Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Acqua Alta, kažkada buvau pirkus ultragarsinį apsaugai nuo pelių į namą. Kitokį, žinoma. Nežinau, ar jis nesuveikė, ar netinkamai aukštį parinkau, bet pelės sėkmingai patekdavo į namus pro kažkur ir jam esant smile.gif Taip, kaip pas tave gyvatės smile.gif Juk jos turėtų net nesiartint, bet va, praslenka pro signalus ir patenka į namą. ax.gif O tie ereliai vištas gaudo? Taip, kaip vanagai?
Papildyta:
Mūsų komjaunuoliai tai pirmi puola visokius ribojimus taikyt, apie kažkokį tautiečių gynimą tik pasvajot galim. Jei bus priimti kažkokie reikalavimai, tai LT klapčiukai pirmi puls vykdyt...

Dėl augalų nupjovimo... Paskutinės naujienos. Nu tai diedulis pjaut žolę su traktoriuku tarp jaunų pušelių pasiraitydamas sugalvojo. Dvi nupjovė, nes gi raitytis tarp jų nespėjo su tuo traktoriuku. Matosi kuo aiškiausiai, kur pušelė, bet gi sugalvojo ir taškas. likau kalta aš, kad ala neapsipjoviau su rankine iki jo pjovimo. ax.gif Ne jis, žinoma, kad lindo kur netelpa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 15 birželio 2024 - 07:39
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žolia,gal diedulis brolis su maniškiu? biggrin.gif Kaip viskas žinoma.

Vakar jau paragavau šilkmedžio baltojo uogų.Tik atrodo susprogo jau ir sunoko. bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas :) 

Pridėjot grožių visokių 😍 

Labiausiai įstrigo Luety bulvės :super: 

Aš vis dar mėgaujuosi ramybe Neringoje. Vakar plaukėm į Mingę. Kadangi Nidoj festivalis ir pasiplaukiojimai niekam nerūpi, visa jachta  buvo mūsų :) Nidoj jau balaganas, bet Juodkrantėj žmonių mažai. Vakaras labai gražus buvo ❤️

Atsakyti
Genėti apatinius ūglius iki pirmo trikampio išsišakojimo.
Radau IK komentarą,kad paprikas vistiktai reikia genėti. ax.gif

Žolyte,o tai žolė auga?Pas mus šiek tiek apstojo ir didžiausią lauką palikome antrai savaitei nepjautą,dobiliukai žydi,vis bitėms darbo.Praėjau su žoliapjove kur jau labai užaugo,dagiausia pavėsyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 15 birželio 2024 - 09:43
Ingrida, tie seni diedai turbūt visi broliais patampa po 50-ies biggrin.gif lotuliukas.gif
Pas mus buvo lietaus ir šilumos pakankamai, tai auga ta žolė. Bet matau, kad jau lėtėja tempai, tai nebereiks taip dažnai pjaut 4u.gif Pagriovy/pakelėj buvau visai nepjovus, tai ir trimeris mano akumaliorinis nebeįkibo, ėmiau dalgį senoviškai ir apkapojau. Dabar dar su trimeriu reik praeit, kol neataugo biggrin.gif
saintlina, Lesius gal maudosi jūroj? Jūs ten peškom turbūt iš Nidos į Juodkrantę varinėjat su Lesium kasdien? 4u.gif
Atsakyti

Atostogauju, kaip kempinė stengdamasi sugerti vaizdus , kvapus, pietų saulę... žydi  daug medžių ir krūmų , kvepia medumi. Kitą savaitę čia ateina karščiai. Laiku spėjom.

Mano brangiausim sodyba reikalingesnė negu man. Jam tik daržo nereikia. Ir šiltnamio. O man sodo užtektų, kelių arų...

Visokius medžius pats sodina, pats laisto, o jei nušnioja trimeriu pats ir keikiasi.

Nors... kai pakeliauji pietų šalyse, supranti kokią prabangą LT turi.  Erdvė yra prabanga.

Atsakyti

Labuka,

AA, ozempicas naujiena.

Mes prie ežero, koks puikus oras. Uogų pilna ir lepeškų pavalgymui yr.

Ir uodų yr. Bl.

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2024 06 15, 11:20)
Ingrida, tie seni diedai turbūt visi broliais patampa  po 50-ies  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Skaitau, ką parašiau, ir pati nesuprantu biggrin.gif Turėjau omeny, kad panašiai elgtis pradeda, kaip brolia ax.gif
Dusia, Pou, smagaus jums laiko wub.gif
Atsakyti
Viską supratau Žolyte. 4u.gif 4u.gif
Tikri broliai. mirksiukas.gif Taip panašiai elgiasi.Šiandien kol laukėme klientu,stebuklai,man sukasė velėną.Liepiau nupjauti medį,nu nereikalingas jis visai.Iš miško atklygęs,Jam gražus. biggrin.gif biggrin.gif
Užsisakiau 10 vilkdagių,žiūriu fb visai geros kainos,perteklius. ax.gif
Atsakyti

saintlina, Lesius gal maudosi jūroj? Jūs ten peškom turbūt iš Nidos į Juodkrantę varinėjat su Lesium kasdien? 4u.gif

Nee, nesimaudo jis niekur. Net kojų stengiasi nesušlapt.

Į Nidą su mašina važinėjam ))) toloka peškom :)  ir šiaip per šilta jau Lesiui ilgai varinėt. Iki šios dienos dar geras vėsus oras buvo. Šiandien saulė išlindo ir iškart karšta. 

Apvažiavom šiandien Dreverną, Kintus, Ventę. Jau žmonių visur 😮 ypač Drevernoj. Knibždėlynas. Ką jie ten veikia? 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
https://www.dailymai...-squad-car.html
Labas rytas.Ponios ,kur kalbate apie vakaru europos vertybes.Ar tai jusu siekiamybe.
Zinokit ,man apsivemt reikia nezmonisku pastangu,kaip kokiai ziurkei.Bet nuo sito nekalto sulauzyto gyvulio kanciu apsivemiau.
Kaip koks naikinamo zemes ukio simbolis,kaip atsipindys to kas buvo padaryta su mumis ,karviu augintojais ir karvem.Izvelgiu gilia prasme.
Atsakyti