Zinot ,manau kad man pusantro tukstancio metu.Dievaz.As jau Bulgarijoje pravedziau meslo reabilitavimo lekcijas.O tai net zmones,kuriu amziaus vidurkis apie 60 ,tycia paskaiciavau,jau nezinojo ka su tuo meslu daryt.Tada vienas seniokas,beje>60,pareiske- zinot as prisimenu- mano senelis taip darydavo
Taigi pasijutau taip sakant vezlio krasho gimdytoja
(ref zuviukas nemo)
Taigi ,isvertus meslo priekaba,galima ant jos kraut nupjauta zole,negesintas kalkes,supuvusius vaisius ir lapus.Po metu ,ypac jei kruva bus apdengta juoda plevele ,bus puikus humusas ,trasos.Gal galva susisuks bulbu pasisodint,burokeli pasiset.Gal apvaizda apsvies apie biodinamine zemdirbyste.O meslo kruva jau lauks,pagerejus ir pilna visokio gerio.As turiu septynis tvartukus ,paskutiniai gyvuliai cia rezidavo pries 20 metu.Meslas puikiausias kol kas.Ir as kitaip darau.Pirma ziuriu sklypa.Tada iskasu duobe.pridedu gerio.O paskui jau kas tenka is augalu centro atgaivinimui.
Jei jau uzejo toi melodija,tada apie humuso rugsties nauda zmogui.Yra visai veiskminga teorija patrest zarnyno infuzorijas .Cia toks pavyzdys
https://neopharm.bg/...t/aviron-rapid/Esu kelias prarijus del kompanijos.Bet zmones ,kuriu kosejimas mane uzknisdavo,koset nustojo.Dar buvo bromheksinas duotas.Na gal poveikis jauciasi,nes kai karsta daznai tenka ne visai siltan vandenin lyst.Ir kunas dar atlaiko.o KONTRASTAS YRA RIMTA PERKROVA,RIZIKINGA.