiškai, neįmanoma savaitgaliui namelio uzbukint vasarą 

Atsakyti

Pas mus draugais su mažais vaikais visą savaitgali, tai turiu reikalų 😄. Siaubas kiek jie dėmesio is tėvų vampyruoja, sunku būtų man tokius db augint. Draugai susilaukė jau vyresniam amžiuje, tai visai darželinukai dar pas juos. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Taigi ten yra tas didelis prabangus kempingas su baseinu ir spa kompleksu, su moderniais bungalais į kursiu marias. Tai važiuoja šeimos ten masiškai, neįmanoma savaitgaliui namelio uzbukint vasarą 

norėjau pasakyti, kad ten toliau to kempingo nelabai yra ką veikt. Na, miestuką apeit. Palei marias daug neprivaikščiosi, nes visos pakrantės meldais apaugę, kiek mačiau. Bet, žinoma, kam ko reikia. Man norisi erdvės su kuo mažiau žmonių, kitam patinka spa ir žmonių knibždėlynas netrukdo.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 06 16, 23:44)
<p>Pas mus draugais su mažais vaikais visą savaitgali, tai turiu reikalų 😄. Siaubas kiek jie dėmesio is tėvų vampyruoja, sunku būtų man tokius db augint. Draugai susilaukė jau vyresniam amžiuje, tai visai darželinukai dar pas juos. </p>

Aš pati 38 metų gimdžiau, tai oj oj kaip sunku jau buvo. Ir taip man kažkur ta energija dingo po paskutinio gimdymo, tai buvo sunku augint... Jai pastoviai kažkokio judesio reikėjo. Iš tikro, tai gerai, prie kompo neprisvilo smile.gif Nelengva ir kai paauglystė prasidėjo. Jau norisi ramiai gyvent, o čia -pokyčiai po pokyčių biggrin.gif Nu bet dabar džiaugiuosi, visi sunkumai praeityje ax.gif Gal kitiems tos energijos ir patiems yra daug, tai kaip tik turi kur su vaikais išsikraut. Užtat aš ir anūkų dar nelaukiu smile.gif
Drevernoje nesu buvus ax.gif
Apsiniaukę, bet temperatūra jau dabar 20 ºC.
Atsakyti